Mlad Mesec u znaku Ovna


mlad mesec u ovnuVaše individualno i personalno su dobro integrisani danas. Imate osećaj da dobro razumete svoje potrebe, i sa lakoćom realizujete planirane aktivnosti. Osvestite svoje nesvesne potrebe i obrasce sa nadom da ćete ojačati svoje slabe tačke. Korigujte lične osobine kojima niste zadovoljni. Odličan interval za fokus na nove poslovne poduhvate, projekte ili ljubavna interesovanja. Radite na oslobadjanju neefektivnih tema, oslobodite se svega što ne donosi radost i uživanje. Osvestite a zatim se oslobodite, spoznajući čitav proces i ponavljajući ga dok se u potpunosti ne opustite.  

Karakteristični dogadjaji za fazu Mladog Meseca 

  • osećanje besa i ljutnje
  • novootkriveno samopouzdanje
  • osećaj da morate “okrenuti” novu stranicu 
  • anksioznost i nestrpljivost 
  • asertivnost u medjuljudskim odnosiam (saobraćaj, poslovna komunikacija)
  • mrzovolja kućnih ljubimaca

 
Mlad Mesec u znaku Ovna nalik tek lansiranoj raketi u času poletanja, označava svež početak nove astrološke godine. Ovaj pionirski simbol upućuje nas na nedovoljno poznatu teritoriju, hrabar ali slep skok u nepoznato. Inovativni Uran i promišljeni Merkur pridruženi ovoj lunaciji pobudjuju iskru nekonvencionalne percepcije novih ideja. Moguće ćete steći izvesnu prednost dok nestrpljivo forsirate teme iako ste svesni da još nije pravi čas za njihovu premijeru. Koncepti koje razmenjujujete svetlosnom brzinom treba usporiti, i još jednom ih preispitati, analizirati, razraditi.

Mlad Mesec u Ovnu otvara novo poglavlje – početak perioda koji treba posvetiti ličnim ciljevima koji odražavaju pozitivnu energiju. Vreme je da preduzmete akciju – isprobate nešto novo i inovativno, sa samopouzdanjem i entuzijazmom, budite prijemčivi ali ne i agresivni, preuzmite kontrolu nad sopstvenim životom, započnite novi projekat i ponovo otkrijte sopstvenu hrabrost.

Ovo je snažan ciklus tokom kog ćete preispitati odnos prema sebi. Moćna energija Ovna pruža  šansu da unesete promene u vaš život. Vreme je da napravite snažne ali realne planove, i pripremite se za ubiranje plodova – bilo da su oni manji ili veći, biće spremni za 30-ak dana. Razmatraćete akciju i pratiti konstruktivne impulse, uz preuzimanje rizika. Ovan uči kroz iskustvo i akciju, stoga možete sebi priuštiti malu avanturu. Takodje je dobar period da naučite da izražavate sebe i sopstvene potrebe – bez prilagodjavanja, umotavanja u šaren papir…  Naučićete kako da se oslonite isključivo na sebe, i uživate u tome, to je početak dugog uta ka pronalaženju unutrašnje sreće kada znate da ste sami sebi dovoljni bez griže savesti ili prebacivanja krivice na druge koji vam nisu ponudili potrebnu pomoć. 

Vreme je da se osvežite i osnažite kroz iskustva koja razbijaju rutinu i uključuju nove aktivnosti.  


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Arhetip znaka Škorpion

Fri Apr 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Sva naša sudbina, sve stvari koje nam dolaze u životu – one stvari koje idu ka nama; bilo koji događaj koji će nam se dogoditi dolazi iz Škorpiona, iz te škorpionske reke i kreće iz kundalini nivoa preko naše fiziologije unutar koje […]