Muškarac u znaku Vage


muskarac vagaPotraga ega za njegovom spoljnjom ulogom u životu, koja se odražava kroz letnje mesece, sada prepušta mesto onome što bi se moglo nazvati -potragom za unutrašnjim identitetom. Proleće, doba buđenja prirode i odgovarajućeg duha afirmacije života, nalazi svoju dopunu u suprotnom dobu, jeseni, kada se ego, kao i sama priroda, povlači – ne u smrt ili odbacivanje sveta, već u ličnu afirmaciju svoje unutrašnje stvarnosti.

Ovde vatreni, početni entuzijazam Ovna ima protivtežu u Vagi. Tamo gde Ovan kaže: “Pusti me da najpre pokrenem ovaj projekat, i onda ću znati na čemu sam”, – Vaga odgovara: “Pusti ti mene da prvo saznam na čemu sam, pa ću tada znati kako da započnem taj projekat.” Tamo gde je prvi impuls Ovna da se uplete, impuls Vage je da se povuče iz preterane upletenosti. Ako se vaše Sunce nalazi u znaku Vage, trudićete se da svoj autoritet izrazite kroz svoj unutrašnji osećaj za sklad. Taj je osećaj toliko bitan u vašem životu da, ako ikako možete na to da utičete, nikada nećete delovati dokle god unutar sebe ne budete sigurni da je to ispravno. Vaš tipičan odgovor na bilo koji predlog glasi: “Bolje me pusti da razmislim o tome.” 
Sklonost je vazdušnog “elementa” u ljudskoj prirodi, kako smo videli kod Blizanaca, da se izdigne iznad grube, zemaljske stvarnosti. Kod Vage, s obzirom na vladavinu Venere, to poprima oblik uzvišenog idealizma, više nego apstraktnih ideja. Oni koji su iznutra dovoljno razvijeni da prime uticaj Vage na svim nivoima svog života, nastojaće da usklade najviše stvarnosti sa onim najnižim, ispunjavajući sve svoje obaveze prema porodici i zajednici, ali i nalazeći vremena da se posvete duhovnoj potrazi.

Vladajuća planeta: Venera
Element: Vazduh
Moto: Ja balansiram! 
Pol: muški
Boja: smedja, braon, svetlo zelena, zlatna, narandžasta 

Moguće vrline Vage
Diplomatične i estetične
Romantične i očaravajuće
Opuštene i društvene
Idealistične i miroljubive

Moguće mane Vage
Neodlučne i promenljive
Lakoverne i povodljive
Nestrpljive i narcisoidne
Površne i kritične


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Ascendent (podznak) Vaga

Fri Apr 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ascendent Vaga Osobe sa podznakom Vage vole pravdu, red, mir i harmoniju i vrlo su drage i voljene. Brzo se naljute ali još brže odljute. Vole lepotu u svim oblicima. Sklone su raskošnom životu, te se može reći da uživaju u društvu poznatih, […]

You May Like