Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.


Mlad Mesec u znaku Lava *Juli 2017.Julska Solarna eklipsa aktivira 00° Lava, Bika, Škorpiona i Vodolije donoseći prijatnu promenu u odnosu na proteklih desetak dana i izazovne planetarne i lunarne aspekte. Mars koji je aktiviran ovom Solarnom eklipsom može podsetiti na nedavne konflikte u odnosima koji su bili izvan ravnoteže poslednjih dana, ali i pružiti prilike da se unese ravnoteža zahvaljujući separacionom kvadratu sa Uranom na 28° stepenima znaka Ovna. Ostavite konflikte za sobom.

MLAD MESEC
Ova lunarna faza predstavlja okončanje jednog i početak novog 28-dnevnog ciklusa. Kada su Mesec i Sunce u konjunkciji sve opcije su otvorene, i povoljno je pažljivo birati nove planove za budućnost. Stare navike, prevazidjena ponašanja i uverenja koja ste prerasli poželjno je ostaviti za sobom i posvetiti se novim modelima ponašanja koja će omogućiti ravoj i napredovanje. Ovo je idelano vreme za novi početak, stoga započnite kreirajući listu obaveza za novi lunarni ciklus.
Iako snažna impulsivna priroda eklipse ne garantuje da će započeti projekti biti uspešni, a najbolji trenutak za početak i razvoj su Drugi Lunarni dan i generalno čitave prve dve sedmice Lunarnog ciklusa (od 23. do 30. Jula).

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE i KRISTALOTERAPIJA ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539

Mlad Mesec u Lavu pruža priliku da ostavite svoje strahove i brige pred tamnim vratima Raka. Sunce i Mesec se sjedinjuju na 00° Lava, stoga proverite ovaj zodijački segment kako biste sprečili eventualne ispade. Ovaj fiksni vatreni znak doneće toplinu duši, a primarni imperativ tokom narednih 30 dana su ljubav i inspiracija. Za mnoge ovo je mračno doba, ali pružaju se prilike za kreativni razvoj posebno ukoliko ste spremni da vratite sebe u prvi plan. Oslušnite sebe – vreme je.

Mlad Mesec pruža priliku da se obnovite – da se izvučete iz praznine u kojoj ne pronalazite spokoj. Fokusirajte se na aktivnosti u kojima uživate, vizualizujte dogadjaje koje dugo priželjkujete. Ovo je i period koji će doneti osveženje, oživljavanje i prijatne promene, mada osećanja mogu biti prenaglašena zbog dramatične emocije Lava. Pokušajte da se prepustite kreativnosti, ljubavi i deci, izbegavajte neplanirane troškove. Budite umereni u izražavanju sopstvenih želja i ega, jer time ugrožavate odnose.
Mlad Mesec u Lavu podseća da možemo uložiti energiju i volju uz ljubav, biti aktivni i preduzimljivi, stoga je danas idelan dan da radite vizualizaciji svojih planova.

Mlad Mesec u Lavu Ovnovima donosi moguće nove poslove, i povoljne kontakte sa pripadnicima vatrenih znakova, Blizancima se pojavljuje neko ko radi u medijima ili velikoj firmi, i ko će u velikoj meri da promeni njihov dosadašnji način razmišljanja, a Jarčevima će osujetiti planove – obzirom da su “nakraj srca”, koliko god da se trude da svoj ljubavni i porodični život dovedu u red, ne polazi im za rukom.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 23.07.2017.

Sun Jul 23 , 2017
Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. NEDELJA 23.07. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta, početak nove LUNARNE FAZE. Mesec se kreće od 24° RAKA do 8° LAVA. Dozu nemira tokom jutra (8:04 do 8:15) unosi kvadrat Meseca i Urana. […]
Astrološki dogadjaji