Nedeljni horoskop 14.- 20.10.


nedeljni horoskopOVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Toliko toga želite da uradite, a jednostavno vam ne polazi za rukom. Kola kao da su krenula nizbrdo. Pokušavate da se izborite za ono do čega vam je stalo a da pri tom niste sigurni kakva vam je finansijska situacija. To se odnosi naročito na mlade koji žele da započnu privatan biznis.
Novac – Moguće manje povećanje prihoda ili obećanje da će se to dogoditi, bilo preko stalnog honorara ili preko nekog vanrednog posla. Dobro se snalazite u finansijama samo ako radite u banci.
Ljubav – Ljubomorni ste a pokušavate da to sakrijete. Niste svesni do koje mere nervirate partnera. Trudite se da mu se nametnete i da mu date na znanje da ste dominantni a u stvari u velikoj meri zavisite od njega.
Porodica – Trudite se da nađete način kako da rešite problem, moguće u vezi sa nekretninama. Samo nemojte zavoditi disciplnske mere.
Zdravlje – Ne bi bilo loše da odete na neku kontrolu.

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Stalni saradnik je veoma zahtevan. Ako se radi o šefu, prilično je nervozan i veoma ambiciozan i zato pokušajte da mu budete desna ruka u poslu, biće vam više nego zahvalan. Trebalo bi da potražite neki dopunski posao preko Škorpije.
Novac – Uglavnom pritiče preko partnerski odnosa. Neki aranžman koji ste napravili još pre nekoliko godina i dalje vam donosi dobit.
Ljubav – Osećate se prilično dobro u društvu stalnog partnera, naročtio ako ste između 5 i 7 godina u vezi. Oni koji su na pragu neke nove ljubavi, trebalo bi da sačekaju da vide šta ona druga strana ima “u ponudi”.
Porodica – Ma koliko da svoje planove stavljate u drugi plan i pokušavate da se priviknete na novi tempo života u domu, nemate osećaj kompletnog zadovoljstva. Mislite na sebe.
Zdravlje – Vodite uredniji život.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Sve što ste očekivali da se dogodi izgleda kao da je uz velike napore krenulo da se dešava. Ne dozvoljavate nikom da vam se meša u poslove. Ništa nije izgubljno čak i ako su pred vama veliki naporni, naročito ako vam se dopada ideja o nekom novom poslu ili očekujete poziv iz inostranstva.
Novac – Smanijte troškove ako ikako možete. Da li ste sigurni da ste sve otplatili i isplatili. Pazite da ne izgubite kreditne kartice ili novčanik. Ne ostavljajte otvoren prozor na kolima.
Ljubav – Stalni partner vam verovatno nešto prebacuje, da nemate dovoljno vremena za njega. Onaj drugi, nestalan, neko ko se nikako ne izjašnjava, očekuje od vas neku vrstu obećanja. Na kraćem putu, blic avantura može da bude muka na duže staze.
Porodica – Mlađem članu porodice moraćete da udovoljite da bi vas ostavio na miru. Tek tada, kada najverovatnije ispišete ček na njegovo ime, vlada mir u kući.
Zdravlje – Ostavite duvan i više se šetajte.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Želećete više od onoga što je realno. U ljutnji možete reći nešto što ne mislite. Tražite razlog da za svađu sa najbližim saradnikom. Rasejani ste i sve vaše misli su usmerene na zaradu posebno u domenu trgovine. Nemojte zaključivati nove ugovore.
Novac – Dobijate ponude za vanredni posao koji bi u roku od dve tri nedelje trebalo da se isplati.  Ako je u vezi sa medijima, prihvatite.
Ljubav – Očekujete poziv od osobe koja ne živi u vašem mestu. Došlo je vreme akciju. Trebalo bi da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Moguće je da živi na Bliskom Istoku. Pozovite je.
Porodica – I vi i vaš partner skloni ste raspravama a njima se pridruže svi članovi porodice i onda problem dobije poveće razmere.
Zdravlje – Razmislite o dijeti.

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Mnogo toga počinje da se komplikuje i pošto ulazite u period u kome ćete morati da se dosta trošite i fizički i psihički, pokušajte da rešavate problem po problem. Možda i ne treba da se odupirete jednom saradnikuj koji vas pomalo kinji. Sam će pokazti svoje pravo lice.
Novac – Nemate nikakav specijalan odnos prema novcu, jer od posla ne stižete ni da ga trošite. Izbegnite rođake ili kolege koje vole da od vas pozajmljuju malo veće svote.
Ljubav – Pokušavate da budete ljubazni ali u stvari kao da niste mnogo zainteresovani za stalnog partnera. U ovom periodu moguća je kratka, strastvena ljubavna veza ili veza u tajnosti. Brakovi su manje –više u krizi.
Porodica – Ma koje da ste godšte, mlađi od vas u porodici vam prave probleme. Ne opterećujete se previše time.
Zdravlje – Lupanje srca.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao – Budite oprezni u partnerskim odnosima sa Ribama ili nekim Vodolijama. Inostranstvo vam donosi dobit, kao i svaka vrsta putovanja, poslovna ili iz privatnih razloga. Ne započinjite nov posao sa mladim ženama, ma kog pola da ste.
Novac – Predstoje razgovori o mogućem vrlo unosnom poslu ili o partnerskoj saradnji. Možete biti više nego uspešni u tome, ali samo uz veliki oprez.
Ljubav – Vašem znaku ide najbolje na polju ljubavi. Prilično površno pristupate svemu što se tiče vaših emocija i time sebe štedite nepotrebnog nerviranja. Može vam se svideti sportista ili vrlo ambiciozna osoba nezgodne naravi.
Porodica – Obradovaće vas poseta mlađe rođake koja vam može doneti lepe vesti ili lepe poklone. Moguć je sjajan provod u njenom društvu.
Zdravlje – Pazite se moguće povrede.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Čini vam se kao da se mnogo toga zaverilo protiv vas. Postoje osobe koje vam nešto obećavaju ali nikako da to i ispune. Nemojte se previše brinuti, situacija će se nekako već rešiti, osim ako radite u privatnoj firmi.
Novac – Imate utisak da biste mogli biti prevareni ili da neko želi da vas iskoristi, provocira da bi mogao da komentariše vaše prihode.
Ljubav- Stalni partner je i dalje nečim nezadovoljan ili prilično posesivan. Pokušajte da ne ulazite u raspravu, posebno na temu rešavanja stambenog pitanja. Moguća je romansa sa Strelcem ili Vodolijom.
Porodica – Ako vozite kola, bićete nečiji lični šofer, i što morate i što ne morate. Nemojte biti previše bolećivi prema vašim bližnjim, previše vas opterećuju poslom.
Zdravlje – Kontrolišite krvni pritisak.

 

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao-Poslovi sa inostranstvom mogu biti uspešni,samo ako napravite dobar izbor,posebno ako ne podlegnete uticaju Blizanaca ili Device.Odnosi sa inostranstvom nisu dobri ili, ako planirate odlazak u drugu zemlju, mogu nastati komplikacije.
Novac -Bilo bi dobro da budete oprezni kod uzimanja kredita, posebno kod stranih banaka ili ako uplaćujete aranžman za letovanje na rate.
Ljubav – Nemojte se truditi nikoga da fascinirate obećanjima koja nećete ispuniti. Zračite pozitivnom energijom, ali to ne znači da ćete biti u stanju da ostvarite uspešan ljubavni život.Pomalo ste površni i nervozni. Jedan Jarac ili Ribe su veoma zahtevni.
Porodica – Neko u domu je veoma nervozan i očekuje od vas stalnu pažnju ili vas često kritikuje.
Zdravlje – Ostavite duvan.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Držite do stila i izgleda,uspevate da šarmirate osmehom, zavodnički ste nastrojeni i vrlo seksi i to koristite u poslu. Ostavljate utisak osobe na koju se drugi mogu pouzdati. Ipak, pazite šta kome pričate, i s kim se dogovarate.
Novac – Nije vreme za rizične finansijske konstrukcije ili bilo kakav način pokušaja da uvećate prihode, posebno ne iz honorarnog posla. Isplata će kasniti.
Ljubav – Samouvereni i spremni da rizikujete. Neko vas doživljava kao ozbiljnu konkurenciju. Ako vam se dopada osoba koja se bavi sportom ili mladolika, ambiciozna, moguć je susret u tajnosti.
Porodica – Pokušavate da situaciju u domu dovedete u red. Nemojte biti previše autoritativni. Trebalo bi da učinite nešto za sebe lično, naročito ako ste hronično umorni, niko to ne vidi.
Zdravlje – Pazite se pada.

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Aspekt između dve partnere putovanja i biznisa, Merkur i Jupiter izazovno utiču na vas. To znači da su ambicije veće od mogućnosti, da ste spremni da se izlažete velikim naporima, a da rezultat bude daleko od očekivanog.
Novac – Ne odustajte od svojih planova, ali ako rešavate pitanje nekretnine, situacija može biti prilično nepovoljna. Ništa ne kupujte, ništa ne potpisujte.
Ljubav – Da biste imali uspešan ljubavni život morate prvo da raščistite sa sobom i svojim potrebama. Ako vam se dopadaju dve osobe istovremeno, bar napravite nekakvu selekciju. Jednu od njih volite više, ali ona verovatno živi u drugom mestu.
Porodica –Bezuspešno vam daju korisne savete, ali se prilično mešaju u vaš privatni život. Ne morate da im unosite crv sumnje u vezi sa onim što njih inače brine.
Zdravlje – Nervoza.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao- Povoljan period za dogovore, sastanke, odlaske na put. Niste zadovoljni ni mlađim ni starijim saradnicima. Trebalo bi da izbegnete polemike u kojima previše jasno iznosite svoje negativne stavove. Neko će vam to uzeti za zlo.Razmislite dobro o ponudi Ovna ili Škorpije.
Novac – Vanredni troškovi u vezi sa članom porodice koji se verovatno zadužio ili je prevideo neka plaćanja, a sada mora to da izmiri.
Ljubav – Nešto što ste očekivali da se dogodi, verovatno nije. Ako se radi o osobi koja živi u inostranstvu, čak iako ste u kontaktu, nije to ni približno onako kako ste želeli. Ne odustajte.
Porodica- Prvih dana očekuje vas manji stres, moguće zbog nečijeg nezadovoljstva. Ne ulazite u zajednički biznis sa rođacima.
Zdravlje – Premoreni ste.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – Spremni ste da reskirate i da se upustite u nov poslovni aranžman, čak iako ste svesni da vam saradnici nisu naročito pouzdani. Želite da radite sa onima koji su slični vama, ali da vi vodite glavnu reč.
Novac – Ako vam dođe prijatelj sa molbom da mu pozajmite novac dobro razmislite. Trebalo bi da se angažujete oko novog posla koji bi mogao uskoro da vam se isplati.
Ljubav – Ne bi trebalo da sebe iscrpljujete analizirajući osobu koja vam pravi probleme. Stalne primedbe na vaš račun shvatite konstruktivnije i pokušajte da se promenite. Čak i ako to znači prekid odnosa, i to je nešto, bar je neka odluka.
Porodica – Niste sjajan primer požrtvovanosti. Želite da vam se dive i da vas cene, ali oko svojih najbližih se nešto preterano ne angažujete.
Zdravlje – Dobro se osećate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 14.10.2013.

Mon Oct 14 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Električna Luna Jelena *Kali 25 Kin 244, Žuto Planetarno Seme Devetnaesti začarani val Plavog Orla Moć VIZIJE DNEVNA AFIRMACIJA KIN 244 Usavršavam u cilju sanjanja Pokazujući nameru Stavljam pečat na ulaz cvetanja Planetanim tonom ispoljavanja Vodi me moć slobodne volje Pitanje dana: Kako mogu da […]