Mesečni horoskop za Vagu


bclibraDelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od Vaše volje ili uticaja. Saradnici Vam zameraju na izvesnoj samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritizerske komentare i najčešće se rukovodite za ličnim procenama.
U periodu od 23. marta, važno je da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao dodatnu garanciju za poslovni ili nočani dobitak. Eksperimentišite u novim poslovnim situacijama. U skladu sa svojom pozitivnom orijentacijom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o Vašem raspoloženju i namerama. Povremeno delujete kao Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u Vama pokreće topla osećanja i navodi Vas na zajedničke planove. Imponuje Vam saznanje da se nalazite na »meti« radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite svoja osećanja i emotivne namere. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja Vašu intimnu sreću, a odnos sa bliskom osobom najviše utiče na Vaš dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje koje osećate.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u šestom, i uz povoljan uticaj Urana u Vašem sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Važno je da »pomerite« svoje granice u saznanju i da ostvarite kvalitetan pomak u poslovnom, emotivnom i porodičnom životu. Očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama – pronađite svoju tačku oslonca kroz zajedničko delovanje. Posebne privilegije Vam donose povoljni uplivi Jupitera u devetom polju, a od 12. i 20. marta, uticaji Marsa i Sunca u Vašem sedmom polju.

Posao
Tokom ovog perioda trebalo bi da se maksimalno posvetite karijeri, čak i ako budete imali osećaj da radite kao mrav, dok cvrčci oko vas uživaju. Samo radite – isplatiće vam se. Saturn je tek počeo da vas “muči” u astrološkoj kući posla i novca, pa ukoliko želite da ostvarite pristojnu zaradu moraćete da uložite veliki napor. Ipak, imate solidan oslonac u saradnicima, u koje imate beskrajno poverenje i koji vas stalno motivišu da ne posustanete i krenete u nove projekte. Veća sloboda u okviru posla donosi veći uspeh. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 4. marta predstoji vam konkretan dogovor o novom poslu ili o proširenju saradnje sa onima u koje imate poverenja. Bilo koji umetnički projekat, bavljenje modom ili rad u medijima mogu da donesu uspeh i novac. Retrogradni hod Merkura, planete koja upravlja astrološkim poljem inostranstva i vaših neprijatelja može da dovede do zastoja u poslovanju onim Vagama koje se bave privatnim biznisom, ili će biti primorani da se više angažuju na poslu nego do sada. Ukoliko budete uzeli kredit za poslovanje, isplatiće vam se, pogotovo ako vam to bude savetovao neko u koga imate poverenja i do čijeg mišljenja vam je stalo. Mlad Mesec 11. marta može doneti nove poslovne obaveze koje će značiti češće kontakte sa osobama prisutnim u javnosti ili putovanja u inostranstvo.

Ljubav
Kada je ljubav u pitanju potrebno je da se naoružate strpljenjem jer će Uran, planeta promena i neočekivanih događaja iz astrološkog polja partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa Plutonom na vas delovati prilično razdražujuće. Osim toga, imaćete utisak da partner nešto krije od vas, da nije iskren i da ste prilično nemoćni da uspostavite odnos kakav vama odgovara. Kada je u pitanju stalni partner moraćete da primenite drugačiju taktiku ili da jednostavno izdržite ovaj tranzit retrogradnog Merkura (komunikacija), Marsa i Venere (planete ljubavi) preko znaka Riba, jer će se situacija promeniti relativno brzo i uz razumevanje partnera koji će takođe biti opterećen raznim dilemama i nedoumicama koje se tiču kako njegovog posla tako i nekih porodičnih pitanja. Partner će od vas očekivati da mu budete oslonac u svemu, zbog čega ćete svoj život morati drugačije da organizujete. Tokom ovog perioda slobodne Vage biće sklone pogrešnoj proceni osoba koje će im se udvarati ili će olako ulaziti u flert ne sanjajući koliko problema može da im donese, pogotovo ako osobe koje im se dopadaju nisu slobodne. Rođeni početkom osamdesetih biće veoma nestrpljivi da što pre reše neke emotivne dileme.
Zdravlje
Nervoza i premor.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Škorpiona

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Osećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih ili dodatnih obaveza. Loša komunikacija u odnosu sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite […]