MLAD MESEC 13° VAGE * tranzit 06.10.2021.


Mlad Mesec 13° VAGE nam pruža priliku da veze usmerimo u novom pravcu. Zodijački znak Vaga poziva na razumevanje i prilagodjavanje, na kompromis koji pomaže u prevazilaženju razlika i pronalaženju zajedničkog cilja. Energetski smo usmereni da osmotrimo situacije koje će doneti dobrobit, zadovoljstvo i ispunjenje za sve učesnike odnosa, favorizuje se poštena razmena i harmonija, osećaj sigurnosti i voljenosti.
Ovaj novi Lunarni ciklus je u egzaktnoj konjunkciji Mladog Meseca 13° Vage sa Marsom i opoziciji sa Rx Hironom 10° Ovna, što ukazuje na prevazilaženje oštećenja u neposrednoj prošlosti.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Svi odnosi u semenoj formi nose najpre odnos prema nama samima.  Svaka interakcija sa drugom osobom je dakle u osnovi kokreativna, neophodno je da budemo usredsredjeni na sebe, a takodje i prilagodjeni jedni drugima, sve vreme odgovarajući na dinamiku koju donosi okolnost.
Stoga kako za vas izgleda dobro balansiran odnos, gde se nalazi ta tačka ravnoteže, i šta je za vas “umetnost odnosa”? Energija zodijačkog znaka Vage ohrabruje nas da situaciju osmotrimo iz suprotstavljenih uglova i pronađemo srednji put, tačku koja je odgovarajuća za sve učesnike u odnosu. Ako želimo da pomirimo suprotne energije neophodno je da tražimo najviši i najbolji ishod za sve učesnike, uključujući i sebe.
Šta za vas znači “fer postupanje sa drugima”? Šta za vas znači “da se prema meni postupa pošteno”? Da mogu da zamislim “idealan odnos”, kakavi bi elementi bili u osnovi takvog odnosa? Možete li sebi dati dozvolu da odbacite svoja očekivanja u odnosu u kom ste trenutno? Na koji način biste mogli napraviti prvi korak ka odnosima koji podjednako poštuju obe strane, i kako biste mogli da doprinesete tome.

Prošle godine Mlad Mesec je bio u opoziciji sa retrogradnim Marsom na 20° Ovna – SADA je Mlad Mesec u egzaktnoj konjunkciji sa Marsom na 13° Vage. Orbisna razlika aspekata sa Marom prošlogodinjeg i ovogodišnjeg Mladog Meseca u Vagi je upravo 7 stepeni što je orbisna priroda zodijačkog znaka VAGE.

Osvestite danas svoje dugoročne motivacije i ambicije. Pomiriti rastrzanost između ličnih želja i dugoročnih težnji, sa pažnjom prema sebi osmotrite šta zapravo podrazumeva i zahteva “ispravno” postupanje i u kojoj meri je ono u skladu sa onim što zaista želite za sebe. Ta unutrašnja napetost koju ovo stvara može dovesti do sukoba. Možete preuzeti odgovornost za svoje interakcije bez krivice, sagledajte moguće kompromisno rešenje ipak negujući sopstvene granice. Čak i maleni, majušni pomak u odnosu na postojeće krute stavove i ograničenja koji ometa vašu sposobnost povezivanja sa drugima dovoljan je. Ostanite verni sebi uzimajući u obzir potrebe i ograničenja drugih ljudi. Svaki Mlad Mesec je introvertno vreme, kada pravimo osvrt kako bismo osmotrili i naučili sa čime želimo da se prilagodimo narednih 28 dana; sa ovim Mladim Mesecom u zodijačkom znaku Vage koja teži harmoniji i traži ravnotežu, ovo će verovatno biti situacije u kojima svi dobijaju, razmene i kreiranje harmonija u našim odnosima i sa okruženjem.
Iako imamo četiri planete u Vagi u vreme ovog Mladog Meseca (Sunce, Mesec, Mars i Rx Merkur), harmonija i ravnoteža nisu nešto što se lako postiže u intervalu ovog Mladog Meseca. Zapravo, mnogo je izazovnih aspekata koji bi nas mogli držati izvan ravnoteže, da ne govorimo o fazi Plutona koji je stacioniran pred fazu direktnog kretanja koja se intenzivirala od 29. septembra i koja će se okončati 06. oktobra, samo 7,5 sati nakon ovog Mladog Meseca.

U prvim danima nakon Mladog Meseca efekti Jupitera u Vodoliji su intenzivniji jer će početi fazu stacioniranosti, pridružujući se Plutonu i Saturnu i taj udruženi uticaj je intezivan tokom naredna 4 dana (do 11.10.2021.) Kada ove tri planete završe svoju fazu retrogradnog kretanja moći ćemo da napredujemo u oblastima svog života koje su bile podvrgnute samoispitivanju u prethodnih 5 meseci.

Najpre da napravimo osvrt na Saturnovu stacioniranost i direktno kretanje koje budi želju da se fokusiramo i preduzmemo sprovođenje poslova korak po korak. Za razliku od njega Pluton donosi tendenciju da gradimo čvrst, trajan i emocionalno osnažujući tok za budućnost. Poželjno je zauzeti zreo pristup dugoročnim težnjama, onaj koji nam takođe donosi emocionalno osnaživanje i usklađen je sa planovima za budućnost. Pluton upravlja procesom emocionalnog osnaživanja, i sve što vas postepeno ubija osvestićete tokom faze stacioniranosti Plutona. Takođe u ovom periodu smo svesniji kako i kada svoju moć dajemo drugima. Svaki put kada nekog drugog učinimo odgovornim za to kako se osećamo ili reagujemo, umesto da se usredsredimo na ono gde imamo kontrolu ili uticaj, a zatim radimo ono što nas najviše osnažuje i neguje priznajući svoja osećanja i brinući se o tome oni su veliki deo toga. Moć uvek leži u nama samima i tu moć možemo iskusiti kada se usredsredimo na izbor koji nas osnažuje. I naravno, sa Plutonom u Jarcu, ono što nas najviše osnažuje je samoodgovornost da se osećamo bezbedno i negovano. Sa tako snažnim i stacioniranim Plutonom u Jarcu, od suštinskog je značaja da negujemo svoje emocije i ostanemo otvoreni za podršku koju dobijamo od poznatih ljudi od poverenja.

Mladi Mesec je u egzaktnoj konjunkciji sa Marsom, i nešto šireg orbisa sa Rx Merkurom u Vagi opoziciji sa Rx Hironom, trigonu sa Rx Saturnom u Vodoliji i inkonjunkciji sa Rx Uranom u Biku.

U potrazi ste i poželjno je da iskoristite svu energiju i entuzijazam kojima trenutno imate pristup da biste mnogo toga učinili u odnosima ili partnerstvima. Koliko god je moguće ostanite dosledni sopstvenim stavovima.

Uz retrogradni Merkur do 18. oktobra, imamo priliku da istražimo unutrašnje odnose i količinu podrške, kao i sposobnost stvaranja ravnoteže. To će nam pomoći da naučimo gde treba da napravimo prostor za mirnu saradnju i veštu komunikaciju. Takođe bismo mogli da reorganizujemo partnerstva koja smo započeli nakon 6. septembra (kada je Merkur započeo fazu pre tranzita senkom retrogradnosti).Ogorčenje ili frustracije mogu isplivati sa ovog aspekta – a neko možda ubada u naše rane ili ukazuje na naše nedostatke, iznoseći našu nesigurnost ili tajnu sramotu koja je povezana ne samo sa onim što se u tom trenutku dešava, već i sa našom prošlošću – posebno naše detinjstvo. Odnosi koje realizujemo tokom naredne četiri nedelje će biti dugoročne, posebno unesite iskrenost i realizam, otvoreno komunicirajte šta je to što funkcioniše a šta ne, kako biste dogovorima pristupali sa solidnom dozom integriteta.
U toku je potraga za smislenijim vezama sa drugima koje su ispunjene poverenjem. Skloni smo da ostanemo tesno povezani sa postojećim sistemom uverenja i progoniti neistomišljenike. Kako je Venera povezana sa procenom lične vrednosti i sklonostima sada sa većom razboritošću osmatramo sklonosti i, kao i uvek najbolje je vreme da se oslobodimo svega što je samodestruktivno. Vreme je i da iskoristite prilike za dublji uvid u odnose i društvene strukture koje želimo da menjamo.

Život nas povremeno suočava sa neobičnim iskustvima, a kad god se to dogodi, moramo imati na umu da „zlato“ u svakom takvom iskustvu leži u tome kako se razvijamo kao rezultat. Podsetite sebe svakodnevno da čak i u malim koracima vi ipak napredujete.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku VAGE uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment KARDINALNIH uglova zodijaka, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 13° VAGE.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 13° VAGE koja je aktivirana Mladim Mesecom, ili osa kardinalnih znakova 8° do 16° Ovna, Raka, Jarca, vreme je da sagledate u kom segmentu i na koji način VAŠ ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

KONJUNKCIJA MESECA i SUNCA aktivira sam početak DRUGE dekade zodijačkog znaka VAGE, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO OKTOBARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 26° STRELCA
* vladar Asc-a lunacije Rx JUPITER 22° VODOLIJE
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 13° VAGE
* Dispozitor Mladog Meseca VENERA 28° ŠKORPIONA
* MARS 13° VAGE
* Rx MERKUR 20° VAGE

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (10° do 16° VAGE) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom večeri donosi prilike za NOVI POČETAK.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

MLAD MESEC na 13° VAGE sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

* ASC Karte Mladog Meseca 26° STRELCA Prelepa zvezda veličine i boje Venere, na 50° od zenita, sija sve jače i jače, da bi potom iščezla. Čovek ispod šape lava koji sedi.
* vladar Asc-a lunacije Rx JUPITER 22° VODOLIJE
Tri čoveka u čamcu. Jedan sedi sa jedne, a dvojica sa druge strane. Dabar struže drvo koje visi iznad klanca.
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 13° VAGE
Maska pantomimičara. Plavokosa žena nevinog izgleda oseća nemir, jer iza nje stoji neko tamno biće.
* Dispozitor Mladog Meseca VENERA 28° ŠKORPIONA
Čovek sedi za stolom i u ruci drži olovku. Pred njim je nekoliko kristala na listu papira. Čovek sa lukom i strelom cilja u neki objekat u daljini.
* MARS 13° VAGE
Maska pantomimičara. Plavokosa žena nevinog izgleda oseća nemir, jer iza nje stoji neko tamno biće.
* Rx MERKUR 20° VAGE
Krst od žaoka čije su bodlje na svakom vrhu. Polomljeni i trošan most stoji iznad suvog rečnog korita.

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku VAGE uticati na vas?

Kartom lunacije dominira primarno V kuća gde je pozicionirana konjunkcija MESEC/SUNCE na 13° VAGE, vladari Asc-a Rx JUPITER 22° VODOLIJE, VENERA na 28° ŠKORPIONA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 13° VAGE, na kom je MLAD MESEC tj. aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 28° STRELCA, vladarom Mladog Meseca lunacije VENEROM na 28° ŠKORPIONA, ili su u segmentima 10° do 16° KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu?

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI HRONIKE AKAŠA ∞ KRISTALOTERAPIJA ∞ ŠKOLA ASTROLOGIJE I NUMEROLOGIJE ∞ 063/222-539 ∞

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

Mlad Mesec 13° Vage

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov

Brojne mitološke priče korespondiraju sa zodijačkim znakom Vage – o Egipatskoj boginji Ma’at, Rimskoj Minervi (Atheni u Grčkoj mitologiji), i epskoj priči o Parisu u kojoj je odabran da bira najlepšu od tri Boginje (Here, Atenu i Afrodite). Ipak, najprikladniji je onaj o interesantnoj figuri u mitološkoj priči o Tiresiji.
Tiresije je bio prorok grčkog boga Apolona (koji vlada Suncem i ličnim razvojem). Različite su verzije mita o Tiresiju ali sve otkrivaju interesantnu stranu zodijačkog znaka Vage, i u svakom od mitova Tiresije osudjen na večno slepilo. U jednoj varijanti mita oslepljen je od strane Bogova jer je otkrio njihove tajne, u drugoj je zalutao u kupatilo u kom se Athena kupala i od trenutka u kom je ugledao nagu gubi vid, ili treći koji je o konfliktu izmedju Zevsa i vrhovne Boginje Here.
Prema ovom mitu jednoga dana Tiresija šetajući Herinim vrtovima ugleda dve zmije u parenju. Razdvoji zmije, usmrti žensku zmiju i preobrazi se u jednu od Herinih boginja pratilja. Nakon što je proživeo osam godina u Herinom vrtovima, ponovo na istom mestu susrete zmije u parenju, i ponovivši intervenciju vrati se svom prvobitnom polu. Nedugo nakon ovog dogadjaja Hera se suprotstavlja Zevsu sporeći oko toga ko više uživa u seksualnom činu – muškarac ili žena. Obzirom da je Tiresije iskusio život i u jednom i u drugom obličju, supružnici u sporu donose odluku da prepuste njemu konačan sud o većem užitku. Tiresije se nalazi u situaciji u kojoj ne može doneti dobru odluku (slično kao i Paris koji bira najlepšu od tri Boginje). Ukoliko se zauzme za Herino  mišljenje biće krivac pred Zevsom, ukoliko zauzme Zevsom stav Hera će ga poraziti svojom osvetničkom prirodom. Najzad se Tiresije odlučuje i stade uz Zevsa, tvrdnjom da žene doživljavaju 9 pod ukupno 10 zadovoljstva tokom seksualnog čina. Hera u naletu besa oslepe Tiresija, ali se Zevs sažali nad njim i podari mu dar proroka.

Dve vodeće teme su naglašene u ovoj priči koja se povezuje sa zodijačkim znakom Vage. Jedna je ravnoteža (Tiresije je iskusio život i u obličju muškarca i žene), a druga tema nam govori o izboru. Iako će mnogi smatrati slepilo njegovom slabošću, u suštini ono zapravo postaje njegova najveća snaga i ono po čemu će kasnije postati slavan. Kada god mitološki lik izgubi vid on zapravo stiče sposobnost “dubljih uvida” koji su sama suština proročkog. Razmislite o razlozima zbog kojih tražite savet astrologa – uglavnom da biste dobili neki dublji uvid u buduće dogadjaje, na osnovu kojih ćete biti bolje informisani i doneti ispravne odluke.

Uglavnom vodimo uobičajen život, sačinjen od dobro poznatih rutinskih aktivnosti, žudimo za novinama u uobičajenom radu, željni smo da otkrijemo kakav novi hobi ili možda trošimo novac kako bismo se zabavili. Nažalost sve ovo vodi u disbalans u drugim životnim segmentima i tako samo produžavamo ovu agoniju, sve dublje upleteni u mrežu sačinjenu od uživanja i lišavanja.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Posvetite neko vreme tokom ovog Mladog Meseca razmatrajući u kojoj je oblasti vaš život izgubio ravnotežu. Da li možda radite previše? Ili previše vremena provodite u zabavi? Sve čega je previše potrebno je izbalansirati i korigovati. Osvestite da su izbori i odluke koje donosite u vašem ličnom interesu i doprinose vašem daljem razvoju. Dovodeći život u ravnotežu počinjemo da uočavamo slike jasnije, rasporedjujući resurse u oblasti kojima su potrebniji. Najradije priželjkujemo da ne moramo praviti izbor (to je zapravo Ahilova peta rođenih u zodijačkom znaku Vage), ali ipak dolazimo do tačke u kojoj najzad moramo doneti tu odluku. Kakav god izbor da napravite izvesno je da će se on ticati još nekoga osim vas samih, ali ipak iskrenost je neophodna kako bismo, kao što je i Tiresije, stekli sposobnost dubljih uvida koji će nam omogućiti da idemo dalje kroz život.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Venera u Strelcu *tranzit 2021.

Thu Oct 7 , 2021
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop ili Klik na link NATALNA KARTA Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Ovna, Blizanca, Lava, Strelca, Vodolije ili Riba, a posebno ukoliko su Bik, Vaga ili Strelac vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će […]