Mesečni horoskop za Ribe *Septembar


mesecni horoskop ribeStalo Vam je da poboljšate svoj ukupni položaj i poslovno-materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih situacija, treba da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti. Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca očekuju Vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bićete u prilici da napredujete. Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule« koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu od 22. septembra, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.

Posao – Tokom prvih sedam dana perioda, opozicija Sunca i Neptuna u vašem znaku može doneti mnogo toga konfuznog na poslu, posebno ako sarađujete sa Lavom, Ovnom ili Blizancima. Tokom početka septembra možete biti u prilici da uspostavite poslovnu komunikaciju sa nekim ko će vam u početku izgledati kao veoma naporan saradnik, naročito ako se radi o velikoj privatnoj firmi u kojoj je mnogo mladih saradnika a vi ste u zrelim godinama. Bilo bi dobro da budete mnogo prilagodljivji i spremniji na ustupke. Potrebna vam je podrška osobe od koje ste već digli ruke, moguće neke druge Ribe, Škorpije ili Jarca koji su povremeno mnogo svojeglaviji od vas i nespremni da naprave bilo kakav ustupak, Svaka vrsta posla sa strancima donosi dobit, posebno možete biti uspešni u saradnji sa osboama koje žive na Bliskom istoku ili koje se bave građevinom, trgovinom, turizmom ili nekim kreativnim poslom u okviru koga uspevate da na najbolji način izrazite svoje potencijale.Period može doneti neočekivane poslovne ponude i proširenje saradnje, posebno onima koji ne pretenduju na neke velike poslove već su krajenje praktični. Novac pritiče sa više strana i donosi mogućnost obnove saradnje sa osobama sa kojima ste sarađivali pre nekoliko godina.

Ljubav – u stvari, imate mogućnost da ostvarite veoma solidnu vezu, naročito sa jednim Rakom, moguće da se radi o osobi koja je stranac ili koja zbog posla često boravi u inostranstvu. Krajem avgusta neko će pokušati da se umeša između vas i osobe koja vam je draga, naročito ako ste mladi i živite u zajednici sa roditeljima Ako ste od nedavno u braku, potrebno vam je mnogo strpljenja da biste uspeli da se adaptirate na nov stil života,partner vam se može učiniti veoma zahtevnim i često nervoznim ili sklonim promenama raspoloženja. Treba da se zapitate koliko zaista vremena imate za njega i koliko mu poklanate pažnje. Kada posle 10.septembra Venera bude ušla u Škorpiju, bićete mnogo strastveniji i svesniji svojih želja i spremni da partneru u mnogo čemu izlazite u susret. Za romantičene Ribe najbolji period je posle 10. septembra, i verovano će ona keoje su mladi i od skora u vezi planirati brak ili će želeti neku vrstu samostalnost. Kako vreme bude odmiccalo tako ćete i vi imati sve više prilike da svoj ljubavni život harmonizuzjete i nađete način kako da se sa partnerom dogovorite oko nekih praktičnih pitanja kojima je on opterećen.

Zdravlje- Pazite se povrede.

Prisustvo Sunca i Merkura u sedmom, uz Veneru u osmom ka Vašem devetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima. Otvaraju Vam se nove mogućnosti, pratite svoje unutrašnje impulse i odgovorite da dobar »predznak«. Pozitivan upliv Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ donose dodatnu energiju, optimizam i niz novih radosti, a iznenadne i dobre prilike nagoveštavaju da ponekad vredi rizikovati, naročito kada ste inspirisani na zajedničku sreću. Ali, ne zaboravite da postoji i neki izazovi koji Vas navode na »prekoračenje dozvoljenog«.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Vodoliju *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmerili […]