Mlad Mesec u znaku Raka


Mlad Mesec u znaku RakaMlad Mesec najavljuje početak novog ciklusa, stoga je ovo idelan čas da se posvetite ličnim ciljevima koje simbolizuje znak Raka. Poštujte svoja najdublja, najiracionalnija i najintimnija osećanja, prepoznajući osećaj smirenosti i sigurnosti, dozvolite sebi da prihvatite podršku i  budite podrška ljudima koje volite. Započnite projekat koji će pomoći da poboljšate odnose sa ljudima koji su za vas važni, porodični život i emotivne odnose. Obzirom na retrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Meseca sve informacije o prošlosti koje procesuiramo su od izuzetnog značaja za pravac u kom ste krenuli. Vreme je da napravite nove planove, i pripremite se da požnjete plodove. Koncentrišite se na nove načine za poboljšanje porodičnih tema, strpljivo gradite osećaj sigurnosti.

Period Mladog Meseca posvetite izražavanju pozitivne energije poštujući duboka lična osećanja, prepoznajući osećaj sigurnosti koji se temelji na pripadnosti porodici i dozvljavajući sebi da prihvatite i otvoreno podržite druge. Startujući sa projektima koji imaju za cilj poboljšanje porodičnih odnosa i funkcionisanja u porodičnom okruženju, sa energijom znaka Raka sada nam se pruža prilika da uvedemo značajne promene u svakodnevici koja će se pozitivno odaziti na lični život i nakon okončanja ovog lunarnog ciklusa.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Drašković ZABRANJENO PREUZIMANJE

Mlad Mesec je u intenzivnom trigonu sa Neptunom bojeći ovaj interval intucijom i snažnom imaginacijom koja je posebno važna za umetnički rad i dizajn, kreativan i spiritualni izraz i razvoj.
Vreme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ćete realizovati u naredne dve sedmice. Ova lunarna faza započinje na 5° zodijačkog znaka Raka i uosi značajne promene u živote svih koji ima aktivan kardinalni pojas od 3° – 9° (Ovan, Rak, Vaga i Jarac).
Mlad Mesec aktivira fiksnu zvezdu Tejat Posterior koja se nalazi na stopalu Kastora (smrtni Poluksov blizanac) konstelacije Blizanaca, koja pomaže izražavanje ideja na razuman i prihvatljiv način manifestujući praktičnu inteligenciju. Merkur je i dalje u fazi retrogradnosti a Mlad Mesec se nalazi na svega 2º od Merkurove stanice aktuelne retrogradnosti, te će se teme retrogradnog intervala integrisati sa temom Mladog Meseca.
Mercury Rx u trigonu sa Severnim čvorom. Merkurova retrogradnost je donela svakodnevno žongliranje starim krpljenim planovima, divljim i nesputanim, ali će do okretanja ovi planovi postati solidno organizovani i neujednačena realizacija postaje koherentnija.
Mars je i dalje u intenzivnoj opoziciji sa Uranom ali je sada u direktnom hodu i znatno agresivniji u izražavanju svojih pobunjeničkih ideja. Nakon okončanja Merkurovog retrogradnog kretanja 01.07. izuzetno je posebno povoljno vreme za prezentaciju ideja i postavljanje novih temelja koje su bile u fazi inkubacije tokom Merkurovog retrogradnoh kretanja.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki kalendar Juli 2014.

Tue Jul 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred vama je Astrološki kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za JULI 2014. – pored navedenih svih Mesečevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne eklipse, dani lunarnog […]