Mlad Mesec u Raku


newmoon cancerMlad Mesec najavljuje po─Źetak novog ciklusa, – idealan je ─Źas da se posvetite li─Źnim ciljevima koje simbolizuje znak Raka. Po┼ítujte svoja najdublja, najiracionalnija i najintimnija ose─çanja, prepoznaju─çi ose─çaj smirenosti i sigurnosti, dozvolite sebi da prihvatite podr┼íku i ┬ábudite podr┼íka ljudima koje volite. Zapo─Źnite projekat koji ─çe pomo─çi da pobolj┼íate porodi─Źni ┼żivot.
Spoznajete ┬ásvoje duboke unutra┼ínje porive i jasno vam je ┼íta je potrebno da uradite. Osvestite svoje navike, sa nadom da ─çete ih pobolj┼íati u danima koji slede. Unesite promene u ┼żivotne oblasti kojima ste nezadovoljni.

Mlad Mesec je u konjunkciji sa Suncem i Rx Merkurom, kvadratu sa Uranom i opoziciji sa PLutonom, oslobodite se stavova i situacija koje vas spre─Źavaju da zapo─Źnete ne┼íto novo. Obzirom na kretrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Meseca sve informacije o pro┼ílosti koje procesuiramo su od izuzetnog zna─Źaja za pravac u kom ste krenuli. Vreme je da napravite nove planove, i pripremite se da po┼żnjete plodove. Koncentri┼íite se na nove na─Źine za pobolj┼íanje porodi─Źnih tema, strpljivo gradite ose─çaj sigurnosti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Budjenje

Wed Jul 17 , 2013
Posmatrajte teskobu koja caruje svuda oko nas, posmatrajte usamljenost, strah, izgubljenost, sukobe u srcima ljudi. Zamislite da vam neko pru┼żi priliku da se svega toga oslobodite. Zamis┬şlite da vam neko pru┼żi priliku da zaustavite svo to u┼żasno tra─çenje energije, zdravlja, emocija. Zamislite da vam neko poka┼że put kojim se mo┼że […]