Nedelja *Dan Sunca


Labirint moci (Sunce)NEDELJA (ENGL. SUNDAY) SUNCE BOG ŽIVOTA I IZLEČENJA
Ime Sunca je Surya na sanskritu. Sunce predstavlja izvor energije, svesnost, lični identitet i mušku energiju. Sa njim počinje putovanje u potrazi za samim sobom. Sunce je simbol života, zdravlja, dobra i sreće. Izražava stvaralačku energiju, vitalnost, duhovnost i aktivnost. 
Nosite sunčeve boje u Nedelju, budite aktivni, punite se energijom i pranom, najbolje negde u prirodi. Ako ipak ostajete kod kuće provedite dan u okruženi porodicom ili se posvetite novim planovima i idejama. U Nedelju možete i kuhinju obogatiti Sunčevim ukusima. Sunce vlada pirinčem, koju možete začiniti biljem poput lovora, ruzmarina ili šafrana. Za poslasticu se poslužite nečim u kombinaciji sa orahom. Jedan od Sunčevih cvetova je i Maslačak.


Drevni proroci su uočili da je svaki dan u nedelji energetski povezan sa jednom od sedam vidljivih planeta. Oni su savetovali određene aktivnosti i ponašanje koji su odgovarali prirodi planeta koja je povezana sa danom, što je povećavalo šanse za uspeh u planiranim poduhvatima. 
U zavisnosti kog dana u nedelji ste rođeni, predstavljate specifične odlike planete koja nosi ime po tom danu. Prema drevnoj tradiciji, dan počinje izlaskom Sunca i traje do idućeg izlaska, a ne do ponoći, kako računamo u modernim vremenima. Zato, ako u vašoj krštenici piše da ste rođeni u Subotu u 04 Am, trebalo da se smatrate bebom rođenom u Petak. NEDELJA (ENGL. SUNDAY) SUNCE BOG ŽIVOTA I IZLEČENJA
Ljude rođene u Nedelj krasi pozitivan stav, darežljivost i ljubav prema životu. Ovo je dan za slavlja, kreativnost, sreću i uspeh, najbolji dan za venčanje, kao i za sve nove aktivnosti i realizaciju planova, za medicinske tretmane, zato što je to dan u nedelji kada počinje novi ciklus oporavljanja organizma. Nedelja je prema starim verovanjima veoma srećan dan, a prema astrolozima ljudi koji su rođeni u Nedelju su veoma harizmatični i vedri, ne pokoravaju se normama i uvek tragaju za novitetima. Reč je o veoma stabilnim osobama, koje često prati sreća u životu. 
NEDELJA je savršen dan za kupovinu, jer je tada najbolji izbor u velikim tržnim centrima. Sa druge strane, nikada nemojte Nedeljom da kuvate komplikovani obrok jer naučnici kažu da je to stresnije od odlaska zubaru. Sunday – Sunčev dan. Dogovori sa ocem ili suprugom su uspešni nedeljom. Započnite planiranja ciljeva, definsanje kampanja, marketinških i političkih kampanja. Odličan je dan za donošenje poslovnih odluka, u firmi, ali i promena u porodičnim planovima. Ako želite unapređenje ugovorite ručak ili neformalni sastanak sa onima koji odlučuju nedeljom i nećete se pokajati. Nedelja je odličan dan za sva okupljanja, za održanje govora i javne nastupe, pa obavezno iskoristite ovaj dan ukoliko želite da budete zapaženi i privolite druge da veruju u vas. Nedelja nije pogodna za izolovanost ili meditaciju. NEDELJA je dan Sunca
Ime Sunca je Surya na sanskritu. Sunce predstavlja izvor energije, svesnost, lični identitet i mušku energiju. Sa njim počinje putovanje u potrazi za samim sobom. Sunce je simbol života, zdravlja, dobra i sreće. Izražava stvaralačku energiju, vitalnost, duhovnost i aktivnost.
Nosite sunčeve boje u Nedelju, budite aktivni, punite se energijom i pranom, najbolje negde u prirodi. Ako ipak ostajete kod kuće provedite dan u okruženi porodicom ili se posvetite novim planovima i idejama. U Nedelju možete i kuhinju obogatiti Sunčevim ukusima. Sunce vlada pirinčem, koju možete začiniti biljem poput lovora, ruzmarina ili šafrana. Za poslasticu se poslužite nečim u kombinaciji sa orahom. Jedan od Sunčevih cvetova je i Maslačak.
Kako Sunce vlada srcem i cirkulacijom Pozdravi Suncu su odlični za aktivaciju cirkulacije i u fizičkom i u energetskom telu. Sunce greje, pa se tako i naše telo zagreva kroz ovaj sled vežbi, to je dobro za prirodan detoks kojim vatra pročišćava sve nečistoće. Vaši energetski kanali (nadiji) će bolje raditi a samim time i čakre. Tako prana može slobodno da teče.
Sunce je najmoćnija planeta u našem sistemu jer se oko njega vrte sve druge planete! Bez njega nema ni života ni svetlosti. Ono je pokretač i snaga obnavljanja koja može transformisati identitet i uneti novu energiju. Iskoristite ovaj dan za neke od tih aktivnosti!Ukoliko je SUNCE u vašem natalnom horoskopu u malefičnim aspektima NEDELJOM POSTITE I KORISTITE KOREKTIVNU TEHNIKU RADA SA SUNČEVIM LAVIRINTOM (Odlomak iz knjige “Lavirinti”, AP Kezele) 

Sunčev lavirint – Lavirint moći
Element: Vatra
Boja: zlatna, boja bakra, naranđasto-plamena
Smer: Istok
Prirodni oblik: ekspresivni, šest okreta, sedam isprepletenih staza i središte

Deluje na: ego, dušu, individualnost, prosvetljenje, telo, zdravlje, čast, status, ličnu moć 

Ekspresivni oblik potiče: lakoću, prefinjenost, jasnoću duha, oštrinu, vodstvo, prodornost, dostojanstvo, uticaj

Receptivni oblik uklanja: neosetljivost, destruktivnost, tvrdoglavost, ponos, egocentričnost, okrutnost, bes, despotizam, pompoznost, provokativnost


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Treća Solarna čakra Manipura

Sat Jan 3 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Treća čakra Manipura daje energiju za promene. Ova vatrena čakra transformiše sirovu energiju u onu koju možemo koristiti. Solarni pleksus je energetski centar koji nam omogućava da menjamo naše živote na moćne i uzbudljive načine. Mentalna aktivnost i mentalno auričko telo su […]