Mesečni horoskop za SEPTEMBAR 2016.


SUNČEV znak i PODZNAK OVAN
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR VESNA 061/260-5212
Prva nedelja septembra biće teška, energičnim i ambicioznim Ovnovima. Sitna zarada, slabo plaćen posao, ili nemanje istog, primoravali su Ovnove da se povlače pred životom što je nespojivo sa njihovom prirodom. Izgledaće im kao da su svi njihovi pokušaji da poboljšaju materijalnu situaciju nailazili na zid, zastoj, čak povratak u nazad … i biće umorni od svega. A žele da uče, rade i doprinose sebi i bližnjima. Energetski pad, rezignacija, pomalo očaja i zatrpani strah pred budućnošću nalaze se negde duboko u njima. Opustite se, dišite duboko, Vi, Ovnovi, Vitezovi! Već od druge sedmice ovog meseca, napetost popušta a u poslednjoj dekadi septembra, iz pomoć partnera, uticajnih prijatelja i dosta rada, finansijsko-materijalna konstrukcija biće stabilnija. Napeti nervi, depresija, respiratorni problemi, mogu biti posledica izazova i naprezanja kojima ste bili izloženi. Zahtevaće od Vas da promenite uobičajeni, svakodnevni raspored, da uvedete neke zdrave životne obrasce. Neki će sresti odgovarajuću osobu za ozbiljnu vezu. Neki će ući u bračnu luku ili će sa svojim stalnim partnerom praviti ozbiljne planove za neka duža putovanja u inostranstvo. Pojedinima , od prijatelja, može doći prijatna vest da u inostranstvu može biti trajno rešenje njihovih egzistencijalnih problema. Do tada, dajte sve od sebe, što Vam neće teško pasti, opustite se i vežbajte strpljenje- što će Ovnovima, već biti izazov.

SUNČEV znak i PODZNAK BIK
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR JASMINA 063/222-539
Početak Septembra doneće moguće komplikacije na emotivnom planu koje su direktno povezane sa novčanim nesuglasicama. Izvesno je da će partner svojim ponašanjem ugroziti vaše samopouzdanje, i čitav mesec ćete provesti u prisećanju sličnih situacija u prošlosti. Ipak vaša posvećenosti dnevnim obavezama do te mere uliva zadovoljstvo da ćete ubrzo ljubavna pitanja spontano izgubiti iz vida, i tek povremeno im u satima dokolice posvetiti pažnju. Poželjno je da tokom ovog meseca obavite redovnu proveru zdravstvenog stanja, i najverovatnije ćete samo blago korigovati terapiju i uvesti redovnu rekreaciju. Novčana situacija je dosta promenljiva tokom većeg dela Septembra, imaćete utisak da ipak ne uočavate rezultate napora uloženih tokom proteklih meseci, ali poslednjih dana Septembra i ta promišljanja će se pokazati kao sasvim neosnovana.
Septembar će za vas biti dosta prilično pozitivan i zahvaljujući novim poslovnim prilikama koje se otvaraju na polju kontakata sa inostranstvom, i koje ćete u narednim mesecima tek razvijati.

SUNČEV znak i PODZNAK BLIZANCI
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR JASMINA 063/222-539
Septembar će u vama probuditi znatiželju, poželećete da obnovite kontakt sa osobom za koju vas vežu lepa sećanja, a mogući je susret i sa davnim kućnim prijateljem ili osobom koju znate još iz detinjstva. Partnerski odnosi u poslednjeg meseca zaista bili u kritičnoj fazi, pogoršnja su dovela do tačke u kojoj partner postavlja uslove koje niste raspoloženi da ispunite. Možda je vreme da sagledate problem iz perspektive partnera, i sa novim razumevanjem pronadjete udoban prostor za kompromisna rešenja.
Ipak najdominantniji dogadjaji biće posvećeni porodičnim obavezama, i tu će sva vaša urodjena umeća doći do izražaja – osim jednog koje vam ne ide u prilog. Vaša prilagodljivost promenama, čak povremeni eskapizam, sada će ukazati na propuste koje ste tokom prethodnih meseci mogli izbeći. Imaćete utisak da su se sve nevolje Nije najbolji trenutak za pregovore i izbegavanje odgovornosti jer ćete svakako snositi deo odredjene krivice, priznali vi to ili ne.
I na poslovnom planu ste pod nadzorom, često ćete biti u prilici da zauzmete odbrambeni stav, uveravajući kolege da ste postupali upravo preporučeni način.

SUNČEV znak i PODZNAK RAK
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNIA STROLOG ZA SEPTEMBAR TEA 064/5831-318
Predstavnici vašeg znaka mogu dosta dobro da se kotiraju na osnovu svog rada iz polja privatnog posla, još na samom početku meseca. Imate odličan stav da nešto samostalno započnete, jer imate odličnu podršku benefičnih planeta preko vašeg polja privatnog posla. Krajem ovog perioda možete da otvorite saradnju sa osobom iz inostranstva. U svakom slučaju, sledi jedan uzbudljiv mesec. Bitno je da novac koji očekujete ne želite u većoj meri, koliko vam se sugeriše rad da postignete samo veću satisfakciju u trenutnim poslovnim zadacima. Cilj će se već nekako ostvariti. Preko polja posla možete da upoznate dosta strastvenu osobu. U početku će vam se činiti dosta suzdržano, ali promena se očekuje. Ovo naročito važi za osobe koje su slobodne. Oni u braku mogu imati otvoren flert sa osobom iz okruženja. Kada je zdravlje u pitanju, posebno obratite pažnju na kosti, gornji deo vilice a hirurška intervencija za pojedine predstavnike je neminovna.

SUNČEV znak i PODZNAK LAV
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR VESNA 061/260-5212
Početkom meseca Lavovi će na svojim radnim mestima, ili u svom privatnom poslu biti zahvaćeni svojevrsnim reorganizacijama, transformacijama…sistematizacijama. Do tih promena doći će zbog primene izvesnih zakona. Lavovi će svoje zadatke i dalje izvršavati marljivo, uredno, pedantno i dostojanstveno. Uz put, imaće utisak, i pored ekstremnih aktivnosti, mnogo duha i truda, da im je kreativnost blokirana a zarada nedovoljna. Inače, Lavovi znaju da svoju kreativnost mogu dobro da unovče. Neisplaćena potraživanja kasne što će biti razlog za dodatni stres i nervozu. Zastoji i blokade u poslovnim pitanjima biće prevaziđeni krajem meseca, dodatnim angažovanjem samih Lavova. Prepoznaće povoljne okolnosti i krenuti u akciju. U to vreme, u emotivni svet Lavova, može ući nova osoba, sasvim neobična, intrigantna, malo starija i moguće, razvedena. Brak u ovom periodu neće biti na vidiku jer su međusobne razlike velike i zahtevaju značajne kompromise i prilagođavanja. Međutim, nežno prijateljstvo i poslovna saradnja, eventualno sa inostranstvom,su izvesni. U ovom periodu, starije Lavove, mučiće bolovi u kostima, reumatizam a mlađi mogu imati glavobolje, uglavnom zbog posla i mnogo obaveza. A svi treba da provere rok trajanja lekova, ako ih uzimaju da se ne bi pojavile kakve alergijske reakcije.

SUNČEV znak i PODZNAK DEVICA
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR TEA 064/5831-318
Osećate se razigrano. Podijum je vaš. Nemate sumnju da nešto ne ide po planu i smatrate da je došao trenutak da mnoge detalje dovedete u red. Sve što je na vas vršilo pritisak u prethodnom periodu više nije problem. Imate stav i ne želite da se rasplinjujete na nebitne stvari. Imate stav da koncentrišete najviše energije na sebe i svoje finansije. Novac preko polja inostranstva dolazi na velika vrata. Ne pokušavajte ništa da odugovlačite, jer imate energije za sve ono što niste mogli da završite na vreme. Ukoliko ste sami ne očajavajte, jer imate mogućnost da upoznate jednu Škorpiju na kraćem putovanju pa stoga ne odlažite posete gradskog turizma. Privlače vas dovoljno strastvene i odgovorne osobe tokom meseca septembra, kada je vreme da razmislite sa većom ozbiljnošću o jakoj ljubavnoj vezi ili braku. Ovo naročito važi za one, koji su u dugogodišnjim vezama. Što se zdravlja tiče, nećete se osećati loše sve dok budete imeli da kanališete stres.

SUNČEV znak i PODZNAK VAGA
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR VESNA 061/260-5212
U predhodnom periodu, Vage su zbog brige u vezi sa poslovima koji su bili nesigurni i nedovoljno plaćeni,bile u nezavidnom psihičkom stanju. Imale su potrebu da partneru i porodici dokažu da oni mogu i više i bolje, potpuno svesni da se u našoj realnosti, više i bolje ne vrednuju dovoljno. Biće povučeni i tajanstveni. pratiće ih umor i nedostatak energije. Novac, odnosno njegov nedostatak kao i profesionalni ciljevi, mogu biti povod sukoba sa jednim od roditelja ili nadređenim licima. Još u prvoj nedelji septembra pratiće ih manjak samopouzdanja, osećaj izdvojenosti i neadekvatnosti, a onda polako počinju da izlaze iz mraka. Trudiće sa da stabilizuju i harmonizuju odnose u svom mikrosvetu i u tim nastojanjima imaće podršku imaće podršku partnera i porodice. U polednjoj dekadi septembra Vage će doći do izvesnog , ne prevelikog novca, preko starijeg člana porodice ili preko partnera. Moguće nasledstvo. Sa Suncem u svom znaku, Vage nenametljivo i dostojanstveno izlaze u javnost. Odnosi sa partnerom, bilo da su u vezi ili braku, biće lepši i intenzivniji. Porodica će im biti na prvom mestu a onda profesionalna satisfakcija . Oživeće neka zanemarena prijateljstva. U realizaciji, ozbiljno definisanih ciljeva, biće im dostupna pomoć starijih i uspešnih ljudi. Moguće su nejasne tegobe, kao posledice frustracija. Pad imuniteta, bolovi u nogama ili zglobovima ali je sve to prolaznog karaktera.

SUNČEV znak i PODZNAK ŠKORPION
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR JASMINA 063/222-539
Vreme je da razmislite o okončanju jednog ciklusa, distancirate se, odmorite od obaveza. Dinamizam koji je činio da kreirate čuda sada lagano jenjava, u potrazi ste za dubljim smislom u svim životnim oblastima. Pokazali ste sebi da možete mnogo, ali prva nedelja septembra može učiniti da pomišljate na okončanje i kardinalnu promenu. Druga polovina Septembra će ukazati na krucijalan značaj poboljšanja kvaliteta odnosa sa drugim ljudima. Promašaji će biti upravo posledica zanemarivanja potreba drugih ljudi, a po prvi put nakon dužeg vremena vi nećete imati keca u rukavu. Ne očajavajte, stečena snaga je u vama i utisak koji ste ostavili svakako će dugo pozitivno govoriti o vama. Ipak, Septembar je mesec kada treba da pristupate svojim dnevnim aktivnostima vrlo umerenim tempom, sa mnogo manje oštrine. Oslušnite, saslušajte, imajte obzira i pažnje – čućete mnogo više od onoga što je na izrečeno.

SUNČEV znak i PODZNAK STRELAC
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR JASMINA 063/222-539
Pod priličnim pritiskom ste bili tokom proteklih dana, najviše na poslovnom planu zbog očekivanja šefova i iako su nevolje uglavnom za ostale vama još uvek ste u izvesnoj meri prestrašeni. Ne dozvolite da se ova preopterećenost obavezama odrazi na odnose sa partnerom, jer će vas tokom čitavog Septembra suptilno ali ipak uporno podsećati na zanemarivanje i nedostatak pažnje. O pokazaće se da je jako teško iskupiti ove grehove. Ipak ovaj mesec može doneti priliku da revidirate ranije ignorisane poslovne ponude i prilike, i sada ih pod novim svetlom i uz podršku prijatelja ili nešto starijeg rodjaka maksimalno iskoristite.
Novčane teme vas i dalje opterećuju, imali ste osećaj da ste uspeli u reorganizaciji budžeta i smanjenju rashoda ali period od 10. do 12. Septembra može ukazati na par propusta. Radujete se stabilnom zdravstvenom stanju i imate dobru priliku da sklopite jedno korisno prijateljstvo sa mladjom ženskom osobom.

SUNČEV znak i PODZNAK JARAC
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR TEA 064/5831-318
Vaša poslovna moć ne izostaje ni tokom meseca septembra. Odlična kotizacija u poslovnom svetu vas dovoljno egzaltira da gurate samo napred. Ono što vam ne ide pod ruku već duže vreme, jeste pojačana iscrpljenost. Vredite mnogo više nego što trenutno možete da dajete. Nije loša ideja da saberete utiske i ostavite u svom poslovnom portfoliju samo ono što vam zasigurno donosi jaču satisfakciju, kako finansijsku tako i jači poslovni status. Nije vreme za promene koliko je izuzetan period da sve što vam je višak počnete da izbacujete iz svojih trenutnih aktivnosti. Oni koji su u privatnom poslu mogu da se nadaju jačem uspehu na osnovu rezultata koje su postigli iz prethodnog perioda.Vreme je za naplatu onoga što ste uložili. Ono na šta morate posebno pažnju da obratite jeste polje prijatelja, jer neko od njih može da vam okrene leđa, kada vam je najpotrebniji. Ne pokazujte previše emotivan stav i gurajte dalje. Što se polja zdravlja tiče, nije loša ideja da više spavate i provodite vreme u prirodi.

SUNČEV znak i PODZNAK VODOLIJE
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA SEPTEMBAR VESNA 061/260-5212
U proteklom periodu, Vodolijama je novac izmicao na volšeban način. Ma koliko zarađivali, ipak su imali utisak da je malo, nedovoljno i da ga je nemoguće sačuvati.Novac je uglavnom trošen na korisne stvari kao sto su studije, stručna usavršavanja, učenje stranih jezika, i to će im se isplatiti. Kod onih drugačijih Vodolija, novac je dolazio i odlazio kroz sumnjive poslove sa inostranstvom. Mnogi su im ostali dužni i sve će to zajedno izazvati mnogo stresa i nervoznih reakcija. Napeti odnosi sa autoritetima, šefovima, ocem ili sukob sa zakonom vrlo su mogući početkom meseca. Sa dosta strpljenja, prilagođavanja i rada, Vodolije će moći svoju karijeru i zaradu da unaprede počev od 25. septembra. Zalaganjem žena iz njihovog bliskog okruženja i nekih uticajnih ljudi u struci otvoriće mogućnosti da unaprede svoju karijeru i zaradu. Čak i ako žele posao od 9 do 5, sa svim što uz to ide. Razmišljaće Vodolije o svom ljubavnom životu, o bivšim ljubavima i sadašnjem partneru. Vraćaće se u prošlost, ići u budućnost… Šta bi bilo kad bi bilo…? Biće mnogo analize i mentalnih konstrukcija. Jedna od njih je i bračna ali samo konstrukcija, jer kad se vrate na zemlju tu ih čeka ovozemaljski partner… koji je sasvim u redu ali će bračnu obavezu odložiti na neko vreme. Početkom meseca Vodolije bi mogle da imaju prolazne, stomačne probleme. treba da paze šta jedu i da ne piju gazirana pića. Više sna i odmora u porodičnom okruženju, dobro bi im došlo.

SUNČEV znak i PODZNAK RIBE
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ ASTROLOG ZA SEPTEMBAR TEA 064/5831-318
Okrećete se javnosti, jer njihovo tapšanje vam daje snagu da izdržite poslovni tempo. Ponekad vam se čini da su se neke stvari dovoljno odužile, pa ste skloni trpljenju. Pozitivan stav dolazi još za neko vreme kada budete primili energiju Jupitera iz bolje pozicije. Ne ustručavajte se da ga prizivate i da mu se radujete. Volite osećaj slobode a na to ste odavno već zaboravili. Ne pokušavajte da se odričete starih navika i svoje lekcije učite, pa se greške neće ponoviti. Možete da se radujete novčanom prilivu kroz druge ljude. Neko bi mogao da bude dosta široke ruke prema vama i da vam donese novac iz više izvora. Prihodi se tokom meseca septembra dosta pojačavaju u odnosu na prethodni period. Ukoliko ste karijerista i želite da gradite svoje znanje onda je ovaj mesec odličan za vaša lična zalaganja na tom polju. Ukoliko je i bilo poteškoća na njih zaboravite, jer se neće ponavljati. Nastavljate pozitivnim trendom, pa mogu da pristignu i pohvale za vaš trud i zalaganje. Ukoliko ste sami , bićete skloni flertu sa osobama vodenog znaka. Jednu Škorpiju upoznajete preko polja inostranstva. Umete da cenite nečiji trud kada su emocije u pitanju samim tim se bumerang vraća do vaše pozicije. Niste od onih koji čekaju da se već nešto preduzme koliko ćete se sami angažovati da nešto promenite. Tokom meseca septembra na polju zdravlja možete da imate problem sa hiohondrijom i nesanicom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Saturn kvadrat Neptun *tranzit

Fri Sep 9 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop (ili uradite vašu natalnu kartu). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektoru od 06° do 12° Ovna, Lava ili Strelca, ili po osi PROMENLJIVIH ZNAKOVA (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe), a posebno ukoliko je Strelac, Jarac ili Ribe […]
Saturn kvadrat Neptun *tranzit