Nedeljni horoskop 08. – 15.09.


nedeljni horoskopOVAN (21.3. – 20.4)
Posao – Va┼í vladalac Mars, planeta akcije u dobrom aspektu sa Uranom u va┼íem znaku donosi vam iznenadne poslovne ┼íanse, naro─Źito sa strancima iz zemalja nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja. Preko jednog vatrenog znaka, mogu─çe Lava, mo┼żete da ostvarite dobru komunikaciju sa nadre─Ĺenima. Ipak, tokom celog perioda Saturn iz ┼ákorpije nepovoljno uti─Źe na va┼íe finansije.
Ljubav – Po─Źetkom perioda, Merkur, simbol komunikacija ulazi u va┼íe polje partnerskih odnosa, pa vas na jednom javnom mestu o─Źekuje uzbudljiv susret sa osobom ─Źijem ─çete ┼íarmu te┼íko mo─çi da odolite. Ulaskom Venere, planete ljubavi u ┼ákorpiju, sredinom periodai vi mo┼żete u─çi u kratkotrajnu, ali strastvenu vezu sa jednom ┼ákorpionom ili Bikom.
Zdravlje – Glavobolja.

 

BIK (21.4. – 21.5)
Posao – Zbog pozicije Merkura, simbola komunikacija i biznisa, ve─ç po─Źetkom perioda kolege ─çe od vas vi┼íe nego ina─Źe o─Źekivati da ih posavetujete ili da im pomognete. Sredinom sedmice mo┼że vas obradovati uve─çanje prihoda, najverovatnije preko nekog posla sa strancima. Povedite vi┼íe ra─Źuna o svojim izjavama krajem sedmice, pogotovo ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.
Ljubav – Va┼í vladalac Venera, planeta ljubavi, sredinom sedmice ulazi u va┼íe astrolo┼íko polje partnerskih odnosa, pa jedna harizmati─Źna ┼ákorpija mo┼że pokazati ve─çe interesovanje za vas. U vreme prve mese─Źeve ─Źetvrti, oko 12. septembra, na nekom poslovnom putu o─Źekuje vas susret sa jednom Ribom.
Zdravlje – Smanjite obroke.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Ulazak Venere u ┼ákorpiju, znak u kom je va┼íe astrolo┼íko polje posla gde se ve─ç nalazi Saturn, simbol te┼íko─ça i odlaganja, posle 11. septembra nepovoljno uti─Źe na va┼íe finansijsko stanje. Krajem sedmice budite obazriviji u pregovorimasa poslovnim partnerima, naro─Źito ukoliko se radi o strancima iz zemalja nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja ili neke prekookeanske zemlje.
Ljubav – Ve─ç po─Źetkom perioda, va┼í vladalac Merkur, planeta komunikacija, pridru┼żi─çe se planeti ljubavi Veneri u astrolo┼íkom polju ljubavi, pa na nekom koncertu ili sportskom doga─Ĺaju za vas mo┼że da se zainteresuje jedna Vaga, Lav ili Vodolija. Ukoliko ┼żelite da privu─Źete jednog duhovitog Ovna, mora─çete br┼że da reagujete.
Zdravlje – Promenite na─Źin ishrane.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Pozicija va┼íeg vladaoca Meseca u astrolo┼íkom polju posla, krajem perioda nagove┼ítava mogu─çnost odlaska na kra─çe putovanje u inostranstvo. Tokom celog perioda povedite vi┼íe ra─Źuna o finansijama i budete oprezniji ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina. Sunce u va┼íem polju komunikacije poja─Źava va┼íu ambiciju u nekim novim poslovnim projektima, pogotovo ukoliko radite u medijima.
Ljubav – Pozicija Venere i Saturna, planeta ljubavi i pro┼ílosti u polju ljubavi, posle 11. septembra mo┼że vas odvesti u zagrljaj stare simpatije, mogu─çe jedne ┼ákorpije ili nekog Jarca. Krajem perioda po─çi ─çe vam za rukom da privu─Źete pa┼żnju osobe koja se bavi poslom zbog kojeg je prisutna u javnosti.
Zdravlje – Podlo┼żnost povredama.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Va┼í vladalac Sunce, simbol uspeha u astrolo┼íkom polju posla i novca, povoljno uti─Źe na va┼íu finansijsku situaciju, naro─Źito ukoliko zbog posla ─Źesto putujete. Ve─ç po─Źetkom perioda, Merkur u va┼íem astrolo┼íkom polju komunikacija, u izazovnom aspektu sa planetom zabluda, Neptunom, upozorava na potencijale prevare prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.
Ljubav – Krajem perioda na nekom putovanju u inostranstvu, o─Źekuje vas susret sa nekim ko ─çe svojom atraktivno┼í─çu i duhovito┼í─çu uspeti da privu─Źe va┼íu pa┼żnju. Krajem perioda, prva mese─Źeva ─Źetvrt u polju ljubavi nagove┼ítava uzbu─Ĺenja na ljubavnom planu i mogu─çnost romanse sa osobom koja ┼żivi u drugoj zemlji ili radi za strance.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

DEVICA (23. 8.-22. 9)
Posao – Vladalac va┼íeg znaka i astrolo┼íkog polja karijere Merkur, ─çe 9.septembra u─çi u polje posla i novca, ali obrazuje i par izazovnih aspekata koji opominju na oprez. ┼áto se finansija ti─Źe, tokom celog perioda trebalo bi da izbegavate rizi─Źne finansijske transakcije i nepotrebne tro┼íkove. Krajem perioda sukob sa ─Źlanom porodice mo┼że se odraziti na va┼íe anga┼żovanje na poslu.
Ljubav ÔÇô Zbog pozicije planete ljubavi, ali i novca, Venere u ┼ákorpiji, znaku u kojem se ve─ç nalazi Saturn, planeta koja simbolizuje pro┼ílost, posle 11. septembra postoji mogu─çnost da obnovite neku staru ljubavnu vezu, ali i poslovne kontakte, najverovatnije sa nekom ┼ákorpijom, Bikom ili Jarcem.
Zdravlje – Pazite se u saobra─çaju.

 

 

Mobile Payments by Fortumo

VA┼áE PODATKE (datum, ta─Źno vreme i mesto rodjenja) i PITANJE mo┼żete poslati PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.

Mobile Payments by Fortumo

 

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Ljubav – Va┼í vladalac Venera, planeta ljubavi, ali i iposla,11. septembra ulazi u va┼íe astrolo┼íko polje ljubavi i novca, u kom se ve─ç nalazi Saturn, planeta pro┼ílosti ┼íto nagove┼ítava mogu─çnost susreta ili obnavljanja veze sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Pozicija planete strasti, Marsa, vladaoca va┼íeg polja partnerskih odnosa sredinom perioda mo┼że doneti susret sa osobom koja se bavi umetno┼í─çu ili sportom.
Posao – Simbol biznisa, Merkur, 9.septembra ulazi u va┼í znak, upozoravaju─çi da bi trebalo da budete oprezniji u rukovanjus finansijama. Ulaskom Venere u znak ┼ákorpije, 11. septembra, za vas po─Źinje povoljniji finansijski period.
Zdravlje – Izbegavajte stresne situacije.

 

ŠKORPIJA (23. 10.-22. 11)
Posao – Pozicija Marsa i Plutona, planeta akcije, mo─çi i novca, koje upravljaju va┼íim znakom, nepovoljno uti─Źe na va┼íe poslove, naro─Źito ukoliko je u pitanju saradnja sa strancima iz zemalja nema─Źkog jezi─Źkog podru─Źja. Me─Ĺutim, planeta sukoba u polju karijere opominje da probleme mogu da vam stvaraju neki poslovni aran┼żmani koje iz odre─Ĺenih razloga niste mogli da zavr┼íite na vreme.
Ljubav – Izazovan aspekt izme─Ĺu ljubavnih planeta, Marsa i Venere, vladaoca va┼íeg astrolo┼íkog polja ljubavi koja 11. septembra ulazi u va┼í znak, upozorava na mogu─çnost sukoba i rasprava sa stalnim partnerom, pogotovo ukoliko se radi o jednom Lavu, ┼ákorpiji ili Jarcu. Pripazite ┼íta i kome pri─Źate.
Zdravlje – Smanjite konzumiranje alkohola.

 

STRELAC (23. 11.-21. 12)
Posao – Nagla┼íen znak ┼ákorpije i va┼í vladalac, Jupiter, planeta prosperiteta u Raku, znaku u kom je va┼íe astrolo┼íko polje novca, nagove┼ítavaju mogu─çnost uve─çanja prihoda, zahvaljuju─çi nekom dogovoru u tajnosti, najverovatnije sa strancima. Ovo se naro─Źito odnosi na one predstavnike va┼íeg znaka koji su ve─ç afirmisani u svom poslu ili njihovo zanimanje podrazumeva rukovanje s novcem.
Ljubav – Ukoliko ste dama, i to mlada, pozicija Venere i Merkura, vladaoca va┼íeg astrolo┼íkog polja ljubavi, po─Źetkom perioda mo┼że vas odvesti u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla. Osoba koja ve─ç du┼że vreme misli na vas, poku┼ía─çe da stupi u kontakt s vama.
Zdravlje – Izbegavajte ljutu i za─Źinjenu hranu.

 

JARAC (22. 12-20. 1)
Posao – Va┼í vladar Saturn obrazuje izazovan aspekt sa Marsom, simbolom akcije u vatrenom Lavu, pa za vas nema zime. Posle kra─çeg perioda zati┼íja, dobijate novu ponudu koja ─çe za vas predstavljati pravi izazov. Ipak,obratite vi┼íe pa┼żnje na uslove i na─Źin pla─çanja, pogotovo ukoliko sara─Ĺujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja.
Ljubav – Pun znak Raka u kom je va┼íe astrolo┼íko polje partnerskih odnosa i javnosti doprinosi va┼íoj popularnosti i omiljenosti u dru┼ítvu i pove─çava interesovanje suprotnog polaza vas. I neka stara simpatija ─çe poku┼íati da stupi u kontakt sa vama. Krajem sedmice mogu─ç susret sa zauzetom osobom koja u trenutku upoznavanja ne─çe biti iskrena prema vama.
Zdravlje – Iscrpljenost.

 

VODOLIJA (21.1.-19.2)
Posao – Poznati ste kao neko ko ume s ljudima i ima smisla za pregovaranje, i upravo ta osobina mo┼że vam obezbediti i rukovode─çu poziciju u okviru nekog novog poslovnog projekta ─Źemu doprinosi i pozicija Merkura, simbola komunikacija u diplomatskoj Vagi. Dobar aspekt izme─Ĺu va┼íeg vladaoca Urana i Marsa, planete akcije, sredinom sedmice mo┼że vam doneti poslovnu ponudu jednog Lava ili Device.
Ljubav – Mars, simbol strasti u va┼íem astrolo┼íkom polju partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od va┼íih vladalaca Saturna, nepovoljno uti─Źe na va┼í emotivni ┼żivot. Ukoliko ste mladi, mo┼że vas privu─çi neko ko vam u stvari ne odgovara, ali u ljubavnom zanosu na to ne─çete obratiti pa┼żnju.
Zdravlje – Posetite zubara.

 

RIBE (20. 2.-20. 3)
Posao – Dobre pozicije planeta koje simbolizuju novac i uspeh, Venere i Saturna u ┼ákorpiji i va┼íeg vladaoca Jupitera, simbola prosperiteta, krajem sedmice mogu vam doneti uve─çanje prihoda, najverovatnije preko nekog posla sa strancima, mogu─çe iz prekookeanskih ili blikoisto─Źnih zemalja. Kada su finansije u pitanju, jedan Jarac ili neka Vaga da─çe vam dobar savet.
Ljubav – Va┼í vladalac Neptun, simbol zanosa u dobrom aspektu sa planetama ljubavi i pro┼ílosti, u va┼í ┼żivot mo┼że vratiti nekoga sa kim ste nekada bili veoma bliski ili vam je na neki na─Źin bio drag. Ukoliko ste slobodni, a ┼żelite da privu─Źete pa┼żnju jednog Lava ili ┼ákorpije, trebalo bi da smislite bolju taktiku.
Zdravlje –┬áMogu─çe stoma─Źne tegobe.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 08.09.2013.

Sun Sep 8 , 2013
Lunarna luna ┼ákorpiona *Dan GAMMA 17 Kin 208, ┼Żuta Kosmi─Źka Zvezda┬á   DNEVNA┬áAFIRMACIJA KIN 208 Istrajavam u cilju ulep┼íavanja Transcediraju─çi umetnost Stavljam pe─Źat na zalihu elegancije Kosmi─Źkim tonom prisustva Vodi me mo─ç slobodne volje Magi─Źni let!   Ton 13 Kosmi─Źki Oxlahun Transcendira Pitanje dana: Kako pro┼íiriti svoju radost i ljubav? […]