Mesečni horoskop za Vodoliju


mesecni horoskop vodolijaNalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, ali uz obaveznu konsultaciju sa pouzdanim saradnicima. Važno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrudite se da svoju potrebu za scenskim uspehom, podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. aprila, obratite pažnju na mogućnost šireg profesionalnog napredovanja ili na situacije koje donose različite vidove udruživanja oko poslovnih interesa. U pozitivnom duhu stalo Vam je da prevaziđete »emotivnu krizu« kroz koju prolazite i nalazite se pred novom odlukom, koju želite da saopštite svom partneru. Ponekad nije lako ostvariti razvnotežu između glasa razuma i svojih osećanja. Partner izražava svoje negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali uz dodatno strpljenje i vreme. Izvesno udaljavanje od voljene osobe treba da Vas podstakne na dobro rešenje. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavni susreti i kontakti deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog ili zajedničko zadovoljstvo. 

Posao
Tokom ovog perioda često ćete menjati planove i nećete biti načisto da li treba da se uključite u neki novi posao ili da sačekate još izvesno vreme. Tranzit Marsa preko znaka Ovna donosi brojne mogućnosti, ukoliko ste tipična Vodolija, komunikativna i spremna da uđe u nove, čak i prilično rizične poslove. Počinje period relativne stabilnosti kad je reč o finansijama i pokazaćete mnogo veću odlučnost da rešite pitanje ne samo u vezi sa novcem nego i u vezi sa vašim statusom na poslu. Ukoliko se bavite sportom ili poslom koji zahteva uklapanje u timski rad, pokazaćete sposobnost adaptacije i na prilično naporne uslove za rad. Opasnost preti samo onim netaktičnim Vodolijama koje su spremne da se raspravljaju za svaku sitnicu ili da drugima nameću svoje mišljenje. U vreme punog Meseca 27. marta i mladog Meseca 10. aprila možete očekivati ponude kako sa nemačkog jezičkog područja tako i iz arapskih zemalja. Poslovi sa strancima pružaju velike mogućnosti za proširenje saradnje. Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv posao, naročito ukoliko ste mladi, na početku karijere i spremni da prihvatite i poslove koji nisu vaša glavna profesija. Možete postati čak i veoma popularni baveći se nečim o čemu ne znate mnogo već morate da se stručno usavršavate. Svaki posao sa strancima donosi solidne prihode i ličnu satisfakciju.

 

Ljubav
Ukoliko vam u poslednje vreme nije bilo naročito lako da ostvarite komunikaciju kakvu ste želeli sa stalnim partnerom, pogotovo ako ste manje od godinu dana u vezi, sada nastupa znatno povoljniji period. Iako važite za jedan od najkomunikativnijih znakova, zbog tranzita Merkura koji je slab u Ribama u kojima će boraviti sve do sredine aprila, bićete više nego konfuzni, možda ćete imati potrebu da nešto sakrijete od partnera ili da mu ne govorite o nečemu sa čime bi on voleo da bude upoznat. Vaša tajanstvenost može izazvati sumnje, naročito u vreme poslednje Mesečeve četvrti 2. aprila, kada je moguć iznenadni susret sa nekim ko vam je nekada bio izuzetno drag ili će se raditi o bivšem partneru. Retrogradni hod Saturna i Plutona od sredine ovog perioda može vas učiniti nesmotrenim i nedovoljno tolerantnim prema stalnom partneru. Zbog snage direktnog Urana često će vam se činiti da sa svakom situacijom možete relativno lako da izađete nakraj. Vaša zainteresovanost za jednog Strelca, Ovna ili neku drugu Vodoliju može doneti uspeh, zbog čega ćete biti spremni da mnogo toga žrtvujete za osobu koja vam je draga, što inače nije vaša glavna osobina.

 

Zdravlje
Možete biti skloni povredama.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u trećem, i uz povoljne uplive Merkura u drugom ka Vašem trećem polju, podstiču Vas na dodatno angažovanje u različitim pravcima i na proširene saznajne vidike. Važno je da uspostavite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Sjajan uticaj Jupitera u petom, uz povolje aspekte sa Marsom, Uranom i SMČ, donose novu i kreativnu energiju. Delujete komunikativno i pozitivno na svoju okolinu mnoge okolnosti su na Vašoj strani. Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje koje ispunjava Vaše potrebe i zadovoljava svet oko Vas. Nalazite se u mogućnosti da napredujete na profesionalnoj lestvici i da usrećite svoju porodicu.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Jarca

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne […]