Mesečni horoskop za Ribe


bcpiscesNalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti.
U periodu do 24. marta, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Jupitera u četvrtom polju predstavljaju sjajan spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Osećate veliki zanos, kreativnu energiju i potrebu da ostvarite svoje »velike snove«. Povoljni uplivi koje dobijate od Plutona i SMČ se odražavaju na novu sreću u ljubavnim odnosima, kao i na nova saznanja ili na potrebu za ličnim usavršavanjem. Sreća i uspeh su dostižni uz pozitivnu orijentaciju. Oslonite se na svoju intuciju i osećanja – kao najboji putokaz ka novoj sreći.

Posao
Sunce koje vlada vašim astrološkim poljem posla i jako je u astrološkom polju novca prelazi preko vašeg znaka, što znači da mnogo toga zavisi od vas. Rezultati će najviše zavisiti od toga kakve planove imate, kako se postavljate i koliko ste istrajni u realizaciji onoga što ste zamislili. Mars, planeta akcije koja je trenutno u vašem znaku, na vas će uticati tako što ćete biti skloni da često menjate planove i oklevate, a u dobroj poziciji jedino su sportisti i umetnici. Merkur, planeta intelekta i komunikacije koji je slab u vašem znaku i uz to još u retrogradnom hodu, čini vas osobom koja je sklona raspravama za sitnicu, nepotrebno cepidlačenje ili sumnjičavost, a takvo ponašanje vas lako može navesti na pogrešan put. Saradnja sa onima u koje donedavno niste imali poverenja, pogotovo ukoliko se radi o osobama koje sarađuju sa nemačkim jezičkim područjem može biti ono što već duže vreme čekate. U vreme punog Meseca 25. februara i poslednje Mesečeve četvrti 4. marta, kao i u vreme mladog Meseca u vašem znaku 11. marta bićete mnogo aktivniji i spremniji da donesete odluke koje bi mogle da dovedu do preokreta u vašoj karijeri. Budite veoma oprezni u radu sa Ribama, ali se zato možete uzdati u Jarca i Škorpiju. Sa Strelcem takođe morate da budete vrlo taktični, u protivnom, lako se možete sukobiti.

Ljubav
Tokom celog perioda vaš ljubavni život biće u drugom planu, što će partner teško podnositi, iako će se truditi da vas razume. Ali Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa u vašem znaku u retrogradnom hodu znači da vaše i partnerove potrebe, kao i odnosi budu usklađeni, međutim, često ćete oboje biti skloni da kažete ono što ne mislite ili što smatrate da nije dobro, a ipak ćete to reći. Impulsivnost, preosetljivost i povremena mračna raspoloženja mogu da budu razlog za rasprave, čak i ukoliko imate harmoničan brak. Mnogi slobodni predstavnici vašeg znaka mogu nesmotreno da uđu u vezu koja neće uneti spokojstvo u vaš život. Tokom ovog perioda bićete skloni flertu i tajnim vezama, pogotovo ukoliko ste rođeni početkom ili sredinom šezdesetih. Rođeni krajem šezdesetih ili osamdesetih više su posvećeni karijeri nego partneru, što može da dovede do emotivnog udaljavanja i partnerovog nezadovoljstva. Duge veze i prijateljstva koja su prerasla u ljubav će opstati, a Ribe koje su započele vezu između 2007. i 2009. godine mogu da budu u krizi ili će imati potrebu da naprave neku značajniju promenu u svom životu – da uđu u brak, da ga raskinu ili da se bar privremeno razdvoje.

Zdravlje
Nervoza i nesanica.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Zmija

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zmija je najopasniji znak kome nijedan drugi, sem Tigra, Majmuna i Svinje (ponekad) ne može odoleti. Osobe rodjene u godini Zmije obdarene su nekom vrstom unutrašnjeg zračenja sasvim drugačijeg od bleštavila Zmaja, ali zračenja koje opsenjuje i kroti čak i najodbojnije skeptike. […]