Nedeljni horoskop 09.-16.03.


nedeljni horoskopOVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao – Dobar period za pravljenje planova u vezi sa nastavkom ili započinjanjem rada sa strancima. Mesec u poslednjoj četvrti nagoveštava mogućnost dogovora sa osobama od poverenja koje neće otkriti vašu poslovnu tajnu, što je za vas u ovom trenutku i te kako bitno. Pazite u šta ulažete novac, jer u ovom periodu možete biti nesmotreni kada su finansije u pitanju, naročito ukoliko radite sa strancima.
Ljubav – Ukoliko ste skloni tajnim ljubavima, a niste sigurni da situaciju možete da držite pod kontrolom, pogotovo ako imate jakog Marsa u ličnom horoskopu u Ovnu, Škorpiji ili Jarcu, pazite da se ne odate. Nešto se može dogoditi što bi vaš život moglo da pretvori u pravi haos, naročito ako je partner rođen u nekom vatrenom znaku.
Zdravlje – Više se odmarajte.

BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao – Period je dobar za one koji žele da se uključe u novi posao koji bi mogao da donese mogućnost saradnje sa osobama iz prekookeanskih zemalja ili sa onima koji žive u primorskim zemljama. Mnogima je stalo da rade s vama i verovatno će vas neko zamoliti da urgirate da bi uz vašu pomoć našao posao. Vaša plemenitost donosi simpatije saradnika i kolega. U ovom periodu nemojte ulagati novac u nedovoljno razrađene projekte.
Ljubav – Ukoliko ste u vezi sa Škorpijom, Vagom, Ribama ili Lavom, ovo će biti izuzetno povoljan period. Veza sa osobom koju poznajete preko posla, naročito sa Blizancima ili Devicom, mogla bi da bude veoma stresna. Ovo je jedan od romantičnijih perioda, ukoliko se viđate sa Jarcem ili ste vezu započeli na nekom putovanju.
Zdravlje – Dobro se osećate.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Izuzetno naporan period, jer ćete želeti da uradite više nego što i fizički možete da izdržite. Pokušavate da pronađete najbolji i najkraći put kako da se sa jednim Lavom dogovorite oko uslova rada. Iako ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoje stavove, tokom ovog perioda bićete veoma kooperativni, jer ćete shvatiti da je to u vašem interesu. Nekome je jako stalo da ostvari saradnju sa vama.
Ljubav – Velika očekivanja mogu vas učiniti previše sigurnim u sebe i ubeđenim da možete da kontrolišete događaje u svom životu, kao i da partneru možete da nametnete svoju volju. Ukoliko ste dama Blizanac, pokušajte da budete tolerantniji prema osobi koja vam je draga bez obzira na to da li ste na početku veze, u braku ili u zategnutim odnosima.
Zdravlje – Manji bol u nozi.

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Mesec, vladalac vašeg znaka, u poslednjoj četvrti pomoći će vam da shvatite da bi trebalo da se odlučite za ponudu o kojoj već duže vreme razmišljate, naročito ako se radi o poslu sa strancima. Ukoliko se trudite da započnete samostalan posao, biće vam potrebna pomoć jednog Lava, Riba ili Device. Budite jako oprezni kod potpisivanja bilo kakve dokumentacije u poslu sa strancima.
Ljubav – Ovo je jedan od boljih perioda tokom kojeg možete doživeti mnogo romantičnih trenutaka, naročito u vezi sa Škorpijom, Jarcem, Bikom ili Ribama. Slobodne Rakove očekuju prijatni trenuci u društvu osobe koju su svojevremeno upoznali na nekom putovanju, ili ćete tek nekog upoznati na nekom neuobičajenom mestu ili na putovanju.
Zdravlje – Smanjite obroke.

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Tranzit Meseca u poslednjoj četvrti podstiče kod vas želju da uradite nešto što se niko od vas ne nada ili da se uključite u posao za koji niko ne pretpostavlja da ste spremni. Nekome je veoma stalo da se s vama pomiri ili da nastavi saradnju. Ukoliko ste mladi, nemojte mnogo da strepite od problema u saradnji sa Ribama ili Bikom, jer će vas podržati.
Ljubav – Ostajete dosledni sebi i ne želite da se previše nadate da bi veza koja je prekinuta mogla biti nastavljena. Trudite se da prihvatite realnost i verovatno ćete pokazati najbolji deo svoje prirode u vezi sa osobom koja vam je izuzetno naklonjena i spremna da za vas učini mnogo toga. Vaša nesigurnost može doći do punog izražaja ukoliko vam se učini da ima razloga za ljubomoru.
Zdravlje – Moguća prehlada.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao – Trudite se da budete maksimalno efikasni, da učinite sve što se od vas očekuje i da pokažete dobru volju da se projekat što pre privede kraju. Imate veliko osećanje odgovornosti, iako mnogo toga zavisi od kolega i osoba sa kojima radite. Neko će vam ponuditi posao koji bi mogao da donese dobre prihode, ali vi ćete oklevati, pogotovo ukoliko već imate stalni posao.
Ljubav – Slobodne Device trebalo bi da iskoriste povoljne okolnosti kako na poslu tako i u privatnom životu koje se odnose na društveni život. Tokom ovog perioda bićete na raznim skupovima na kojima ćete upoznati nekoliko zanimljivih osoba koje bi mogle da vas zaintrigiraju. Osećate se sjajno u društvu Riba, Škorpije i ponekog Lava. Nova romansa je na pomolu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao – Ukoliko vam se dopada ideja o nastavku saradnje sa osobama koje se bave umetnošću, ne oklevajte. Može vam se pružiti prilika da se dogovorite s nekim o sjajnom projektu koji bi mogao biti više nego isplativ. Ovo je period kao stvoren za razgovore o onome što ćete raditi sa jednim Ovnom ili Škorpijom za manje od mesec dana. Finansijska situacija se polako stabilizuje, a očekuju vas i dobici u igrama na sreću.
Ljubav – Tranzit planeta više pogoduje onima koji su u braku ili tajnoj vezi, dok slobodne Vage ne bi trebalo olako da ulaze u vezu s nekim za koga nisu sigurni da li je slobodan. Dame Vage su prilično nepouzdane, a moguće je da namerno partnera drže u neizvesnosti. Ukoliko ste džentlmen Vaga, ostanite to i dalje, jer se dopadate jednoj Vodoliji.
Zdravlje – Manji nazeb.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao – Tranzit Sunca i Marsa odgovara rođenima u trećoj dekadi znaka, zato ne gubite vreme jer vas neko može preteći u nečemu što vi želite da uradite. Ovo je naročito naglašeno kod umetnika koji će imati osećaj da im je neko ukrao ideju. Škorpije koje rade s novcem trebalo bi da paze šta potpisuju i kakve transakcije prave, posebno sa Ovnom.
Ljubav – Romantična i veoma uzbudljiva sedmica, naročito za one koji imaju afinitet prema zemljanim i vodenim znacima. Verujete da ste na pravom putu da se dogovorite sa stalnim partnerom o budućnosti, pogotovo ukoliko ste planirali brak ili preseljenje. Slobodne Škorpije imaju nekoliko mogućnosti, samo je pitanje za koga će da se odluče. One rođene početkom znaka privući će šarm jednog Ovna ili Jarca.
Zdravlje – Smanjite obroke

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao – Neko se trudi da vam učini po volji i da vam izađe u susrete onoliko koliko može, ali vi ste hronično nezadovoljni, jer imate viziju od koje ne odstupate. Ako ne spadate u one tipične Strelčeve koji su spremni da naporno rade, verovatno ćete naći honorarni posao koji će vam omogućiti da imate dovoljno slobodnog vremena i za druge aktivnosti.
Ljubav – Verovatno vam se dopadaju Ovan ili Bik, ali sa njima nemate zadovoljavajuću komunikaciju niti imate mnogo strpljenja za njih, ali nemojte previše očekivati ni od Blizanaca ili Device. Osim Vodolije, malo je znakova koji mogu da razumeju vaše ambicije, pogotovo ako ste umetnik i ukoliko ste konfuzini kada je u pitanju dalja karijera. Moguć je flert sa Škorpijom koju poznajete preko posla.
Zdravlje – Nervoza.

JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao – Tranzit Meseca čini vas izuzetno sklonim stresu, ambicioznim planovima i povremenoj ljutnji. Mnogo toga počeće da se odvija drugačije nego što ste želeli ili planirali, a teško se uklapate u novi način rada. Samostalan posao, intelektualne delatnosti ili umetnost je ono što vam je preko potrebno radi psihičke stabilnosti. U finansijskom pogledu stojite dosta dobro.
Ljubav – Partner je svestan vaših problema, ali vam zamera što dajete obećanja koja ne ispunjavate ili, ukoliko se od nedavno poznajete, skloni ste da prioritet dajete poslu, iako tvrdite da vam je jako stalo do njega. U ljubavi ste prilično uzdržani i nedovoljno pouzdani. Moguća je romansa sa Ribama, Škorpijom ili Devicom.
Zdravlje – Dobro.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao – Tranzit Sunca i Marsa, dveju planeta akcije preko Riba može vas učiniti veoma aktivnim i uspešnim, ukoliko se bavite psihologijom, alternativnom ili zvaničnom medicinom, sportom ili umetnošću. U svakom drugom slučaju, verovatno ćete biti skloni da previše odugovlačite sa donošenjem odluka koje su od velikog značaja za vašu karijeru.
Ljubav – Slobodne Vodolije u ovom periodu mogu preko posla da upoznaju osobu prema kojoj neće ostati ravnodušne, ali neće ni pokazati neku veliku inicijativu. Potrebno vam je više slobode u svakom pogledu, a verovatno imate osećaj da je partner previše ljubomoran i zahtevan, pa možete poželeti da negde otputujete sami. Verujete da možete da ubedite Lava da vam pruži još jednu šansu.
Zdravlje – Pazite se oštrih predmeta.

RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao – Vaš znak je prepun planeta što vam savršeno odgovara, jer bez obzira čime se bavite, došlo je vaših pet minuta. Tokom ovog perioda uspećete da se dogovorite sa nekim o novom poslu ili ćete, ukoliko ste mladi, od pretpostavljenog dobiti šansu na koju ste već dugo čekali. Uspešni će biti i oni koji nameravaju da krenu u neki samostalan posao. Potrebno vam je više samopouzdanja.
Ljubav – Ovo je period u kojem ćete preispitivati svoje odluke, pogotovo ukoliko ste dugo u vezi, a ne znate kako svoj život da dovedete u red, pogotovo ako je pitanje braka kamen spoticanja između vas i partenra. Slobodne Ribe mogu stupiti u vezu sa nekim ko se bavi sportom ili sa osobom koja zbog posla često putuje u inostranstvo.
Zdravlje – Fizička iscrpljenost.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Šta je Ji Djing?

Sun Mar 10 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ji Đing ili Knjiga Promena spada u najstarije klasične kineske tekstove. Napisana je 1000. godina pre naše ere, i kao suština mudrosti, tokom 3000 godina služila je kao priručnik za proricanje budućnosti. Ji Đing predstavlja neverovatnu kombinaciju matematičke pronicljivosti i psihološke intuicije […]