Nedeljni horoskop 08. – 15.09.


nedeljni horoskopOVAN (21.3. – 20.4)
Posao – Vaš vladalac Mars, planeta akcije u dobrom aspektu sa Uranom u vašem znaku donosi vam iznenadne poslovne šanse, naročito sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Preko jednog vatrenog znaka, moguće Lava, možete da ostvarite dobru komunikaciju sa nadređenima. Ipak, tokom celog perioda Saturn iz Škorpije nepovoljno utiče na vaše finansije.
Ljubav – Početkom perioda, Merkur, simbol komunikacija ulazi u vaše polje partnerskih odnosa, pa vas na jednom javnom mestu očekuje uzbudljiv susret sa osobom čijem ćete šarmu teško moći da odolite. Ulaskom Venere, planete ljubavi u Škorpiju, sredinom periodai vi možete ući u kratkotrajnu, ali strastvenu vezu sa jednom Škorpionom ili Bikom.
Zdravlje – Glavobolja.

 

BIK (21.4. – 21.5)
Posao – Zbog pozicije Merkura, simbola komunikacija i biznisa, već početkom perioda kolege će od vas više nego inače očekivati da ih posavetujete ili da im pomognete. Sredinom sedmice može vas obradovati uvećanje prihoda, najverovatnije preko nekog posla sa strancima. Povedite više računa o svojim izjavama krajem sedmice, pogotovo ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti.
Ljubav – Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, sredinom sedmice ulazi u vaše astrološko polje partnerskih odnosa, pa jedna harizmatična Škorpija može pokazati veće interesovanje za vas. U vreme prve mesečeve četvrti, oko 12. septembra, na nekom poslovnom putu očekuje vas susret sa jednom Ribom.
Zdravlje – Smanjite obroke.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Ulazak Venere u Škorpiju, znak u kom je vaše astrološko polje posla gde se već nalazi Saturn, simbol teškoća i odlaganja, posle 11. septembra nepovoljno utiče na vaše finansijsko stanje. Krajem sedmice budite obazriviji u pregovorimasa poslovnim partnerima, naročito ukoliko se radi o strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja ili neke prekookeanske zemlje.
Ljubav – Već početkom perioda, vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pridružiće se planeti ljubavi Veneri u astrološkom polju ljubavi, pa na nekom koncertu ili sportskom događaju za vas može da se zainteresuje jedna Vaga, Lav ili Vodolija. Ukoliko želite da privučete jednog duhovitog Ovna, moraćete brže da reagujete.
Zdravlje – Promenite način ishrane.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Pozicija vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju posla, krajem perioda nagoveštava mogućnost odlaska na kraće putovanje u inostranstvo. Tokom celog perioda povedite više računa o finansijama i budete oprezniji ukoliko se bavite kupoprodajom nekretnina. Sunce u vašem polju komunikacije pojačava vašu ambiciju u nekim novim poslovnim projektima, pogotovo ukoliko radite u medijima.
Ljubav – Pozicija Venere i Saturna, planeta ljubavi i prošlosti u polju ljubavi, posle 11. septembra može vas odvesti u zagrljaj stare simpatije, moguće jedne Škorpije ili nekog Jarca. Krajem perioda poći će vam za rukom da privučete pažnju osobe koja se bavi poslom zbog kojeg je prisutna u javnosti.
Zdravlje – Podložnost povredama.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Vaš vladalac Sunce, simbol uspeha u astrološkom polju posla i novca, povoljno utiče na vašu finansijsku situaciju, naročito ukoliko zbog posla često putujete. Već početkom perioda, Merkur u vašem astrološkom polju komunikacija, u izazovnom aspektu sa planetom zabluda, Neptunom, upozorava na potencijale prevare prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.
Ljubav – Krajem perioda na nekom putovanju u inostranstvu, očekuje vas susret sa nekim ko će svojom atraktivnošću i duhovitošću uspeti da privuče vašu pažnju. Krajem perioda, prva mesečeva četvrt u polju ljubavi nagoveštava uzbuđenja na ljubavnom planu i mogućnost romanse sa osobom koja živi u drugoj zemlji ili radi za strance.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

DEVICA (23. 8.-22. 9)
Posao – Vladalac vašeg znaka i astrološkog polja karijere Merkur, će 9.septembra ući u polje posla i novca, ali obrazuje i par izazovnih aspekata koji opominju na oprez. Što se finansija tiče, tokom celog perioda trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije i nepotrebne troškove. Krajem perioda sukob sa članom porodice može se odraziti na vaše angažovanje na poslu.
Ljubav – Zbog pozicije planete ljubavi, ali i novca, Venere u Škorpiji, znaku u kojem se već nalazi Saturn, planeta koja simbolizuje prošlost, posle 11. septembra postoji mogućnost da obnovite neku staru ljubavnu vezu, ali i poslovne kontakte, najverovatnije sa nekom Škorpijom, Bikom ili Jarcem.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

 

 

Mobile Payments by Fortumo

VAŠE PODATKE (datum, tačno vreme i mesto rodjenja) i PITANJE možete poslati PUTEM SMS-A NA BROJ 063/222-539.

Mobile Payments by Fortumo

 

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Ljubav – Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi, ali i iposla,11. septembra ulazi u vaše astrološko polje ljubavi i novca, u kom se već nalazi Saturn, planeta prošlosti što nagoveštava mogućnost susreta ili obnavljanja veze sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag. Pozicija planete strasti, Marsa, vladaoca vašeg polja partnerskih odnosa sredinom perioda može doneti susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili sportom.
Posao – Simbol biznisa, Merkur, 9.septembra ulazi u vaš znak, upozoravajući da bi trebalo da budete oprezniji u rukovanjus finansijama. Ulaskom Venere u znak Škorpije, 11. septembra, za vas počinje povoljniji finansijski period.
Zdravlje – Izbegavajte stresne situacije.

 

ŠKORPIJA (23. 10.-22. 11)
Posao – Pozicija Marsa i Plutona, planeta akcije, moći i novca, koje upravljaju vašim znakom, nepovoljno utiče na vaše poslove, naročito ukoliko je u pitanju saradnja sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Međutim, planeta sukoba u polju karijere opominje da probleme mogu da vam stvaraju neki poslovni aranžmani koje iz određenih razloga niste mogli da završite na vreme.
Ljubav – Izazovan aspekt između ljubavnih planeta, Marsa i Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi koja 11. septembra ulazi u vaš znak, upozorava na mogućnost sukoba i rasprava sa stalnim partnerom, pogotovo ukoliko se radi o jednom Lavu, Škorpiji ili Jarcu. Pripazite šta i kome pričate.
Zdravlje – Smanjite konzumiranje alkohola.

 

STRELAC (23. 11.-21. 12)
Posao – Naglašen znak Škorpije i vaš vladalac, Jupiter, planeta prosperiteta u Raku, znaku u kom je vaše astrološko polje novca, nagoveštavaju mogućnost uvećanja prihoda, zahvaljujući nekom dogovoru u tajnosti, najverovatnije sa strancima. Ovo se naročito odnosi na one predstavnike vašeg znaka koji su već afirmisani u svom poslu ili njihovo zanimanje podrazumeva rukovanje s novcem.
Ljubav – Ukoliko ste dama, i to mlada, pozicija Venere i Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi, početkom perioda može vas odvesti u tajnu romansu sa nekim koga poznajete preko posla. Osoba koja već duže vreme misli na vas, pokušaće da stupi u kontakt s vama.
Zdravlje – Izbegavajte ljutu i začinjenu hranu.

 

JARAC (22. 12-20. 1)
Posao – Vaš vladar Saturn obrazuje izazovan aspekt sa Marsom, simbolom akcije u vatrenom Lavu, pa za vas nema zime. Posle kraćeg perioda zatišja, dobijate novu ponudu koja će za vas predstavljati pravi izazov. Ipak,obratite više pažnje na uslove i način plaćanja, pogotovo ukoliko sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja.
Ljubav – Pun znak Raka u kom je vaše astrološko polje partnerskih odnosa i javnosti doprinosi vašoj popularnosti i omiljenosti u društvu i povećava interesovanje suprotnog polaza vas. I neka stara simpatija će pokušati da stupi u kontakt sa vama. Krajem sedmice moguć susret sa zauzetom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti iskrena prema vama.
Zdravlje – Iscrpljenost.

 

VODOLIJA (21.1.-19.2)
Posao – Poznati ste kao neko ko ume s ljudima i ima smisla za pregovaranje, i upravo ta osobina može vam obezbediti i rukovodeću poziciju u okviru nekog novog poslovnog projekta čemu doprinosi i pozicija Merkura, simbola komunikacija u diplomatskoj Vagi. Dobar aspekt između vašeg vladaoca Urana i Marsa, planete akcije, sredinom sedmice može vam doneti poslovnu ponudu jednog Lava ili Device.
Ljubav – Mars, simbol strasti u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, pod uticajem jednog od vaših vladalaca Saturna, nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Ukoliko ste mladi, može vas privući neko ko vam u stvari ne odgovara, ali u ljubavnom zanosu na to nećete obratiti pažnju.
Zdravlje – Posetite zubara.

 

RIBE (20. 2.-20. 3)
Posao – Dobre pozicije planeta koje simbolizuju novac i uspeh, Venere i Saturna u Škorpiji i vašeg vladaoca Jupitera, simbola prosperiteta, krajem sedmice mogu vam doneti uvećanje prihoda, najverovatnije preko nekog posla sa strancima, moguće iz prekookeanskih ili blikoistočnih zemalja. Kada su finansije u pitanju, jedan Jarac ili neka Vaga daće vam dobar savet.
Ljubav – Vaš vladalac Neptun, simbol zanosa u dobrom aspektu sa planetama ljubavi i prošlosti, u vaš život može vratiti nekoga sa kim ste nekada bili veoma bliski ili vam je na neki način bio drag. Ukoliko ste slobodni, a želite da privučete pažnju jednog Lava ili Škorpije, trebalo bi da smislite bolju taktiku.
Zdravlje – Moguće stomačne tegobe.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 08.09.2013.

Sun Sep 8 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lunarna luna Škorpiona *Dan GAMMA 17 Kin 208, Žuta Kosmička Zvezda    DNEVNA AFIRMACIJA KIN 208 Istrajavam u cilju ulepšavanja Transcedirajući umetnost Stavljam pečat na zalihu elegancije Kosmičkim tonom prisustva Vodi me moć slobodne volje Magični let!   Ton 13 Kosmički Oxlahun Transcendira […]