Mesečni horoskop za Strelca


bcsagittariusUporno zagovarate svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da Vas prate loše okolnosti ili da okolina nema dovoljno razumevanja za Vaše ideje. Stalo Vam je da se distancirate od javnih rasprava i da pravilno zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne uslove ili ubrzani tempo u poslovnoj saradnji. U periodu oko 13. marta, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas naterati da prihvatite i neke dopunske poslove.
Krajem meseca očekuju Vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi. Potrebno je da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, kao osnovni uslov za dalje napredovanje i uvećanu zaradu. Želite da zaboravite na neke ružne situacije, ali još uvek niste sigurni u svoje emotivne odluke. Kada se nalazite na korak do rešenja, u Vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. Jasno Vam je da »trenutni ljubavni bljesak«, ne odslikava pravu sreću koju tražite. Nedostaje Vam nečije razumevanje, imate utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Trenutak je da iskreno progovorite pred bliskom osobom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Važno je da korigujete svoje greške, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na iskrena osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju privlače osobe različitih profila. Tek kada pravilno shvatite svoje emotivne zablude možete da napravite dobar ljubavni izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« mogu da se ostvare.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u četvrtom, uz povoljan uticaj Urana u Vašem petom polju podstiču u Vama stvaralački impuls i potrebu za ličnim usavršavanjem. Povoljan upliv Jupitera u sedmom i od 12. marta, Marsa u petom polju, upućuju na nove ili promenjene ciljeve, potrebno je da udružite svoje interese sa bliskim osobama i da zajednički investirate u lepšu i srećniju budućnost. Bez obzira na stepen ličnog uspeha, vrhunsko zadovoljstvo i ona »najlepša čarolija« se krije u ljubavnim susretima.

Posao
Predstavnicima vašeg znaka prijaće tranzit Sunca znakom Riba samo ukoliko imaju već razrađen biznis, saradnike na koje mogu da se oslone ili ako planiraju neki samostalan projekat. Inače, period bi mogao da bude stresan, pogotovo ukoliko ste mladi i ambiciozni, a niste u stanju da se izborite sa autoritetima. Verujete da možete da nađete način kako da sa nekim obnovite saradnju. Ukoliko se radi o nekom drugom Strelcu iz vaše generacije, saradnja bi mogla da bude jako uspešna, ukoliko niste oboje nerealni ili imate pretenciozne ideje. Ne ulazite u rasprave sa Blizancima, Devicom, Ovnom ili Lavom. Za sujetne Strelčeve koji ne podnose autoritete niti bilo kakvu kritiku ovo bi mogao da bude prilično stresan period. Mnogo planeta u znaku Riba tokom celog perioda čini vas, s jedne strane sklonim da tražite oslonac u timskom radu i kod onih kojima možete da verujete, a s druge strane prilično ste svojeglavi i nefleksibilni. U vreme punog Meseca u Devici 25. februara očekujte poziv osobe koja se bavi trgovinom, arhitekturom, dizajnom, radi u medijima ili marketinškoj agenciji i verovano ćete uspeti da joj nametnete deo svojih uslova. U vreme poslednje Mesečeve četvrti u vašem znaku 4. marta možete napraviti pogrešnu procenu posla i biti skloni ekstremnom stavu, bilo da se radi o prenaglašenoj skeptičnosti ili velikom entuzijazmu. Saradnja sa Vodolijom mogla bi da bude od velikog značaja, jer će vas na pravi način podsticati i motivisati da uspete.

Ljubav
Slab Jupiter, planeta egzaltiranosti i oduševljenja, u Blizancima čini vas nerealnim u očekivanjima kada je u pitanju veza sa nekim ko vam je već na neki način pokazao šta od vas očekuje. Nemojte igrati na kartu tajanstvenosti ili emocionalne manipulacije, jer će partner shvatiti o čemu se radi. Retrogradni hod slabog Merkura, planete komunikacije i vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, čini vašeg partnera prilično nespremnim da sa vama ulazi u bespredmetne rasprave zbog čega će glavno osećanje tokom ovog perioda biti neshvaćenost. I vi i partner ćete se osećati neshvaćenim. Bliske osobe, kako prijatelji tako i članovi porodice uzalud će vam deliti savete pokušavajući da vas “otrezne” da zauzmete realan odnos prema vezi koja je dospela u krizu, i to dobrim delom vašom krivicom. Na nekom skupu zatvorenog tipa, u restoranu ili na nekoj proslavi slobodne Strelčeve očekuje susret sa zanimljivom osobom. Moguća je tajna veza sa Škorpijom ili Jarcem. Period nije povoljan za donošenje bilo kakvih radikalnih odluka, pogotovo ne o prekidu veze.
Zdravlje
Stomačne tegobe.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Jarca

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Okolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da Vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije […]