Mesečni horoskop za Škorpiona


bcscorpioOsećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju Vaš poslovni status. Mudro rešenje je, da zatražiti nečiji savet ili podršku.
U periodu do 22. marta, možete da završite sve važnije poslovne zadatke i obaveze. Krajem meseca, očekuje Vas dobra prilika koja garantuje poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevazidjete »emotivnu krizu« i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u petom, uz povoljan upliv Plutona u trećem polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih ili imovinskih pitanja. Uz dobre uticaje Jupitera u osmom polju i SMČ u Vašem sazvežđu osećate dodatni priliv pozitivne energije, optimizam i podsticaj za usvajanjem novog saznanja ili praktičnog iskustva. Očekuju Vas zanimljivi susreti, koji će Vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emotivne energije. Poželećete da osetite novi životni uzlet i da ulepšate svoje okruženje.

Posao
Nalazite se u odličnom periodu tokom kojeg možete da započnete nove poslove i učvrstite svoje pozicije, a mnogi će poželeti da se oprobaju u sasvim novom poslu. Ne zadovoljavate se prosečnim, težite originalnim rešenjima, smeli ste i ne odustajte od svog plana. Mnogi predstavnici vašeg znaka vratiće se na velika vrata u punom sjaju. Naglašeno astrološko polje kreativnosti i srećnih događaja ići će vam naruku čak i pored retrogradnog hoda Merkura koji može malo da iskomplikuje finansijsku situaciju, ali u stvari nemate od čega da strepite. Finansijska situacija kod mnogih Škorpija će se popraviti, a predstavnike vašeg znaka očekuju i dobici u igrama na sreću. Dobar aspekt između vladaoca vašega znaka, Plutona i Sunca i Venere, simbola akcije i novca kao i Saturna u vašem znaku, tokom većeg dela perioda, donosi brojne mogućnosti za uvećanje prihoda. Sve će vam ići od ruke, jedino bi problem mogle da imaju Škorpije kojima je podznak u nekom od vazdušnih znakova. U slučaju da vam je podznak u Blizancima, nemojte da žurite sa donošenjem odluka u vezi sa ulaganjem novca. Ukoliko se bavite umetnošću, pogotovo muzikom ili slikarstvom, možete da očekujete lepe rezultate, dok će se sportisti izlagati velikim naporima. Ekonomisti i oni koji se bave privatnim biznisom treba da budu veoma oprezni prilikom ulaganja novca u nove poslove.

Ljubav
Ovo je jedan od boljih perioda, jer su Mars i Venera, planete ljubavi, strasti i erotike u romantičnim Ribama, a i Neptun iz znaka Riba povoljno deluje donoseći vam potrebu za sanjarenjem i romantične ljubavi. Nećete verovati da je moguće da vam se sve to događa, pogotovo ako vam se dopada osoba sličnog senzibiliteta ili neko ko često putuje u inostranstvo, a moguće je i da se radi o strancu. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, neka iznenadna prijatna vest koja se tiče oboje može da obeleži ovaj period, ili ćete se odlučiti za neku kvalitativnu promenu u zajedničkom životu. Početkom perioda, u vreme punog Meseca u Devici 25. februara verovatno će vas fascinirati osoba koja često putuje u inostranstvo ili ćete upoznati stranca, a krajem februara kada planete komunikacije i akcije, Merkur i Mars budu u konjunkciji, vi ćete preuzeti inicijativu. Vaša najjača oružja su šarm i duhovitost kojim nećete prestajati da oduševljavate osobu koja vam se dopada. Početkom marta nećete moći da odolite šarmu jedne veoma uspešne, vesele i atraktivne osobe, a u pitanju može da bude jedan Lav, Ribe ili neka druga Škorpija. Mladi i zaljubljeni predstavnici vašeg znaka imaće podršku članova svoje, ali i partnerove porodice koja će im pomoći da lakše ostvare svoje planove.
Zdravlje
Moguća upala mišića.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Strelca

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Uporno zagovarate svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da Vas prate loše okolnosti ili da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše ideje. Stalo Vam je da se distancirate od javnih rasprava i da pravilno zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne […]