Mesečni horoskop za Vodoliju *Septembar


mesecni horoskop vodolija

Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmerili svoju kretivnu energiju. Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. Nakon velikog zalaganja očekuje Vas adekvatna nagrada ili priznanje. U periodu od 19. septembra, predstoje Vam dobre mogućnosti i naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, potrebni su Vam pouzdani saradnici. Aktivna uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšava Vašu poziciju. U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma, može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«.

Posao- Ta većinu predstavnika vašeg znaka ovo nije sjajan period i verovatno nećete moći da tako lako sprovedete svoje planove u delo, naročito ako se bavite odgovornim poslom. Moguće da vam je na prvom mestu sigurna zarada ali ipak, spremni ste da uđete u pomalo rizičan posao koji zahteva od vas i dobru fizičku kondiciju i sposobnost snalaženja u nekim vanrednim okolnostima. Ako budete želeli da sklopite posao sa strancima ili dobijete ponudu za neku vrstu stručnog usavršavanja ili ćete imati priliku da otputujete na duže u inostranstvo. Ako želite da se upustite u samostalan posao, biće vam potreban oslonac u vidu iskusnog poslovnog partnera i najverovatnije ćete ga naći u vidu jednog Bika, Vage ili Škorpije. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 28.avgusta možete dobiti interesantnu poslovnu ponudu ili ideju kako da unapredite poslovanje. Obavićete poverljiv razgovor sa Blizancima ili Rakom a u vreme prve Mesečeve četvrti 12. septembra, najverovatnije ćete uspeti da postignete dogovor sa nekim ko vam je posebno veoma značajan kao saradnik. Nekome je veoma bitno da vas ubedi da prihvatite njegove ideje, moguće u vezi sa unosnim poslom sa strancima.Finansijska situacija može se značajno popraviti u vreme mladog Meseca 5. septembra, naročito ako se bavite poslom koji ima veze sa trgovinom, medijima ili građevinom a u vreme punog Meseca 18. septembra, biće uspešni oni koji se bave medicinom, farmacijom, naukom ili umetnošću.

Ljubav- Krajem avgusta Mars, planeta strasti i energije ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa što će poboljšati odnose sa partnerom, naročito ako ste dama Vodolije i očekujete od partnera da pokaže više inicijative. Kraj avgusta donosi mnogo interesantnih susreta, posebno sa Blizancima, Lavom ili Ovnom. Tranzit Venere, planete ljubavi preko znaka Vage donosi vam romantične susrete i mogućnost obnove veze sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili koga često srećete negde u okviru poslovnih susreta. Ako vam se dopada umetnik, posebno muzičar, možete očekivati veoma prijatne zajedničke momenete, moguće sa nekim koga ste upoznali pre nekoliko godina i možda ste tu osobu doživljavali kao nekog ko je bio samo romantična avantura. U vreme prve Mesečeve četvri 12. septembra, slobodne Vodolije mogu očekvati poznanstvo preko prijateljskih veza, posebno ako radite u velikoj firmi ili preko poslova upoznajete mnoge interesantne osobe. Posle ulaska Venere u znak Škorpije 10. septembra, situacija se može pogoršati, naročito ako se radi o poremećenim porodičnim odnosima ili ako budete u vezi sa nekim ko nije slobodan ili sa nekim ko je po rangu iznad vas,radite u istoj firmi ili se često viđate na poslu.

Zdravlje – Moguć nazeb.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u osmom, uz Veneru u devetom ka Vašem desetom polju, donose dobre mogućnosti za ličnim usavršavanjem, kao i napredovanjem u ljubavnim ili socijalnim odnosima. Posebno povoljan uticaj ili privilegiju u raznim oblastima Vam donose pozitivni aspekti Jupitera. Uticaj Marsa i Urana, donose veću inicijativu u kontaktima, moguće su iznenadne promene uz dobitak i napredovanje u karijeri. Potrudite se da ulepšate svoj ljubavni život i odnos sa prijateljima. Sreća i emotivno zadovoljstvo, se prepliću kroz lične želje i poslovne ciljeve.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Jarca *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u […]