Mesečni horoskop za Strelca *Maj


Povremeni propusti koji Vas prate zbog loše koncentracije ili nedostatka vremena, sigurno ne mogu da umanje Vaš profesionalni nivo i ugled koji uživate u društvu saradnika. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja Vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente. Stalo Vam je da se prilagodite na nove uslove i posebno da ostavite dobar utisak na saradnike, koji su sumnjali u Vaše znanje ili poslovne sposobnosti. Uz prikladni stil i upornost, moguće je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na zadovoljavajući način. Mudrost je, prepoznati pravi trenutak za uspešnu akciju. Posvetite pažnju i novim polovnim temama za koje imate interesovanje. Razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 13. maja, predstoje Vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu i nove ili dodatne povišice. Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos. Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa Vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti »pravila« u zajedničkom životu. Igra zavođenja može da Vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu.

Posao
U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje profesionalne mogućnosti ili utvrđene standarde. Osećate kreativnu energiju i stalo vam je da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Uz dobru volju, neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili prioritete. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u trendu novih događaja i da ste spremni na različite vidove promena ili mogućnosti usavršavanja. Posle 2. maja, očekuju vas uspešni rezultati i neke povlastice.
Ali ćete se već sredinom maja pitati da nešto možete menjati u karijeri, jer vam kraj meseca donosi neke mogućnosti preko nekih ranijih kontakata. Ne potcenjujete svoje mogućnosti jer će vam se možda ukazati prilika da krenete u pravcu koji vas interesuje. Niste baš zadovoljni finansijskom situacijom, koja vas može opterećivati. I dalje je aktuelna saradnja sa strancima. Vreme je za proširenje poslovnih aktivnosti pa se malo više angažujete. Imaćete uspeha, a naročito sa osobama sa kojima ste u kontaktu radi poslovne saradnje.

Ljubav
Zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo zanosno ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u emotivnom zanosu, mislite kako je sve moguće ili lako ostvarljivo. U vašem ljubavnom životu neprekidno se smenjuju topli ili hladni talasi. Naglašene strasti i burni izlivi emocija mogu delovati intrigantno na vaš odnos sa partnerom. Važno je da svoje emocije, strasti i impulse podvodite pod zajednička zadovoljstva. Ne budite suviše provokativni, jer vaš partner sigurno zaslužuje dodatnu pažnju i naklonost. Potrebna vam je osoba koja će razumeti vase trenutne poslovne obaveze, ali i neko ko nije toliko posesivan. Lepi susreti su vezani za vaše radno mesto, ali i preko prijatelja i na javnim mestima. Neki od vas još uvek nisu raščistili sa prošlošću, pa će sada morati da se suoče sa tom situacijom i preduzmu kardinalne mere. Više zato što će početi da vam smeta ponašanje partnera, za koje više nemate strpljenja i tolerancije. Jednostavno, želite da znate na čemu ste u toj vezi ili ne vezi?! Želite partnera koji je odluČniji i koji zna Šta hoĆe. Ukoliko takvog imate u blizini, prihvatite njegovu naklonost jer Će vam ubuduće možda više prijati. Posle 8. maja očekuju vas ljubavni noviteti. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću ili uticaj.

Zdravlje
Mogući su problemi sa ishranom i tendencija ka dobijanju na težini. Početkom meseca prija vam šta god da pojedete a kako ne kontrolišete unetu količinu, to će brzo postati vidljivo u obliku jastučića na raznim mestima. Masnoća, zakrčenje krvnih sudova, ali i povišen šećer je povišen alarm za uzbunu i sanaciju zdravstvenog stanja.

Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, kao i Venere i Urana u Vašem petom polju, donose sjajnu mogućnost za novim usavršavanjem, poslovnim napredovanjem i nekim vidom »zlatnog dobitka«. Pozitivni aspekti Jupitera naglašavaju pozitivane mogućnosti koje se posebno ogledaju kroz naklonost okoline, koja će Vas učiniti srećnom i zadovoljnom osobom. Posebno važan uticaj na Vas u dužem periodu imaju Mars i Uran koji donose iznenadne mogućnosti. Nema razloga za lažnu skromnost, ali ni da se lako povodite za pogrešnim željama. Pomerite svoje standrade u pravcu daljeg napredovanja i zajedničke sreće.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Ribe *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i […]