Mlad Mesec u znaku Raka


Mlad Mesec u znaku RakaMlad Mesec najavljuje po─Źetak novog ciklusa, stoga je ovo idelan ─Źas da se posvetite li─Źnim ciljevima koje simbolizuje znak Raka. Po┼ítujte svoja najdublja, najiracionalnija i najintimnija ose─çanja, prepoznaju─çi ose─çaj smirenosti i sigurnosti, dozvolite sebi da prihvatite podr┼íku i ┬ábudite podr┼íka ljudima koje volite. Zapo─Źnite projekat koji ─çe pomo─çi da pobolj┼íate odnose sa ljudima koji su za vas va┼żni, porodi─Źni ┼żivot i emotivne odnose. Obzirom na retrogradnost Merkura koja prati ovu fazu Mladog Meseca sve informacije o pro┼ílosti koje procesuiramo su od izuzetnog zna─Źaja za pravac u kom ste krenuli. Vreme je da napravite nove planove, i pripremite se da po┼żnjete plodove. Koncentri┼íite se na nove na─Źine za pobolj┼íanje porodi─Źnih tema, strpljivo gradite ose─çaj sigurnosti.

Period Mladog Meseca posvetite izra┼żavanju pozitivne energije po┼ítuju─çi duboka li─Źna ose─çanja, prepoznaju─çi ose─çaj sigurnosti koji se temelji na pripadnosti porodici i dozvljavaju─çi sebi da prihvatite i otvoreno podr┼żite druge. Startuju─çi sa projektima koji imaju za cilj pobolj┼íanje porodi─Źnih odnosa i funkcionisanja u porodi─Źnom okru┼żenju, sa energijom znaka Raka sada nam se pru┼ża prilika da uvedemo zna─Źajne promene u svakodnevici koja ─çe se pozitivno odaziti na li─Źni ┼żivot i nakon okon─Źanja ovog lunarnog ciklusa.

AUTORSKI MATERIJAL┬á┬ę Jasmina Dra┼íkovi─ç ZABRANJENO PREUZIMANJE

Mlad Mesec je u intenzivnom trigonu sa Neptunom boje─çi ovaj interval intucijom i sna┼żnom imaginacijom koja je posebno va┼żna za umetni─Źki rad i dizajn, kreativan i spiritualni izraz i razvoj.
Vreme je da napravite nove planove i postavite pozornicu za aktivnosti koje ─çete realizovati u naredne dve sedmice. Ova lunarna faza zapo─Źinje na 5┬░┬ázodija─Źkog znaka Raka i uosi zna─Źajne promene u ┼żivote svih koji ima aktivan kardinalni pojas od 3┬░ – 9┬░ (Ovan, Rak, Vaga i Jarac).
Mlad Mesec aktivira fiksnu zvezdu Tejat Posterior koja se nalazi na stopalu Kastora (smrtni Poluksov blizanac)┬ákonstelacije Blizanaca, koja poma┼że izra┼żavanje ideja┬ána razuman i prihvatljiv na─Źin manifestuju─çi prakti─Źnu inteligenciju.┬áMerkur je i dalje u fazi retrogradnosti a Mlad Mesec se nalazi na svega 2┬║ od Merkurove stanice aktuelne retrogradnosti, te ─çe se teme retrogradnog intervala integrisati sa temom Mladog Meseca.
Mercury Rx u trigonu sa Severnim ─Źvorom. Merkurova retrogradnost je donela svakodnevno ┼żongliranje starim krpljenim planovima, divljim i nesputanim, ali ─çe do okretanja ovi planovi postati solidno organizovani i neujedna─Źena realizacija postaje koherentnija.
Mars je i dalje u intenzivnoj opoziciji sa Uranom ali je sada u direktnom hodu┬ái znatno agresivniji u izra┼żavanju svojih pobunjeni─Źkih ideja. Nakon okon─Źanja Merkurovog retrogradnog kretanja 01.07. izuzetno je posebno povoljno┬ávreme za prezentaciju ideja i postavljanje novih temelja koje su bile u fazi inkubacije tokom Merkurovog retrogradnoh kretanja.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki kalendar Juli 2014.

Tue Jul 1 , 2014
Pred vama je Astrolo┼íki kalendar u kome su navedena sva planetarna kretanja za┬áJULI┬á2014.┬á– pored navedenih svih Mese─Źevih mena (Lunarnih faza), navedene su promene znaka za svetla i sve planete, ptolomejevi aspekti, stacioniranost i retrogradnost planeta, sve solarne i lunarne eklipse, dani lunarnog ciklusa, lunarne stanice.┬áMo┼żete ga od┼ítampati u d┼żepnom formatu […]