Mesečni horoskop za Strelca *Septembar


mesecni horoskop strelacJasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, priliku koju imate treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra satisfakcija, neophodno je da se nalazite u toku važnih događaja. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje proisitiču iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od 19. septembra, očekuju Vas dobre mogućnosti i prilika da unapredite svoje poslovne planove. Neko će Vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje.

Posao – Tranzit Sunca, planete koja ima veliki uticaj na vaš znak i koja vam donosi popularnost, motivaciju i entuzijazam u svom prelask preko vašeg desetog astrološkog polja karijere u Devici deluje na vas pomalo ograničavajuće, naročito ako ste u poslu orijentisani na Jarca, Škorpiju, Devicu, Blizance. Imate utisak da vaša karijera zavisi od drugih, moguće čak i od nečijeg hira. Ako imate bilo kakve neraščiščene finansisjke račune sa bilo kim, trebalo bi da taj problem rešite što je moguće pre.Bilo bi dobro ako biste krenuli u neke nove, samostalne projekte, posebno mogu biti uspešni mali preduzetnici, oni koji nisu pretenciozni, previše ambiciozni i nerealni. Svaki drugi pokušaj da pokrenete sopstveni biznis bez podrške Ovna ili Lava neće imati srećan ishod.Pokušaćete da vodite razgovore u četiri oka sa Rakom, Blizancima ili Lavom već krajem avgusta da biste u stvari u vreme prve Mesečeve četvrti 12. septembra uzeli stvar u svoje ruke. Svaka vrsta stručnog usavršavanja donosi vam satisfakciju i mogućnost napredovanja, naročito ako podrazumeva da izvesno vreme boravite u inostranstvu ili da obnovite saradnju sa strancima.Ako budete primorani da sarađujete sa Ribama, nemojte im se mnogo suprotstavljati, naročito ako ste imali dosta konflikta u prošlosti ili ako se radi o vašem pretpostavljenom.

Ljubav – Komplikovan period za one koji ne znaju šta hoće ili nisu dovoljno iskreni prema stalnom partneru. Svaki pokušaj da na silu održite vezu u kojoj nema iskrene ljubavi neće doneti rezultat, naročito ako vam je partner u znaku Blizanaca, Lava ili Ovna. Naglašen znak Lava sa tranzitnim Marsom posle 28.avgusta može doneti strastvnu vezu sa nekim ko će pokušati da dominira nad vama i ko će vam na neki način postaviti uslove pod kojim vaša veza može da se odvija. Ako tokom ovog perioda budete često na putu ili upoznate nekog na službenom putu naročito u inostranstvu, imaćete buran period, moguće da će biti i ljubomornih scena, flerta, sklonosti ka avanturi. Dame Strelci mogu biti u emotivnoj vezi sa nekim koga će upoznati preko posla ili na služebnom putu, naročito ako se radi osobama koje rade u medijima ili se bave sportom.Oni predstavnici vašeg znaka koji u poslednjih godnu dana imaju probleme sa partnerom ili pokušavaju da svoje odnose uslade, ne bi trebalo da donose nikakve radikalne odluke već da potraže mišljene prijatelja, savet stručnjaka ili pomoć roditelja. Mnogi Strelci koji su relativno kratko u braku mogu se obradovati činjenicom da će postati roditelji.

Zdravlje – Mogući reumaski bolovi.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u desetom, uz Veneru u jedanaestom ka Vašem dvanaestom polju, donose posebnu privilegiju u poslovnim odnosima, kao i mogućnost da ostvarite veliki uspeh na različitim stranama ili na putovanjima. Napredovanje na svim životnim lestvicama i emotivno zadovoljstvo možete osetiti uz povoljne aspekte sa Jupiterom, Uranom, Marsom i SMČ. Važno je da se orijentišete ka dugoročnim ciljevima i da »investirate« u buduće planove koji imaju vrednosno značenje. Aspekti sa Saturnom u dvanaestom polju opominju na mudrost, oprez i umerenost kako bi Vaša sreća potrajala što duže.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Škorpiona *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje. Predstoji Vam aktivna uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika, na koje treba odgovoriti u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina Vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju […]