Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.


Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.Julska Solarna eklipsa aktivira 00° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Mars koji je aktiviran ovom Solarnom eklipsom može podsetiti na nedavne konflikte u odnosima koji su bili izvan ravnoteže poslednjih dana, ali i pružiti prilike da se unese ravnoteža zahvaljujući separacionom kvadratu sa Uranom na 28° stepenima znaka Ovna. Ostavite konflikte za sobom.

MLAD MESEC
Ova lunarna faza predstavlja okončanje jednog i početak novog 28-dnevnog ciklusa. Kada su Mesec i Sunce u konjunkciji sve opcije su otvorene, i povoljno je pažljivo birati nove planove za budućnost. Stare navike, prevazidjena ponašanja i uverenja koja ste prerasli poželjno je ostaviti za sobom i posvetiti se novim modelima ponašanja koja će omogućiti ravoj i napredovanje. Ovo je idelano vreme za novi početak, stoga započnite kreirajući listu obaveza za novi lunarni ciklus.
Iako snažna impulsivna priroda eklipse ne garantuje da će započeti projekti biti uspešni, a najbolji trenutak za početak i razvoj su Drugi Lunarni dan i generalno čitave prve dve sedmice Lunarnog ciklusa (od 23. do 30. Jula).

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Mlad Mesec u Lavu pruža priliku da ostavite svoje strahove i brige pred tamnim vratima Raka. Sunce i Mesec se sjedinjuju na 00° Lava, stoga proverite ovaj zodijački segment kako biste sprečili eventualne ispade. Ovaj fiksni vatreni znak doneće toplinu duši, a primarni imperativ tokom narednih 30 dana su ljubav i inspiracija. Za mnoge ovo je mračno doba, ali pružaju se prilike za kreativni razvoj posebno ukoliko ste spremni da vratite sebe u prvi plan. Oslušnite sebe – vreme je.

Mlad Mesec pruža priliku da se obnovite – da se izvučete iz praznine u kojoj ne pronalazite spokoj. Fokusirajte se na aktivnosti u kojima uživate, vizualizujte dogadjaje koje dugo priželjkujete. Ovo je i period koji će doneti osveženje, oživljavanje i prijatne promene, mada osećanja mogu biti prenaglašena zbog dramatične emocije Lava. Pokušajte da se prepustite kreativnosti, ljubavi i deci, izbegavajte neplanirane troškove. Budite umereni u izražavanju sopstvenih želja i ega, jer time ugrožavate odnose.
Mlad Mesec u Lavu podseća da možemo uložiti energiju i volju uz ljubav, biti aktivni i preduzimljivi, stoga je danas idelan dan da radite vizualizaciji svojih planova.

Mlad Mesec u Lavu Ovnovima donosi moguće nove poslove, i povoljne kontakte sa pripadnicima vatrenih znakova, Blizancima se pojavljuje neko ko radi u medijima ili velikoj firmi, i ko će u velikoj meri da promeni njihov dosadašnji način razmišljanja, a Jarčevima će osujetiti planove – obzirom da su “nakraj srca”, koliko god da se trude da svoj ljubavni i porodični život dovedu u red, ne polazi im za rukom.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 23.07.2017.

Sun Jul 23 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. NEDELJA 23.07. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta, početak nove LUNARNE FAZE. Mesec se kreće od 24° RAKA do 8° LAVA. Dozu nemira tokom jutra […]
Astrološki dogadjaji