Nedeljni horoskop 01. – 07. 10.


nedeljni horoskopOVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Energija vam je u padu jer ne umete da je knališete i pravite sebi dodatne poslove radeći nešto što uopšte ne morate. Problem je što vi imate poriv da sve kontrolišete i da sve prođe kroz vaše ruke. Imajte poverenja u sardnike nisu toliko nesposobno koliko vam se čini.
Novac – Pomalo strepite da biste mogli dobiti manji prihod od očekivanog a intmno se nadate da će vas neko nagraditi za trud. Moguć novac preko rada u medijima.
Ljubav – Dopadaju vam se vesele, pričljive osobe a istovremeno mislite na nekoga koga ste davno voleli ali ako ste ga sreli, to više nije ta osoba, dosta se promenio. Tek kada budete raščistili sa sobom šta žeite, to vam se može i dogoditi.Bolje volite neku trezvenu i praktičnu osobu, poput Jarca ili Škorpije.
Zdravlje – Povremena malaksalost.

 

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Poslovi sa inostranstvom neće se odvijati onako kako ste želeli ili zamišljali, naročito ako se radi o aranžmanu preko prijatelja. Nešto može da zataji, naročito u vreme mladog Meseca 5.septembra, naročito ako ne budete spremni na kompromis sa Lavom li Vagomi vi ćete se nervirati a onda shvatiti da je to samo uzaludno rasipanje energije.
Novac – Možete neočekivano dobiti preko rođaka iz inostranstva ili preko ljubavnog partnera ako radi sa strancima. U svakom slučaju, neočekivani dobici slede ove sedmice.
Ljubav – Partner vam je samo prividno nametnuo svoju volju u stvari vi ste njemu ali on to ne zna. Ako i shvata, i njemu i vama je ovako jednostavnije. Trebalo ba rešite pitanje u vezi sa zajedničkim putem a ako ste slobodni, na putu vas čeka tajna avantura sa Ovnom ili nekom Jarcem.
Zdravlje – Ostavite duvan.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Ne volite neizvesnost ali volite rizik. U toku ove sedmice moći ćete i da rizikujete a i bićete u izvesnoj dilemi, posebno kada je u pitanju saradnja sa Škorpijom ili nekim Jarcem. Mnogima se dopada ideja o saradnji sa vama jer ostavljate utisak moći, bez obzira da li je imate ili ne.
Novac – Troškovi, troškovi ali i nova ulaganja. Kod vas nema manjka, vi to sebi ne dozvoljavate. Ne možete da bude u minusu, ako se to i desi, naći ćete neko rešenje.
Ljubav – Ako ste u vezi, jedno od vas dvoje neće kriti ljubomoru. Nemojte se upuštati u rasprave o pitanjima od opšteg značaja ili ako radite sličan posao ne ulazite u sukob zbog različitih stavova. Ako ste slobodni, predstoji vam interesantno poznanstvo na izletu.
Zdravlje – Pazite se za volanom.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Pokušajte da zaštitie svoj interes od saradnika koji pretenduju na nešto što je vaše,bez obzira da li je to radno mesto, ideja ili pokušavaju da vas ocrne kod prepostavljenog. Budite malo lukaviji ili bar oprezniji u radu sa kolegama, niste kod svih preterano omiljeni. Previše ste direktni.
Novac – Kod većine predstavnika vašeg znaka, veliki novac je u pitanju, bilo da ga ulažete, dajete na štednju, pozajmljujete,uzimate kredite ili očekujete da vam ga isplate.
Ljubav – Mlad Mesec 5.oktobra donosi vam susret sa nekim ko dolazi s puta, najverovantije iz inostranstva. To vas raduje ali malo i plaši ako se radi o nekome s kim ste nekada zajedno radili a postojale su simpatije. U slučaju da imate stalnog partnera, vrlo burna sedmica.
Zdravlje – Skloni ste povredama ruku.

 

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Predstavnici vašeg znaka idu iz krajnosti u krajnost.Mladi mou biti iscrpljeni od velikih napora koje ulažu, kako u sticanje novca tako i u odnos sa strancima ali i u sticanje svoje reputacije dok su sredovečni pomalo konfuzni što se planova tiče.
Novac – Ne cenite sebe dovoljno što se vidi po vašem bankovnom računu. Mogli biste imati mnogo više kada biste našli menadžera ili nekoga ko bi vam vodio finansije.
Ljubav – Sa Marsom u Lavu i Venerom u u Škorpiji se osećaju kao da u lancima koje ne mogu da raskinu. Neko iz vašeg doma predstavlja vašu savest, ako ste mladi, to su vaši roditelji, ako ste u braku, partner. Ipak, neko drugi vam se dopada i to se ne može sakriti a vi se i ne trudite.
Zdravlje – Potrebana vam je duži odmor.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao – Svi vaši planovi zavise u velikoj meri od jedne tajanstvene osobe rođene u nekom od vodenih znakova koja moguće krije identitet. Mnogi misle da i vi mnogo toga krijete, a ako ste mladi, roditelji nemaju poverenja da ćete biti uspešni, ako spremate ispite.
Novac – Mlad Mesec 5.oktobravdonosi mogućnost rasprave u vezi sa novcem sa stalnim poslovnim partnerom koji će možda prekršiti dogovor ili obećenja. Bićete nespokojni i zato se na vreme obezbedite od eventualnih gubitaka.
Ljubav – Imate mogućnost da doživite vrlo uzbudljive zajedničke momente posebno sa osobom koja o sebi mnogo ne priča i koja ostavlja utisak nedovoljne iskrenosti. Vi smatrate da se iza takvog ponašanja krije neka romantična priča. Možete se razočarati ako saznate istinu.
Zdravlje – Menjajte režim ishrane.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Dobijate ponude sa više strana ali ste veoma nepoverljivi i potpuno ste u pravu što imate takav stav jer je potpuno neizvesno šta će biti od poslova koji vam nude dve potpuno različite osobe i po stuci i po karakteru. Odlučite na osnovu intucije a ne iskustva, naročito u vreme mladog Meseca 5.oktobra.
Novac – Ako budete imali izdatke, oni će biti najverovatnije u vezi sa domom ili otplatom nekog kredita koji ste brzopleto uzeli.
Ljubav – Moguće je da vaš partner prolazi kroz krizu, ne oseća se najbolje kako fizčki tako i psihički. Ako su u pitanju problemi na poslu, vi mu možete pomoći a u slučaju da je bilo šta drugo, dovoljno je vaše razumevanje ili pažnja. Predstoji neko novo poznanstvo u blizini reke ili mora.
Zdravlje – Prilično ste nervozni ili patitie od nesanie.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Ukoliko tražite posao, ne žalite truda, čak i po cenu da vam se neki posao ne isplati, srešćete sjajno društvo i naći dobre prijatelje. Pazite se 5.oktobra mlad Mesec u Vašoj astrološkoj kući tajni nalaže oprez u radu sa mladima. Nije vreme za brzoplete trgovinske transakcije.
Novac – Oko 5.oktobra izbegnite odlazak u kladionicu, i inače izbegnite da pravite velike troškove. Jedna Vodolija ima na vas loš uticaj. Trebalo bi da pazite malo više na svoje finansije.
Ljubav – Sredina sedmice donosi mogućnost fatalnog sureta. Ali vas ne drži dugo zaljubljenost tako da se može desiti da potraje dok Mars ne uđe u Devicu sredinom oktobra. Nemojte biti previše sigurni u sebe, ma koliko da vas okolina smatra neodoljivim.
Zdravlje – Mogući bolovi u leđima.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Ova sedmica je veoma značajna za one koji se bave krupnim biznisom ili rade u velikoj državnoj firmi. Moguća su za neke prijatna a za neke vrlo neprijatna iznenađenja, i to oko 5.oktobra, sve zavisi od godišta i podznaka.Ipak, to neće značajnije promeniti vaš status na poslu.
Novac – Vaša finansijska situacija nije tako loša kako vi zamišljate, čak i ako ste imali dosta izdataka ili ih planirate. Vi to doživljavate kao ulaganje u nov projekat koji će vam se isplatiti.
Ljubav – Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv ako ste zaljubljeni u nekoga koga viđate, on ne zna šta prema njemu osećate ali naslućuje to. Kada je vladalac astrološkog polja tajnih ljubavi u polju posla, sve je moguće na radnom mestu ili na javnim skupovima.
Zdravlje – Pazite s oštrih predemta.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Sa mladim Mesecom, sa Marsom na kraju Lava i Venerom u vašem znaku, veoma vam je uzbudljivo. Svi se drugi više nerviraju zbog vas nego vi. Moguće je da ste do te mere samouvereni da vam se ne može ništa loše desiti na poslu ili ćete zaista naći pravo rešenje.
Novac – Koliko god da imate nije vam dovoljno i s druge strane možete nekako da izađete nakraj. Preko rodbine predstoji neki vanredni novac, moguće preko honorarnog posla.
Ljubav – Kada je Mars u Lavu u vašem astrološkom polju strasti a uz to Venera u strastvenoj Škorpiji, dve planete ljubavi, zaljubljeni ste, razdragani i stalo vam je do provoda. Partnera malo inspiriše a malo i nervira takav vaš stav, jednostavno nije u stanju da vas prati.
Zdravlje – Pazite se moguće povrede.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao – Izazovi u vidu Venere iz Škorpije i Marsa iz Lava dalje traju, ali i čuvajte se Škorpije ili Jarca, jer sa njima možete imati ozbiljnih problema. Nemojte ulaziti u kombinaciju sa Blizancima, ukoliko se radi o finansijskoj transakciji. Moguć odlazak na put.
Novac – I vi ste jedan od onih znakova koje očekuju poveći izdaci. Ipak, nešto drugo vas brine a to je status na poslu a od njega vam zavise prihodi. Strpite se malo.
Ljubav – Ako ste dama Vodolija dopadaju vam se jake ličnosti i jedna takva je na vidiku. Ako ste slobodni prepuštate se nostalgiji, pomalo melanholiji i očekujete da vas partner razume. On vas razume ali se zapitajte da mu nije malo dosadno sa vama. Osmislite zajedničke momente, umete kada hoćete.
Zdravlje – Moguće lupanje srca.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – U fazi ste nekakvog iščekivanja, na momente lepih događaja na momente loših. Pratiti vaše raspoloženje je vrlo teško jer ste, posebno u ovom periodu pod velikim uticajem dolazećeg mladog Meseca koji donosi velike napore.Ipak, pruža van se sjajna šansa za napredovanje.
Novac – Novac vam je slaba tačka jer uopšte ne umete da rukujete s njim. Ako ga imate dajete ga velikodušno uz razmišljanja, „šta će vam, ima kome treba” da biste se već sutradan žalili kako se osećate kao siromah.
Ljubav – Nije lako sa vama ali ni vama sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni i tada ste u priličnoj konfuziji jer ima nekoliko kandidata kojima se dopadate jer vas nisu upoznali. Kada vas upoznaju jedni bi da vas teše, drugi da vam se dive. Sigurno vam ove sedmice neće biti dosadno.
Zdravlje – Odmarajte se.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 01.10.2013.

Tue Oct 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Električna Luna Jelena *Alpha 12 Kin 231, Plavi Planetarni Majmun OSAMNAESTI začarani val Belog Vetra Moć Duha Val CRVENE LUNE pročišćuje kroz moć univerzalne vode i formuliše slobodnu volju forme. DNEVNA AFIRMACIJA KIN 231 Usavršavam u cilju igranja Iskazujući iluziju Stavljam pečat na proces magije […]