Mesečni horoskop za Ribe


bcpiscesNalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti.
U periodu do 24. marta, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Jupitera u četvrtom polju predstavljaju sjajan spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Osećate veliki zanos, kreativnu energiju i potrebu da ostvarite svoje »velike snove«. Povoljni uplivi koje dobijate od Plutona i SMČ se odražavaju na novu sreću u ljubavnim odnosima, kao i na nova saznanja ili na potrebu za ličnim usavršavanjem. Sreća i uspeh su dostižni uz pozitivnu orijentaciju. Oslonite se na svoju intuciju i osećanja – kao najboji putokaz ka novoj sreći.

Posao
Sunce koje vlada vašim astrološkim poljem posla i jako je u astrološkom polju novca prelazi preko vašeg znaka, što znači da mnogo toga zavisi od vas. Rezultati će najviše zavisiti od toga kakve planove imate, kako se postavljate i koliko ste istrajni u realizaciji onoga što ste zamislili. Mars, planeta akcije koja je trenutno u vašem znaku, na vas će uticati tako što ćete biti skloni da često menjate planove i oklevate, a u dobroj poziciji jedino su sportisti i umetnici. Merkur, planeta intelekta i komunikacije koji je slab u vašem znaku i uz to još u retrogradnom hodu, čini vas osobom koja je sklona raspravama za sitnicu, nepotrebno cepidlačenje ili sumnjičavost, a takvo ponašanje vas lako može navesti na pogrešan put. Saradnja sa onima u koje donedavno niste imali poverenja, pogotovo ukoliko se radi o osobama koje sarađuju sa nemačkim jezičkim područjem može biti ono što već duže vreme čekate. U vreme punog Meseca 25. februara i poslednje Mesečeve četvrti 4. marta, kao i u vreme mladog Meseca u vašem znaku 11. marta bićete mnogo aktivniji i spremniji da donesete odluke koje bi mogle da dovedu do preokreta u vašoj karijeri. Budite veoma oprezni u radu sa Ribama, ali se zato možete uzdati u Jarca i Škorpiju. Sa Strelcem takođe morate da budete vrlo taktični, u protivnom, lako se možete sukobiti.

Ljubav
Tokom celog perioda vaš ljubavni život biće u drugom planu, što će partner teško podnositi, iako će se truditi da vas razume. Ali Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa u vašem znaku u retrogradnom hodu znači da vaše i partnerove potrebe, kao i odnosi budu usklađeni, međutim, često ćete oboje biti skloni da kažete ono što ne mislite ili što smatrate da nije dobro, a ipak ćete to reći. Impulsivnost, preosetljivost i povremena mračna raspoloženja mogu da budu razlog za rasprave, čak i ukoliko imate harmoničan brak. Mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka mogu nesmotreno da uđu u vezu koja neće uneti spokojstvo u vaš život. Tokom ovog perioda bićete skloni flertu i tajnim vezama, pogotovo ukoliko ste rođeni početkom ili sredinom šezdesetih. Rođeni krajem šezdesetih ili osamdesetih više su posvećeni karijeri nego partneru, što može da dovede do emotivnog udaljavanja i partnerovog nezadovoljstva. Duge veze i prijateljstva koja su prerasla u ljubav će opstati, a Ribe koje su započele vezu između 2007. i 2009. godine mogu da budu u krizi ili će imati potrebu da naprave neku značajniju promenu u svom životu – da uđu u brak, da ga raskinu ili da se bar privremeno razdvoje.

Zdravlje
Nervoza i nesanica.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Zmija

Tue Mar 12 , 2013
Zmija je najopasniji znak kome nijedan drugi, sem Tigra, Majmuna i Svinje (ponekad) ne može odoleti. Osobe rodjene u godini Zmije obdarene su nekom vrstom unutrašnjeg zračenja sasvim drugačijeg od bleštavila Zmaja, ali zračenja koje opsenjuje i kroti čak i najodbojnije skeptike. Rodjeni u ovom znaku su otmeni, elegantni, rafinirani […]