Mesečni horoskop za Strelca


mesecni horoskop strelacUmete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete pred saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolazi Vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. U periodu do 19. aprila, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, proširite svoje kontakte u različitim pravcima. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Osećate potrebu da uveličate neke događaje u krugu porodice ili u odnosu sa voljenom osobom. Na sreću, Vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara Vašem ukusu i afinitetima. 

Posao
Izuzetno povoljan period za većinu predstavnika vašeg znaka. Možete očekivati da vam se javi neko s kim ste već razgovarali o novom poslu i verovatno ćete uspeti da ugovorite posao pod dobrim uslovima. Tranzit Marsa, planete akcije, preko znaka Ovna izuzetno odgovara rođenima u vašem znaku, ma kojom delatnošću da se bavite i što ste po prirodi veći entuzijasta to pre možete očekivati da vam se ostvare planovi. Ipak, tranzit Merkura, planete logike, donosi priličnu dozu nerealnosti i maštanja o nečemu što trenutno nije izvodljivo. Trebalo bi da se posvetite intelektualnom radu, naročito pisanju. Umetnike i sportiste očekuje veliki uspeh tokom ovog perioda. U vreme punog Meseca 27. marta shvatićete koliko ste dragi nekome i koliko je spreman da vas u svemu podrži. Direktan hod Urana preko znaka Ovna pomoći će čak i onim malodušnim ili pomalo sporim Strelčevima koji ne uspevaju da se organizuju i počnu da koriste sve pogodnosti koje im pruža bilo njihovo radno mesto ili talenti koje poseduju. Kad je reč o finansijama, prilično ste nerealni, pa možete biti jako demoralisani zbog vanrednih troškova kojima ćete biti izloženi. Ukoliko ste rođeni sredinom sedamdesetih ili krajem osamdesetih, slobodno krenite u nove poslovne poduhvate, pogotovo ukoliko se radi o poslu sa strancima.

 

Ljubav
Ukoliko ste ikada želeli pažnju i ljubav, sada ćete shvatiti koliko je mnogima stalo do vas. Oni koji su odnedavno u vezi mogu se ponašati prilično nepredvidivo, kao da ni sami ne znaju šta u stvari žele. Partner u znaku Ovna, Bika ili Vage imaće veliki uticaj na vas, ali vi ćete verovatno čeznuti za društvom nekog Lava ili Vodolije. Društveni život će biti izuzetno naglašen u ovom periodu, a posredstvom nekog prijatelja upoznaćete izuzetno zanimljivu osobu. Verovatno ćete početi da se družite sa onima koji nisu vaše profesije već se bave nečim totalno drugačijim, što će vam biti jako interesantno. U vreme mladog Meseca 10. aprila zaintrigiraće vas neko ko je drugačijeg senzibiliteta i interesovanja. U drugoj polovini aprila možete biti prilično nestalni u osećanjima i skloni promenama raspoloženja, ali stalni partner biće izuzetno strpljiv i pokazivaće veliku želju da vam ugodi. Slobodni Strelčevi trebalo bi da se učlane u neki sportski klub, jer bi mogli da upoznaju interesantnog Ovna, Lava ili Vagu. Muzičari, sportisti i osobe prisutne u medijima takođe mogu očekivati da im se dogodi iznenadna ljubav na nekom zvaničnom skupu.

 

Zdravlje
Oscilacije raspoloženja.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u petom, i uz povoljne uplive Merkura u četvrtom ka Vašem petom polju, učiniće da pravilno vrednujete stvari i svet oko sebe. Uz povoljne uticaje Jupitera nalazite se u prilici da ostvarite kombinaciju poslovnog uspeha i ljubavnog zadovoljstva. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, može da se uvećava u skladu sa raznovrsnim interesovanjima koja Vas prate. Na Vas posebno izazovno deluje prisustvo Urana u Vašem petom polju, važno je da usaglasite svoje interese sa ličnim ili emotivnim potrebama.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Škorpiona

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Kada ste podstaknuti dobrim idejama umete da delujete vrlo ambiciozno na svoju okolinu, ali u određenim situacijama i nesigurno. Stalo Vam je da ostvarite korisne ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Angažovanost na različitim stranama ostavlja dobar utisak, ali samo […]