Nedeljni horoskop 03.- 09.11.


OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Pokušavate da nađete način kako da ubedite one sa kojima radite da treba da prihvate vaš predlog. Logični ste i činite sve kako bi što pre izvukli maksimum iz jedne situacije koja je za vas prilično opterećujuća.Mislite da ste na nekoj vrsti prekretnice ali ne bi trebalo da odluke donosite brzopleto. Maksimalno se iscrpljujete pokušavajući da nađete neko rešenje koje bi vam odgovaralo. Verujete da će vam neko pomoći da završite preuzete obaveze.
Novac – Postoji mogućnost honorarnog posla koji bi mogao biti dobro plaćen, naročito ako se mladi.Nalazite način kako da dođete do neke ekstra zarade.
Ljubav – Moguće da ste mnogo posesivniji nego što to želite da pokažete. Pokušavate da uspostavite kontakt sa onima koji su vam nekada bili vama dragi ali veza sa nekim ko vam se izraztio dopada a nije slobodan ne bi vodila ka onome što vi očekujete. Emotivna veza sa Blizancima može biti prilično komplikovana jer ne znate šta misle i kako mišljenje imaju o vama.
Porodica – Nemojte donositi brzopleto odluke koje se tiču bilo kakve nekretnine ili pitanja koja se tiču odlaska u inostranstvo.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Tokom ovog perioda imaćete mogućnost da se sretnete sa nekadšnjim saradnicima sa kojima imate dobro iskustvo iako su verovatno naporni u radu i koji će želeti da vam ponude zajedničku saradnju, ali i da vam ponovo nametnu svoj stil rada. Ako budete dobar diplomata, naći ćete najbolje rešenje za svoje probleme .Imate mnogo ideja koje treba da realizujete zajedno s njima.
Novac -Neko vam pruža mogućnost prelaska na bolje radno mesto. To je osoba koja vam može savetovatni kako da uložite novac u stvari od vrednosti ili u nov posao.
Ljubav – Verujete u mogućnost pomirenja sa neki ko nije uvek bio fer prama vama. Ne odustajete od mogućnosti da se sretnete sa osobom koju ste upoznali na putu ,koja često putuje, ili radi sa strancima. Ako ste u harmoničnoj vezi ili braku, nemojte dopustiti da vas poremeti neka informacija koju možete čuti na partnerov račun.
Porodica – Trudite se da nađete najbolji način kako da sredite porodične odnose i spremni ste da nešto žrtvujete za to.
Zdravlje – Promenite režim ishrane.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Retrogradni Merkur vas čini previše nespokojnim ili ambicioznim i spemni ste da se previše iscrpljujete radeći na ostvarenju svojih planova i po cenu velikog umora. Ne budite nestrpljivi ako se bude radilo o saradnji sa prilično napornim osobama.Rastrzani ste između nekoliko ponuda i niste načisto koju da prihvatite. Možete zaboraviti na važne obaveze ili prekoračiti neki važan rok za isplatu.
Novac – Predstoje vam novčani dobici iz najmanje dva izvora prihoda.Pokušajte da se ne nervirate ako isplata bude kasnila.
Ljubav – Prenaglašen znak Device i Škorpije ne reflektuje se povoljno na predstavnike vašeg znaka i čini vas previše zahtevenim. Koliko očekujete od sebe očekujete i od partnera.Ako ste slobodni, imaćete priliku da se pomirite sa nekim koga veoma cenite ili vam predstoji mogućnost novog poznanstva sa nekim ko je o vama slušao mnogo toga pozitivnog. Nemojte dopustiti da vas neko iznervira provokacijom na račun bivšeg partnera.Erotski život može biti veoma komplikovan.
Porodica – Sredovečni Blizanci moraju da rešavaju važne probleme i verovatno će to učiniti uz mnogo nervoze a nisu isključene ni svađe.
Zdravlje – Pazite se povrede na ulici.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao- Situacija bi mogla biti malo komoplikovanija nego inače naročito ako se bavite intelektualnim poslom za koji vam je potrebna dobra koncentracija. Dobra saradnja sa strancima donosi mogućnost obnove saradnje sa nekim ko bi mogao da vas promoviše i da vam pomogne da se afirmišete u okviru svoje profesije.
Novac -Dobro pazite kako ulažete novac i u šta. Može se desiti da neko pokuša da vas prevari. Ako je u pitanju potpisivanje ugovora, oprez.
Ljubav – Moguća je romansa sa nekim ko nije slobodan ili ko često putuje u inostranstvo. Imate veliku želju za provodom i za druženjem sa mladima a ako ste u u zrelim godnama, možete biti u vezi sa nekim ko je mlađi od vas. Ako ste slobodni, očekuje vas poznanstvo sa Blizancima. Ako ste mladi a u drugoj dugoj vezi, nemojte partneru stavljati primedbe za svaku sitnicu, poštujte njegovu ličnost.
Porodica- Truditie se da učinite sve što je u vašoj moći za vaše najbliže ali u stvari ipak na prvo mesto stavljate svoje interese.
Zdravlje – Moguća je glavobolja. Proverite vid.

 

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao- Pokušajte da se što pre priključite timu koji radi na nekom velikom projektu, naročito ako ste o tome već vodili razgovore ali takođe budite spremni da u nečemu veoma bitnom popusite. Ulazak Venere u Jarca odražava se pozitivno na vaše astrološko polje posla i donosi mogućnost dobrog dogovora sa jednim praktičnim znakom kao što su Bik ili Jarac.
Novac –Vaša zarada zavisi od vaše inicijative i predusretljivosti.Oni koji se bave trgovinom ili rade u medijima mogu očekivati priliv novca.
Ljubav- Spremni ste da uđete u novu vezu i da se prepustite nekim novim doživljajima, bez obzira da li ste slobodni ili u vezi. „Opasnosti „ vas vrebaju na putu, službenom ili neke druge prirode ili na poslu. Mnogima se veoma dopadate ali vi ste ipak odani osobi za koju ste se opredelili da bude vaš partner.
Porodica – Postali ste mnogo otvoreniji prema članovima porodice, posebno prema nekom ko vam u svemu mnogo pomaže
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao- Merkur, planeta poslovnih transakcija tranzitira u retrogradnom hodu preko astrološke kuće biznisa i može se desiti da dobijete posao u banci. Period nije naročito naklonjen onima koji se bave bilo kojom vrstom privatnog biznisa, osim ako radite sa Jarcem. Vaš smisao za marketing postaje mnogo naglašeniji, naročito ako ste spremni da se ozbiljno uključite u traženje novih partnera.Nemojte donositi definitivnu odluku u vezi sa saradnjom sa jednim Ovnom ili Škorpijom.
Novac- Prilično ste komotni s novcem,trošite ne misleći na sutrašnjicu a onda, kada vam ponestane, brinete. Ima ko će da vam te brige odagna.
Ljubav- Dobićete poziv od jedne Vage,Škorpije ili Jarca koje viđate na poslu da se viđate i mimo radnog mesta Želite da napravite malo reda u svom privatnom životu, naročito ako ste u vezi sa Vagom, Blizancima ili Devicom ali vam to baš ne polazi za rukom, posebno ako ste u vezi sa mnogo mlađim ili nepouzdanim partnerom. Sa Blizancima morate imati dosta strpljenja a vi niste baš trenutno veliki taktičar.
Porodica – Neko od vaših bližnjih podstiče vaše ambicije i pomaže vam da steknete mnogo više samopouzdanja nego što ste do sada imali.
Zdravlje – Nemojte se izlagati velikim naporima.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao- Merkur, planeta biznisa, u retrogradnom je hodu zbog čega ćete biti nakraj srca ako se situacija ne bude odvijala kako vi želite. Imaćete priliku da napravite izbor između dva podjednako atraktivna radna mesta ili između saradnje sa Blizancima, Rakom ili s nekim Ovnom. Ako se bavite privatnim biznisom, moraćete da budete uporniji ako želite da naplatite potraživanja.
Novac- Neko podstiče vaše ambicije kada je u pitanju ekstra zarada ali bi trebalo da proverite da li je sve po zakonu.
Ljubav- U odnosima sa partnerom ste prilično nervozni ali ćete krajem perioda biti popustljiviji. Pozicija vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa nije povoljna po vas zbog čega nećete moći da lako držite konce u svojim rukama, naročito ako ste duže u vezi sa istim partnerom.Ako ste slobodni popustićete pred šarmom jedne Vage, Lava ili Vodolije ili osobe kojoj uvek polazi za rukom da vas odobrovolji.
Porodica- Opterećeni ste razmišljanjima o nekom ko vam je veoma blizak i potrebna mu je pomoć ali ne želi da od vas bilo šta prihvati.
Zdravlje – Psihička iscrpljenost.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao- Ne umete da uživate u onome što imate, vaše ambicije su sve veće i veće .Nemojte se nervirati ako čujete nešto na svoj račun što vam ne odgovara, moguće da se tiče nekog novog aranžmana. Bilo bi najbolje da ništa novo ne započinjete što vas dovodi u manje više zavisan položaj u odnosu na kolega osim ako niste već ugovorili posao za koji verujete da će biti veoma isplativ.
Novac -Dobićete uplatu ili vest o novcu. Moguće da će vam biti potrebna dodatna sredstva za ono što ste planirali.
Ljubav- Pomračenje Sunca u vašem znaku početkom perioda ne odgovara vam za ljubavni život ali ne i retrogradni hod Merkura pa ćete biti i te kako tema za čaršijske priče, naročito ako je partner iz drugog mesta ili ni je slobodan. Ne reagujete na ono što čujete o sebi i pazite da ne dajete previše materijala onima koji jedva čekaju da to zloupoterbe.
Porodica – Strepite da bi neko od vaših bližnjih mogao da vam se previše meša u posao i u vaše privatne odluke. Nekome je veoma bitno da zna da može da ima kontrolu nad vašim trošenjem novca.
Zdravlje – Nervoza i nesanica.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao- Mlad Mesec u astrološkoj kući tajni,intuicije i neprijatelja početkom perioda donosi dosta konfuzije u vezi sa poslom ili neke tajne dogovore za koje niste sigurni da će druga strana poštovati. Postoji mogućnost za proširenje saradnje sa mladim sposobnim saradnicima, posebno ako radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima. Ne želite da pristajete na tuđe uslove ali vešto izbegavate da to jasno dajete na znanje.
Novac- Finansijska situacija nije zavidna ali vi ipak imate nekog ko vam često pomogne bilo novcem ili na neki drugi način. Niste potpuno prepušteni sami sebi po pitanju zarade.
Ljubav- Možete povratiti naklonost neke Vaga ako promenite taktiku kao i nekog drugog Strelca a on jedva čeka da mu se javite, naročito ako ste dugo bili u vezi. Uglavnom ste okupirani ljubavnim dilemama, naročito ako imate dve simpatije istovremeno.Oni koji su u stalnoj vezi, mogu očekivati zajednički put sa partnerom.
Porodica – Verujete u mogućnost dobrog ishoda jedne situacije koja se negativno odražava na sve članove vaše porodice.
Zdravlje – Moguće sportstva povreda.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao- Nastupa povoljan period i pored retrogradnog Merkura, planete biznisa preko Škorpije, ako budete energiju usmerili na poslovanje sa onima koji žive u udaljenim mestima. Očekujete poziv od nekog ko vam je svojevremeno omogoućio odličnu zaradu. Ako nameravate da pređete na drugo radno mesto biće vam potrebna pomoć jednog Strelca ili Škorpije. Imate mogućnost da zaradite preko rada koji podrazumeva znanje stranih jezika ili preko podučavanja.
Novac- Moguć je tajni izvor priohoda ili nešto što samo vi znate da biste mogli unovčiti. Trudite se da date na znanje svima da su vam finansije jedan od priorieta.
Ljubav- Veza sa osobom koja nosi neku vrstu uniforme može biti za vas ono pravo na šta ste duže vreme čekali. Imate mnogo planova u vezi sa nekim ko je staložen i ima strpljenja za vas. Slobodni Jarci mogu očekivati sadržajan društveni život, naročito na putovanjima ili preko rođaka koji žive u inostranstvu.
Porodica- Imate podršku vaših bližnjih za sve vaše planove, samo ako se previše ne iscrpljujete u radu.
Zdravlje – Uzimajte manje slatkiša.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao-. Žuri vam se da što pre obezbedite sebi solidno radno mesto i dobre saradnike. Privatni poslovi donose satisfkaciju samo ako ste u zrelim godinama. Potrebno je da taktizirate a vi to baš i nise u stanju. Možete uraditi nešto što je protivno vašim interesima. Mladi su prilično nestrpljivi po pitanju posla.Dobićete neki novac iz inostranstva na koji niste računali.
Novac- Vaša očekivanja od jedne Škorpije su prilično nerealna zato nemojte ulaziti sa njom u finansijske aranžmane za koji pretpostavljate da neće biti isplativi.
Ljubav- Skloni ste tajnim vezama što nikako ne donosi ništa dobro. Trudite se da budete zanimljivi i istovremeno tajanstveni ali ako ste muškarac Lav a dopada vam se mnogo mlađa partnerka, neće imati mnogo razumevanja za vaše česte promene raspoloženja.Moguće poznanstvo krajem sedmice na nekom javnom mestu.
Porodica – Ne uspevate da se o svemu dogovorite sa članovima vaše porodice. Imate utisak da vas pomalo ignorišu, naročito kada je u pitanju ostvarenje neki vaših ličnih ambicija.
Zdravlje – Uzimajte preparate za jačanje imuniteta.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao- Retrogradni Merkur, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa u Škorpiji čini nezadovoljnim ishodom razgovora sa onimakoji treba da vas podrže i da vam daju za pravo. Vaša sigurnost u sebe bazira na neralnim očekivanjima. Trudite se da se sprijateljite sa nekim ko vam je možda do juče bio velika konkurencija. Sa mnogo šarma i bez mnogo muke uspevate da sprovedete svoje zamisli u delo jer imate podršku Bika i Vage.
Novac-Jedna Riba i Rak nude vam posao pod povoljnim uslovima i obećavaju vam veliku zradu. Poslovi sa strancima za sada su najprofitabilniji.
Ljubav- Možete da obnovite jedno lepo prijateljstvo ili će vas pozvati neko ko vam je oduvek bio drag. Ako ste u stalnoj vezi, poklonite više pažnje partneru.Ma šta da radite i dalje ste u centru pažnje. Malo koga interesuje koliko vas nerava košta da sačuvate harominiju u svom porodičnom i ljubavnom životu.
Porodica- Neko ko je izrazito uticajan, mouće stariji član porodice ili rođak, daže vam pozajmicu ili će vas na neki drugi način finansijski pomoći.
Zdravlje – Ne nervirajte se bez potrebe oko sitnica.

Jasminka Holclajtner


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tvoja omiljena boja

Sun Nov 10 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Svaki horoskopski znak ima boju koja ga simbolizuje, daje mu energiju i štiti ga. Ne bi bilo loše obratiti pažnju na to pri kupovini garderobe i uređivanju stana.   OVAN Rođeni u znaku ovna su ljudi od akcije i energije. Koja bi […]