Mesečni horoskop za Škorpiona *Septembar


mesecni horoskop skorpijaPonekad nije lako prepoznati najbolje rešenje. Predstoji Vam aktivna uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika, na koje treba odgovoriti u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina Vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku transakciju. Psihološki pritisak koji povremeno osećate, mogao bi da se odrazi na Vaše zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili »naredbi«, koje dobijate. U periodu do 24. septembra, završite važnije poslovne zadatke, koji mogu da Vam obezbede bolji status ili veću prohodnost ka novim ciljevima. Krajem meseca Vas očekuje uspeh i važno priznanje. Uviđate da sreća koju osećate uz nekog iznenada deluje kao »promenljiva« kategorija, ali svakako i dostižna. Pažljivo analizirate svog partnera i ljubavni život i pronalazite različite, ponekad i suprotne odgovore. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite neke svoje »zacrtane granice«. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na Vašoj strani. Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osetite »magičnu energiju« u nečijem prisustvu. Uvek postoje dobre ideje, kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno da podstičete svoju maštu i da imate pravi podsticaj. Pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih. Sve je lakše ili bolje, kada se situacije rešavaju po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavne avanture mogu delovati kao »privremena zamena« za neke neispunjene želje.

Posao – Nalazite se u periodu kada prelazak Sunca preko znaka Device donosi mnogo novih mogućnosti ali vi kao da niste dovoljno aktivni baš tada jer je Sunce u odnosu na vaš znak”slabo” i vi ne pokazujete dovoljno spremnosti da se upustite u neke veće poslovne poduhvate. Nalazite se u fazi neke vrste čekanja da vidite kako se odvijaju poslovi u sferi vašeg poslovanja i dok drugi grabe napred vi kao da pomalo tapkate u mestu. Jedan Bik, Vaga ili Ribe mogu biti sjajni saradnici a ako shvatite da nećete moći da ispoštujete rokove, obratićete se Raku ili Jarcu. Strelac vrši na vas pozitivan uticaj, Ribe takođe i moguće da će, ako im baš nista ne pođe za rukom bar što se tiče pokušaja da vas ubedi da prihvatite njen predlog, oko 18.septembra u vreme punog Meseca u ovom znaku,nagovoriti da krente u zajednički poslovni poduhvat. Sa Vodolijom budite oprezni, može vam nuditi neke poslove koji vam neće baš sasvim odgovarati a Lav je takođe jedan od opasnijih protivnika sa kojim nećete moći lako da nađete zajednički jezik. Mlade Škorpije koje treba da u ovom periodu započnu ozbiljnu aktivnost, pređu na drugo radno mesto ili spremaju ispite, biće mnogo aktivnije i spremnije da prilegnu na posao posle 10.septembra.Ma kog pola da ste, posle tog datuma oslonite se na savete neke ozbiljne tamnokose, sredovečne koleginice koja će vam biti desna ruka u poslu.

Ljubav – Ovo bi mogao biti izuzetno aktivan period kada je u pitanju ljubav, posebno sa Vagom, Bikom ili nekom drugom Škorpijiom. Rak će vas jedno vreme interesovati ali ćete uglavnom posle 28.septembra s njim dolaziti u konflikt. Svaka vrsta emotivnog odnosa koja od vas bude zahtevala da svoje planove podredite partneru, ako ste u zrelim godinama doneće probleme jer nećete biti spremni da bilo šta žrtvujete radi ljubavi. Na pravim ljubavnim „mukama” biće oni koji neće moći da odole čarima paralelnih veza. Nekome ćete biti izuzetno dragi i želeće, posebno u vreme mladog Meseca 5. septembra da vas uzme pod svoje i bićete spremni da uđete u vezu koja može u velikoj meri iskomplikovati vaš život. Ljubavni susreti u okviru posla kulminiraće između 11. i 17. septembra kada će vam se neko koga poznajete preko poslovnih kontakata, naročito ako radite posao zbog koga se poznati u javnosti, bude uporno udvarao.Tranzit Marsa, planete strasti preko Lava doneće mladim, slobodnim damama Škorpijama mogućnost obnove veze sa nekim sportistom ili sa nekim ko radi u banci, bavi se politikom ili je izuzetno ambiciozan.

Zdravlje – Moguć je nazeb.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, uz Veneru u dvanaestom polju ka Vašem sazvežđu, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalne satisfakcije. Sreća je dostižna, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ciljeva. Povoljniji uticaji Jupitera, Neptuna i Plutona, naglašavaju dodatni optimizam, energiju i hrabrost. Ali, iritirajući uticaji Saturna u Vašem sazvežđu i Marsa u desetom polju Vas opominju na mudrost, oprez i umerenost. Uvek postoji neka »dobitna kombinacija«, važno je da verujete u lične sposobnosti i u zajednički dogovor.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Vagu *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša okolina. Tražite efikasniji način izražavanja, kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju i odnos sa […]