Mesečni horoskop za Škorpiona


mesecni horoskop skorpijaKada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budite dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, u tom smislu proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve, ali u većini situacija saradnici se oslanjaju na Vašu dobru volju. U periodu do 18. aprila, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na »zdravu logiku« i na podršku koju dobijate od proverenih saradnika. Krajem meseca, prihvate ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja. U povremenim naletima velike inspiracije delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje Vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na Vašu kompletnu pojavu ili na samopouzdanje. 

Posao
Naporan period za većinu predstavnika vašeg znaka, jer ćete morati da se borite za svoja prava ili ćete imati jaku konkurenciju. Naglašen znak Ovna i tranzit Sunca preko ovog znaka može doneti neprijatnosti u komunikaciji sa onima koji su vam oduvek nešto zamerali ili su vas doživljavali kao opasnu konkurenciju. Nemojte se previše opterećivati razmišljanjima o mogućem negativnom toku događaja, jer će sredinom aprila neki Bik, Vaga ili Ribe imati presudan uticaj na pozitivan tok događaja u vašoj karijeri. Ipak, mnogi vas neće ostavljati na miru i želeće da s vama polemišu i nameću svoje stavove, a već u vreme punog Meseca 27. marta možete osetiti prvi “udar” onih koji vam nisu naklonjeni. Ipak, bićete spremni da se uhvatite ukoštac sa problemima, a glavno oružje biće vaše znanje, talenat i iskustvo. Tranzit Saturna preko vašeg znaka u retrogradnom hodu čini vas sklonim kompromisima. Pluton, planeta moći, uticaja i harizmatičnosti od 13. aprila takođe kreće retrogradnim hodom, zbog čega bi trebalo da budete veoma oprezni, posebno u radu sa Ovnom, Blizancima, Jarcem ili drugom Škorpijom. Iako je finansijska situacija relativno stabilna, bilo bi dobro da malo prištedite.

 

Ljubav
Na samom početku perioda Venera ulazi u znak Ovna, što u vaš život donosi mogućnost veze sa osobom žestokog temperamenta. Od Ovnova bežite glavom bez obzira, jer će biti prilično kritički nastrojeni prema vama. Mars u Ovnu takođe donosi velike prohteve partnera sa kojim nećete moći lako da izađete nakraj. Pun Mesec 27. marta nagoveštava mogućnost tajne ljubavi s nekim u koga nećete imati veliko poverenje, ali će vas neodoljivo privlačiti. Imaćete utisak da ste u vezi sa partnerom koji ima veliki uticaj na vas. Mlade dame Škorpije mogu se zaljubiti u starijeg partnera ili u neku veoma uspešnu osobu koja će ih podržavati u svemu, naročito kada je u pitanju karijera. Ukoliko ste duže od dve godine u vezi moraćete da se maksimalno potrudite oko ambicioznog partnera koji će očekivati da mu pružate više pažnje i da podržavate njegovu karijeru. U vreme poslednje mesečeve četvrti 2. aprila možete se nadati prijatnom susretu sa osobom koja vam je veoma draga ili ćete upoznati nekog ko će vas na prvi pogled impresionirati. Mlade Škorpije koje su odnedavno u vezi mogu planirati brak, ali to bi bila greška sve dok Sunce prelazi preko znaka Ovna. Impulsivne reakcije nisu dobrodošle, naprotiv, potrebno je mnogo staloženosti kod donošenja odluka koje se odnose na ljubavni život. Imate veliku podršku osobe rođene u znaku Riba, Škorpije ili Jarca.

 

Zdravlje
Moguća glavobolja.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u šestom, i uz povoljne uplive Merkura u petom ka Vašem šestom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički ili partnerski uspeh i trijumf ili zadovoljstvo na različitim nivoima. Povoljan uticaj Neptuna i Plutona, kao i Saturna uz SMČ u Vašem sazvežđu Vas navode na veliku inicijativu, imate sjajnu priliku da napredujete na poslovnoj lestvici, kao i da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva ili udruživanja. Skladan odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaš intimni sjaj, i na porodičnu ili potpunu sreću.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Vagu

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ukoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni […]