Mesečni horoskop za Vagu *Septembar


mesecni horoskop vagaZahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša okolina. Tražite efikasniji način izražavanja, kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju i odnos sa saradnicima. Važno je da oko sebe imate ekipu pouzdanih saradnika, jer kombinacija različitih strategija donosi pozitivne rezultate. Nakon nekih test situacija, shvatićete da napredujete veoma brzo i da Vam se otvaraju nove mogućnosti za poslovnu afirmaciju. U finansijskom smislu, nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, kao i da uspešno rešavate neka imovinska ili investiciona pitanja. U periodu od 13. septembra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe i testove ili na polaganje ispita. U zavisnosti od situacija u kojima se nalazite uglavnom vodite aktivan društveni život i često se nalazite u prilici da ostvarite neke nove ili ljubavne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. U naletu strasti ne želite da se emotivno vezujete ili birate smišljene izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u određenim situacijama. Mimo svoje volje ponavljate »poznate greške«. Iznenadni impuls Vas navodi na pogrešno ponašanje, što dodatno otežava ljubavni dijalog. Greške koje se dešavaju treba ispraviti bez dramatičnog prizvuka i suvišnih reči. Nema razloga da komplikujete svoj ljubavni odnos ili da iskušavate nečije emotivno poverenje. Važno je da svoje misli ili osećanja, usmeravate ka osobi koja pravilno razume Vaše potrebe i slabosti. Ako ste mladi ili slobodni, uporno pokušavate da ostvarite emotivnu vezu sa osobom koja ima drugačije afinitete.

Posao – Očekujete da na poslu krene nabolje i to će se verovatno dogoditi uz pomoć jednog Lava ili Blizanaca već u prvoj sedmici ovog perioda.Blizanci će pokušati da na vas imaju veći uticaj ali posle10.septembra situacija se menja i vi ćete biti ona strana koja će pokušati da se na svaki način nametnete poslovnim partnerima. Bićete u stanju da uradite mnogo toga o čemu ste samo mogli da maštate. Mnogima je jasno koji su vaši kapaciteti i dometi i bićete spremni da se upustie u poslovni rizi, naročito u radu sa Škorpijom, Jarcem ili Devicom. Finansijska situacija nije tako sjajna, naprotiv, morate da budete mnogo racionalniji u trošenju novca i želećete da nađete neki nov izvor prihoda. Škorpija će vam pružiti mogućnost da radite sa njom na nekom interesantnom projektu koji bi mogao doneti veliku zaradu. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 28.avgusta i prve Mesečeve četvrti 12. septembra, bićete u svom elementu i veoma komunikativni, imaćete brojne ideje u vezi sa razdradom poslova dok u vrme mladog Meseca 5. i punog Meseca 18. septembra možete osećatu neku vrstu opasnosti od strane kolega višeg ranga koji neće biti naročito spremni da sa vama prave bilo kakvu vrstu kompromisa.Kako vreme bude odmicalo tako ćete i vi biti sve energičniji u nameri da sprovedete svoje planove a osoba iz „senke” koja će vam se naći pri ruci biće jedan Vaga, Bik ili Ribe.

Ljubav – Vaš znak je pod uticajem Venere, planete koja vlada vašim znakom i koja sve do 10.septembra prelazi preko vaše astrološke kuće ličnosti donoseći vam mogućnost harmoničnih odnosa sa nekim ko nije ni malo jednostavna ličnosti. Imaćete načina kako da sa tom osobom uspostavite dobru komunikaciju,naročito ako ste dama Vaga a vaš partner se bavi poslovima zbog kojih je prisutan u javnosti ili često putuje u inostranstvo.Može se raditi o izuzetno atraktivnoj i sposobnoj osobi koja će biti spremna da sa vama ode na kraći put, moguće u veikoj tajnosti, bez obzira da li je slobodna ili ne.Možete se naći usred ljubavnog trougla ili ćete biti povod nečijem razvodu, definitivnom raskidu sa prethodnim partnerom. Jupiter u Raku svojim brzim hodom donosi poslovnim Vagama moguće poznanstvno sa strancem i spremnost da iz korena promene svoj život zbog njega.Povoljni dani su, bar kada su u pitanju Mesečeve mene, faza poslednje Mesečeve četvrti 28.avgusta kada može doći do poznanstva na putu ili faza prve Mesečeve četvrti oko 12.septembra kada će vam se verovatno udvarati osoba koja radi sa strancima, negde na nekom poslovnom sastanku.

Zdravlje – Smanjite napore.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u dvanaestom, uz Veneru u Vašem sazvežđu, ukazuju na nove mogućnosti rešavanja privatnih, imovinskih ili porodičnih dilema. Novi događaji nagoveštavaju da sreća i zadovoljstvo prozilaze iz odnosa sa bližom okolinom i uz naklonost voljene osobe. Uživajte u lepoti promena ili u ličnom trijumfu na različitim stranama. Pozitivan uticaj Marsa, Jupitera i SMČ donose dodatnu energiju i optimizam. Dobro se dobim vraća, sačuvajte pozitivnu orijentaciju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Devicu *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i […]