bcaquariusNovi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam indirektno daje do znanja da ne odobrava Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate. Stalo Vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom smislu i zainteresovani ste za lično usavršavanje, ali morate da ispunite i određene uslove. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa saradnicima ili osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Važno je da sačuvate dobar saradnički odnos.
U periodu od 19. marta, očekuju Vas korisni susreti koji otvaraju nove mogućnosti u poslovnom izražavanju. Kraj meseca, predstavlja povoljan period za javni nastup ili za testiranje i proveru praktičnog znanja i profesionalnih sposobnosti. Osećate unutrašnji nemir i potrebu za intenzivnom razmenom nežnosti. Stalo Vam je da aktivno učestvujete u različitim dogadjajima, ali na takav način uvećavate svoje emotivne dileme. Nemojte dozvoliti da neko remeti Vaš svet intime ili da komplikuje Vaš odnos sa voljenom osobom. Između Vas i voljene osobe postoje razni nesporazumi, ali oni mogu da se prevaziđu uz dobru volju. Umesto uobičajene rasprave, iznenadite svog partnera novom ulogom i pozivom na ljubavni dijalog. Pokažite svoje iskrene namere i budite neodoljivi pred osobom koja zaslužuje Vašu pažnju. U zavisnosti od emotivne situacije u kojoj se nalazite upotrebite poznatu »ljubavnu formulu«.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u drugom, uz povoljan uticaj Urana u trećem polju, predstavljaju dobar podsticaj za stvaralaštvo i orijentaciju ka korisnim ciljevima ili prestižu i blagostanju. Ipak, različiti podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Uz povoljan uticaj Marsa i Jupitera osetićete novi zanos i potrebu da »oživite svoje tajne snove«. Ukoliko imate dovoljno životne mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas dobra prilika da ostvarite svoje ljubavne planove i intimne snove, posebno u periodu od od 12. i 20. marta.

Posao
Ovo bi mogao biti povoljan period, ukoliko ne očekujete previše ni od sebe ni od poslovnih partnera i ako najviše volite samostalne projekte, nikako rad u nekoj velikoj firmi gde svoju volju morate da podredite drugima. Najvažnije vam je da se dobro razumete sa kolegama, da vam imponuju na intelektualnom i duhovnom planu i da ih cenite. Pun Mesec u Devici 25. februara može doneti ponudu upravo od predstavnika ovog znaka u vezi sa novim poslom ili vest o zaostaloj isplati. Veoma ste zainteresovani za zaradu, ali ne po svaku cenu i pod uslovima koji vam ne odgovaraju. Dobro se razumete sa drugom Vodolijom, Lavom ili Strelcem, a Ovan bi mogao da bude neoubičajeno kolebljiv i neodlučan zbog čega ćete ga verovatno izbegavati. Tokom ovog perioda bićete veoma taktični, a bićete i u fazi opipavanja terena, prikupljanja informacija, uspostavljanja kontakata i pravljenja plana novih poslovnih aktivnosti. Imate velike ideje i planove, naročito ukoliko ste u zrelim godinama. Mlade Vodolije koje još uvek lutaju u traženju profesionalnog opredeljenja pronaći će se u novih tehnologijama, poslu preko interneta ili u vezi sa internetom. Jedan Jarac i Škorpija su prilično zahtevni i pomalo nemilosrdni, ali kako vam je jasno da je to za vaše dobro podredićete im svoju volju, ukoliko je to u vašem interesu.
Ljubav
Moguća je tajna ljubav, zbog čega ćete osećati jaku potrebu da svoj život držite u maksimalnoj diskreciji. Sunce u Ribama, vladalac vašeg znaka, u “društvu” Venere, Marsa, Merkura i Neptuna može u vaš život doneti lekara, umetnika, sportistu ili nekog ko pokušava da se probije u samostalnom biznisu. Osećate jaku potrebu da imate vezu sa partnerom koji će da vas inspiriše, ko će biti u stanju da vam mnogo toga toleriše i pre svega da vas ne pita ono o čemu ne želite da pričate. U vašem životu ima mnogo tajni, a sa bivšim partnerom mnoge stvari niste raščistili što vas još pomalo potresa. Aspekt između Saturna i planeta u znaku Riba savršeno sam odgovara, ukoliko spas od raznih ljubavnih nedoumica ili problema potražite u poslu. Srećne su i Vodolije koje se bave istim poslom kao i partner, kao i oni predstavnici ovog znaka koji su se upoznali preko interneta ili posla. Emotivne veze sa Devicama i Blizancima mogle bi da budu prilično naporne, naročito ukoliko ste muškarac Vodolija, a vaša dama ima preterane materijalne prohteve. Dame Vodolije su veoma tolerantne i spremne da saslušaju partnera, da mu budu oslonac u poslu i da tolerišu partnerove nepredvidive reakcije.
Zdravlje
Pazite se povrede oštrim predmetom.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE