Nedeljni horoskop 18.-25.08.


nedeljni horoskopOVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Interesantan period je pred vama jer mnoge planete menjaju znake a vama to savršeno odgovara. Pun Mesec 20.avgusta donosi poboljšanje uslova rada, posebno ako radite na nekom velikom projektu ili će vam neko ponuditi neki nov, sjajan posao. Krajem perioda dobijate priliku da se istaknete u javnosti i da nastupite negde gde ćete biti veoma zapaženi.
Ljubav – Nekome se veoma dopadate i ta osoba će vam to jasno dati na znanje. Ne treba da brinete ako nešto krene u drugačijem pravcu. Mladi, zaljubljeni Ovnovi mogu napraviti pogrešnu procenu situacije usled strasti i zaslepljenosti. Oni koji su slobodni, mogu očekivati interesantno poznanstvo u većem društvu.Jedna Vaga ili Bik mogu pokazti interesovanje za vas.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Vaša očekivanja u vezi sa poslom postaju veoma opravdana i vi ćete shvatiti da ste osoba od autoriteta i da se mnogi sa velikim interesovanjem raspituju o vama.Želite da date na znanje kolegama da računate na njih ali ipak imate potrebu da taktizirate. Niste sigurni u koga možete da imate poverenja jer su mnogi ljubazni prema vama a vi pomalo podozrivi. Sa Devicom i Vagom možete ostvariti dobru komunikaciju.
Ljubav – Moguća je romansa ili obnova romansa sa veoma romantičnom osobom koja je veoma posvećena poslua ali će joj vaše interesovanje i te kako imponovati. Atmosfera u domu može biti mnogo bolja nego u prethodnom periodu ako ste uspeli da izgladite neke odnose, posebno sa Rakom ili Lavom. Bićete u prilici da shvatite da vam je jedna Škorpija veoma naklonjena.
Zdravlje – Višak kilograma.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Izuzetno pogodan momenat za mnoge aktivnosti, posebno za neke poslove koje ste odlagali duže vreme jer niste verovali da je moguć uspeh. U stvari sada se tek osećate na svom terenu jer imate podršku jednog Bika, Vage ili Lava. Imate priliku da dokažete svoju dobronamernost prema onima koji su sumnjali u vaše namere.Dobro se osećate u društvu kreativnih osoba, posebno Vaga, Vodolija ili nekog Ovna.
Ljubav – Period je izuzetno dobar za one koji su u vezi sa Lavom ili Ovnom. Vodolija i Vaga takođe mogu biti izuzetno dobri kao partneri, naročito ako ste iste struke. Ukoliko se bavite umtnošću ili radite u medijima, često putujete, partner će vam dati podstrek da budete još preduzimljiviji na poslu.
Zdravlje – Bavite se sportom.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Naporan period za one koji se nisu na vreme organizovali i koji nisu spremni da preuzmu odgovornost, posebno u sferi finanija. Neko ima nešto protiv vas i moguće da će biti spreman da dokazuje to na način koji vama neće odgovarati. Imate priliku da pokažete nekom koliko ste lojalni i koliko ste spremni da se posvetite poslu. Možete dobiti neku vrstu unapređenja ili uvećanje prihoda, posebno posredstvom Riba, Škorpije ili Jarca.
Ljubav – Neko želi da vas osvoji i neće štedeti komplimente da bi vas fascinirao. Ne bi trebalo da odustanete od veze sa nekim ko vam je simpatičan čak i ako ste nakon izvesne razdvojenosti shvatili da vam možda nije toliko naklonjen koliko ste mislili.Mnogi mladi Rakovi mogu planirati brak.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Pun Mesec u Vodoliji donosi nove mogućnosti za ostvarenje planova, posebno u nekokm poslu koji je isuviše atraktivan, koji bi mnogi voleli da rade umesto vas ali vama će se pružiti šansa. Trebalo bi da budete mnogo otvoreniji u razgovoru sa drugim Lavom ili da budete manje sujetni.Pozicija Marsa na kraju vašeg znaka čini vas previše ponosnim i nedovoljno racionalnim.
Ljubav – Atraktivna osoba interesuje se za vas, moguće preko zajedničkog prijatelja. Imate priliku da započnete vezu sa nekim koga ste upoznai na poslu. Imponovaće vam nečije interesovanje za vas. Ako se radi o Blizancima, Vodoliji ili Ovnu, bićete spremni da se borite za naklonost te osobe. Nekome je veoma stalo da vas fascinira.
Zdravlje – Višak kilograma.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao- Pun Mesec u Vodoliji 20.avgusta donosi mnogo novih poslovnih mogućnosti posredstvom poznatih žena, ma kog pola da ste. Nekome je veoma stalo da vas uveri u svoje dobre namere i ako se radi o Raku, Ribama ili Škorpiji, na pravom ste putu da uradite ono što se od vas očekuje. Imate mnogo ličnih planova ali ste spremni da ih stavite u drugi plan zbog interesa onih sa kojima radite.
Ljubav – Tranzit Merkura odgovara rođenima početkom znaka a tranzit Marsa, planete akcije, rođenima krajem znaka. Imate nekoliko opcija kada je u pitanju ljubavni života ali niste dovoljno iskreni ni prema osobi sa kojom ste niti sa onom koja vam se dopada. Mnogi predstavnici vašeg znaka imaju kao alternativu neku tajnu vezu.
Zdravlje – Glavobolja.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Želite da nastavite tamo gde ste svojevremeno stali i ako vam je iko svojevremeno nešto uskratio, sada vam se pruža prilika da ispravite odnose.Moguć je sastanak sa osobom na visokom položaju koja mnogo nade polaže u vas. Ako vaš posao ima veze sa medijima ili javnošću, možda i sportom, dobićete ponudu koju ne bi trebalo propustiti. Finansijsa situacija se može popraviti između ostalog i preko igara na sreću.
Ljubav – Mlade Vage mogu očekivati romantičan susret kada se tome najmanje nadaju. Neko će se naći negde na nekom mestu gde ćete i vi biti, i susret može doneti neočekivanu ljubav. Početak nove veze moguć je sa nekim ko se bavi umetnošću. Oni koji su u braku, mogu planirati proširenje porodice ili zajednički put u inostrasntvo.
Zdravlje – Dobro se osećate.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Za one koji se bave privatnim poslom predstoji period nekakvih promena. Nešto značajon moglo bi da se dogodi što će vas na neki način inspirisati da i vi napravite neki zaokret na poslu. Potrebna vam je podrška osoba iz vaše okoline jer nećete biti sigurni da ste na pravom putu kada je u pitanju nov projekat. Svaka vrsta posla koja podrazumeva saradnju sa mnogo ljudi donosi uspeh i satisfakciju ma o kom poslu da je reč.
Ljubav – Oni koji su dugo u braku mogu biti prijatno iznenađeni činjenicom da će im neko predložiti zajednički život ili će doći do neke druge vrste pozitivnih promena u vašoj vezi. Verujete da možete da pozitivno utičete na partnera i njeogove stavove u vezi sa preseljenjem ili odlaskom u drugu državu.
Zdravlje – Više se krećite.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je odličan period u toku koga možete dobiti dobre poslovne ponude od osoba sa kojima već imate dobro iskustvo ili ste se već dogovorili načelno o sistemu rada. Nekome je stalo da vas uveri da treba da zajedno radite, moguće da se radi o Ovnu, Lavu ili nekom drugom Strelcu. Moguć je posao u velikoj firmi koja posluje sa strancima. Finansijska situacija nije baš sjajna ali nalazite rešenje za svoje probleme.
Ljubav – Partner je spreman da se promeni ili da se prilagodi vašem stilu života. Imate jasnu predstavu šta želite od njega i šta ne želite da tolerišete. Mnogima se dopadate i ako ste mladi, uvereni ste da se na pravom putu ako ste se izborili za slobodu. Ako ste od nedavno u vezi, imajte više strpljenja za partneraove hirove.
Zdravlje – Dobro se osaćate.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Pun Mesec u astrološkoj kući posla i novca mogao bi da vam donese dovoljno novca da možete da započnete posao koji se planirali. Pokušaćete da obnovite poslovne odnose sa osobama koje žive u inostranstvu. Imate mnogo velikih planova koje članovi vaše porodice podržavaju i pokušavaju da vam pomognu da ih što lakše sprovedete u delo. Od saradnika najviše koristi imate od Raka i Device.
Ljubav – Na nekom većem skupu udvaraće vam se jedan Bik, Vaga ili Ribe. Neko će želeti po svaku cenu da se upozna sa vama ili da vas podseti na nekadašnje druženje. Mnoge impresionira vaša ambicija i ako ste dama Jarac, verovatno ste veoma ambiciozni i kada je porodični život u pitanju. Na vas se svi oslanjaju i to vas pomalo zamara.
Zdravlje – Više se odmarajte.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao – Vaš znak je naglašen tranzitom punog Meseca početkom perioda i donosi popularnost, mogoućnost proširenja poslova i uvećanje prihoda. Vaš optimizam je mnogo naglašeniji i vi ćete biti spremni da se angažujete na nekom poslu na kome već duže vreme radite ali se niste posvetili sa velikim žarom. Neko će vam dati na znanje da od vas očekuje da pružite više nego do sada. U finansijskom pogledu možete očekivati poboljšanje.
Ljubav – Ne ulazite u vezu sa Ovnom ili Lavom ako nemate snage da delite sa njima njihove probleme.Jedan Jarac ili Škorpija vam nešto zameraju ali vi na to ne obraćate pažnju. Ako ste mladi, trudite se da budete što je moguće u boljim odnosima sa roditeljima vašeg partnera mada biste se najradije izborili za potpunu samostalnost.
Zdravlje – Nesanica.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – Naporan period jer pun Mesec u Vodoliji može doneti nove ili neke neočekivane probleme. Treba da pokažete veliko strpljenje i veliku dozu sposobnosti za diplomatiju ili ćete morati da ubeđujete jednu Škorpiju, Raka ili Lava da treba da prihvati vaše predloge. Uvereni ste da možete da budete na mnogo višoj poziciji od one na kojoj ste trenutno samo kada bi vam neko dao šansu.
Ljubav – Kao na poslu tako i u ljubavi morate da budete mnogo prilagodljiviji ali vi niste spremni da date na znanje da ste za kompromis jer ste previše ponosni. Loše postavljen Mars u odnosu na vaš znak čini vas preterano zahtevnih i često nestrpljivim u vezi sa partnerom koji se trudi da pokaže dovoljno razumvanja za vas. Slobodne Ribe nemaju mnogo vremena za ljubav.
Zdravlje – Nervoza.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 18.08.2013.

Sun Aug 18 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Ponedeljak 19. Avgust će biti spokojan dan, a obeležiće ga lunarna promena znaka i 2 lunarna aspekta, a Mesec će se kretati od 26° Jarca do 11° Vodolije. […]