Mesečni horoskop za Vagu


mesecni horoskop vagaUkoliko ste pravilno shvatili svoju ulogu i osnovna pravila u poslovnoj saradnji, budite koretektni i pridržavajte se već zacrtanih ili nekih ustaljenih profesionalnih normi. Važno je da se pravilno informišete i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa. Želite da unapredite svoj poslovni položaj i težite ka novom ličnom usavršavanju, ali poslovno-finansijske prilike u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. U nastojanju da odložite neke obaveze nema potrebe da ostavljate pogrešan utisak. Uz lične interese koje želite da ostvarite, neminovno je da opravdate i nečije poslovne kriterijume. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađene. Od 11. aprila, očekuju Vas uspešni rezultati i sjajna mogućnost za daljim profesionalnim usavršavanjem. Imate utisak da se u svom ljubavnom životu suočavate sa prolaznom krizom, partner Vam daje do znanja da očekuje zajednički dogovor. Pokušavate da rešite svoje unutrašnje dileme i sumnje, stoga osećate emotivnu nesigurnost ili sputanost. Čini Vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, tako da česti konflikti utiču na Vaše promenljivo raspoloženje. Skloni ste češćim izlivima ljutnje i pomalo provocirate svog partnera. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite nekim spoljašnjim zabavama. Važno je da se ne zalećete u svojim procenama ili da proveravate nečije emotivne namere. Budite dovoljno strpljivi i »mudri« u iščekivanju na rasplet, moguća je ljubavna romansa, ali tek na »drugi pogled«. Krajem meseca očekuju Vas pozitivne promene, partner će se prikloniti Vašim željama. Moguće je i da ćete upoznati jednu atraktivnu osobu, koja će ispuniti Vaše osnovne kriterijume i očekivanja. 

Posao
Na vaše poslove i karijeru najviše utiču Mesec i Pluton, planete oprečnih energija i dejstava, zbog čega ćete tokom ovog perioda biti nedovoljno tolerantni i skloni čestoj promeni raspoloženja. Sunce kao vladalac astrološke kuće javnosti dobro je smešteno u Ovnu, gde se nalazi i jak Mars, što vam daje elan, energiju i donosi novac, što će naročito biti ojačano ulaskom Merkura, planete biznisa, u Ovna i ulaskom Venere u znak Bika. Druga polovina aprila mogla bi za vas da bude gotovo idealna u svakom pogledu. Sve što budete uradili tokom prve dve sedmice perioda moći ćete vrlo brzo da naplatite i požurite sa realizacijom planova, jer, ukoliko ne budete dovoljno aktivni i energični, predstoji vam manji zastoj kad su finansije u pitanju. Autoritativni muškarci u znaku Ovna i ženstvene, ali poslovne i dinamične žene u znaku Bika ili Jarca mogu vam biti od velike koristi, verovatno će vam ponuditi posao, koji vam može izgledati previše naporan. Sa Strelcem budite veoma oprezni u komunikaciji i kod sklapanja dogovora, jer će želeti da vam nametne svoju volju. Tokom faze punog Meseca 27. marta i mladog Meseca 10. aprila moguć je razgovor o novom poslu i tada bi svakako trebalo da se upustite u nove poslovne aranžmane, bez mnogo oklevanja.

 

Ljubav
Vaš ljubavni život će tokom ovog perioda biti pod uticajem Marsa i Venere, planeta koje simbolizuju ljubav i erotiku, a koje su sjajno postavljene u odnosu na vaš znak, bez obzira na to da li planirate avanturu, priželjkujete flert ili ozbiljnu ljubav. Najnapornije će biti onim Vagama koje su u braku ili dužoj vezi, jer neće biti spremne da se sa partnerom dogovaraju oko mnogih pitanja. Naprotiv, osećaće kao da je partner previše nametljiv i da ih na neki neki način ugrožava. Ukoliko ste dama Vaga, mogu vam se svideti neki Ovan ili Lav (simbolika Sunca koje prelazi preko znaka Ovna), sa kojima možete imati strastvenu vezu, ali i dosta konflikata ukoliko budete pokazivali koliko držite do sebe. Ako vam je potreban posrednik u ljubavnim trzavicama sa partnerom, potražite savet stručnjaka, ali i dobar prijatelj bi vam bio od pomoći. Ukoliko ste odnedavno u vezi, možete biti prilično iznenađeni čestim promenama raspoloženja partnera i neće vam biti lako da se dogovarate oko nekih ključnih pitanja koja se tiču oboje. Ako ste u vezi sa mnogo starijim partnerom, u drugoj polovini perioda vaš odnos bi mogao postati mnogo stresniji, pogotovo ukoliko se radi o nekom ko ima decu iz prvog braka, jer se mogu mešati u vaš život.

 

Zdravlje
Bavite se rekreacijom.


Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u sedmom, i uz povoljne uplive Merkura u Vašem šestom ka sedmom polju, učiniće Vas privilegovanom i srećnom osobom. Prate Vas pozitivni uticaji Jupitera i SMČ. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo u nizu srećnih okolnosti i uz nečije prisustvo ili emotivnu naklonost. Računajte na svoju »dobitnu kombinaciju«. Krajem meseca pratiće Vas i uticaji »faktora sreće« i mogućnost značajnijeg dobitaka.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Devicu

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa novim saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u […]