Nedeljni horoskop 15. – 22.09.


nedeljni horoskopOVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao – Jedan od va┼íih vladalaca, Pluton, simbol novca i mo─çi, 20. septembra kre─çe direktnim hodom preko znaka Jarca u koji “pada” va┼íe astrolo┼íko polje karijere, ┼íto mo┼że povoljno da uti─Źe na va┼íu finansijsku situaciju. Dobra pozicija Venere, planete novca, nagove┼ítava dobitke, naro─Źito ukoliko va┼íe zanimanje ima veze sa umetno┼í─çu, sportom, obrazovanjem. U vreme punog Meseca u Ribama, oko 18. septembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje va┼żnih ugovora.
Ljubav – Pred vama je period ispunjen raznim uzbu─Ĺenjima i promenama na emotivnom planu koje, pre svega, mogu osetiti predstavnici prve dekade va┼íeg znaka. Pozicije ljubavnih planeta i Sunca mogu vam doneti probleme u komunikaciji sa partnerom, ukoliko zbog posla ─Źe┼í─çe budete razdvojeni od njega.
Zdravlje – Manje se nervirajte.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao – Prelazak Jupitera, planete prosperiteta, preko znaka Raka, u prvoj polovini perioda mo┼że zna─Źiti pro┼íirenje saradnje sa strancima, naro─Źito iz prekookeanskih zemalja. U vreme punog Meseca, oko 18. septembra, o─Źekuje vas iznena─Ĺenje, odnosno ve─çi nov─Źani dobitak. Jedna ┼ákorpija ponudi─çe vam saradnju pod uslovima koji ─çe vam gotovo u potpunosti odgovarati. Osoba koja ceni va┼íe kvalitete i poznaje na─Źin na koji radite to ─çe vam na neki na─Źin i pokazati.
Ljubav – Ukoliko ste u dugogodi┼ínjoj vezi, mo┼żete do─çi u sukob sa partnerom koji ne─çe imati dovoljno razumevanja za neke va┼íe predloge u vezi sa na─Źinom zajedni─Źkog ┼żivota. Slobodni Bikovi ─çe tokom celog perioda biti veoma popularni, omiljeni u dru┼ítvu i na meti interesovanja suprotnog pola.
Zdravlje – Glavobolja.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Pozicija Merkura, vladaoca va┼íih astrolo┼íkih polja posla, inostranstva i karijere nagove┼ítava mogu─çnost obnavljanja saradnje sa jednim Ovnom ili Lavom. Izazovni aspekti Venere, planete novca i kreativnosti, mogu vam doneti probleme sa konkurencijom. U drugoj polovini perioda o─Źekuje vas putovanje u inostranstvo koje vam se u svakom pogledu mo┼że isplatiti.
Ljubav – Va┼í vladalac, Merkur, planeta komunikacije u izazovnom aspektu sa vladaocem polja partnerskih odnosa, mo┼że izazvati sumnju va┼íeg partnera, zato ┼íto sve vi┼íe vremena provodite na poslu. Mla─Ĺa osoba koju poznajete preko posla poku┼ía─çe da privu─Źe va┼íu pa┼żnju. Na nekom koncertu, predstavi ili sportskoj tribini, predstoji vam susret sa jednom Vagom ili Vodolijom.
Zdravlje – Oprez u saobra─çaju.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Jupiter, planeta prosperiteta u va┼íem znaku obrazuje dobar aspekt sa Neptunom, simbolom kreativnosti, pa vas u drugoj polovini perioda o─Źekuje priznanje za va┼í rad, pogotovo ukoliko ste ─Źlan nekog ve─çeg poslovnog tima. Pozicija Merkura, planete koja simbolizuje intelekt i logiku, donosi mogu─çnost sklapanja novih poslova sa strancima.
Ljubav – U vreme punog Meseca, vladaoca va┼íeg znaka u Ribama, oko 18. septembra, postoji mogu─çnost obnavljanja veze ili susreta sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga, mogu─çe sa jednom ┼ákorpijom, Rakom ili Jarcem. Ukoliko ste u stalnoj vezi, u drugoj polovini perioda mo┼żete do─çi u situaciju da posumnjate u partnerovu vernost, naro─Źito ukoliko se radi o jednoj Ribi ili Strelcu.
Zdravlje – Podlo┼żnost povredama.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Va┼í vladalac, Sunce, svojom pozicijom u va┼íem astrolo┼íkom polju posla i novca, u prvoj polovini perioda nagove┼ítava mogu─çnost uspostavljanja ili obnavljanja saradnje sa strancima, pogotovo ukoliko va┼í posao podrazumeva da ─Źesto putujete. Posle 20. septembra, kada Pluton, planeta koja simbolizuje mo─ç i bogatstvo, krene direktnim hodom preko va┼íeg astrolo┼íkog polja posla, o─Źekuje vas bolja finansijska situacija.
Ljubav – Mars, planeta koja simbolizuje seksualnost, u izazovnom aspektu sa Saturnom, planetom ograni─Źenja, ote┼żava situaciju u ljubavi. Ukoliko ste u stalnoj vezi, oko 15. septembra mogu─çi su sukobi i rasprave sa stalnim partnerom, naro─Źito ukoliko se radi o jednoj Vodoliji.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao – Sunce u va┼íem znaku u dobrim aspektima sa Plutonom u va┼íem astrolo┼íkom polju kreativnosti i “jakim” Jupiterom u Raku, do kraja perioda donosi mogu─çnost pro┼íirenja saradnje sa strancima, naro─Źito iz prekookeanskih zemalja. Va┼í vladalac Merkur, simbol biznisa, svojom pozicijom u polju posla i novca, ukazuje na mogu─çnost sklapanja dogovora o nekom novom poslovnom aran┼żmanu.
Ljubav – Izazovan aspekt izme─Ĺu planeta ljubavi, “slabe” Venere u ┼ákorpiji i Marsa u Lavu mo┼że vam doneti susret u tajnosti sa nekim vodenim ili vatrenim znakom. U vreme punog Meseca, simbola emocija u va┼íem polju partnerskih odnosa, oko 18. septembra, na nekom romanti─Źnom mestu predstoji vam poznanstvo sa jednom Ribom, koje bi moglo da preraste u ne┼íto vi┼íe.
Zdravlje – Nervoza.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao – Preko va┼íeg astrolo┼íkog polja karijere brzim hodom prelazi Jupiter, planeta prosperiteta, pa na nekom poslovnom putu mo┼żete upoznati stranca ili osobu koja radi za strance. Taj susret mogao bi da uti─Źe na mnoge va┼íe ┼żivotne planove. Krajem perioda posebno obratite pa┼żnju na odnos sa saradnicima, ukoliko ┼żelite da ostvarite ono ┼íto ┼żelite. Podr┼íka sti┼że od Bika, Vage ili Riba.
Ljubav – Va┼í vladalac Venera, planeta ljubavi u dobrom aspektu sa Mesecom u va┼íem astrolo┼íkom polju partnerskih odnosa, oko 19. septembra, na nekom javnom skupu nagove┼ítava susret sa nekim vatrenim znakom. Va┼í ljubavni ┼żivot postaje intenzivniji, posle 20. septembra kada Pluton, vladalac va┼íih astrolo┼íkog polja ljubavi, krene direktnim hodom.
Zdravlje – Dobro se ose─çate.

 

┼áKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao – Prelazak Sunca preko va┼íeg astrolo┼íkog polja promena donosi nove poslovne ┼íanse, ali ipak sve zavisi od va┼íe spremnosti da se upustite u neke nove poslove. Va┼í vladalac Pluton, planeta novca, 20. septembra kre─çe direktnim hodom preko znaka Jarca, ┼íto mo┼że povoljno uticati na va┼íu finansijsku situaciju.
Ljubav – Va┼í vladalac Mars svojom pozicijom u strastvenom Lavu ve─ç po─Źetkom perioda nagove┼ítava mnogo novih, interesantnih susreta. Osoba koja je starija od vas, mogu─çe jedna Riba ili Rak, verovatno ─çe imati veliki uticaj na va┼í emotivni ┼żivot, pogotovo ukoliko je poznajete preko posla. Ukoliko ste mladi, va┼íu pa┼żnju poku┼ía─çe da privu─Źe jedna vrlo ambiciozna osoba.
Zdravlje – Nazeb.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao – Dobri aspekti Jupitera, Neptuna i Saturna, planeta koje upravljaju va┼íim astrolo┼íkim poljima li─Źnosti i novca, donose vam mogu─çnost napredovanja, posebno ako sara─Ĺujete sa strancima. Ukoliko ste mladi, mo┼żete dobiti stipendiju za stru─Źno usavr┼íavanje u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa pretpostavljenima, pogotovo ukoliko se radi o osobi ro─Ĺenoj u znaku Riba.
Ljubav – Iako se ve─ç neko vreme ne mo┼żete pohvaliti zadovoljavaju─çim ljubavnim ┼żivotom, to je svakako bolje od ulaska u vezu s nekim ko vam ne odgovara, naro─Źito ukoliko je u pitanju jedan Ovan ili Blizanac koji poku┼íava da privu─Źe va┼íu pa┼żnju. Vama je potrebna sloboda izbora i dono┼íenja odluka, a ne neko ko ─çe imati ┼żelju da vas kontroli┼íe.
Zdravlje – Reuma.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao – Ulazite u period koji bi za vas mogao da bude veoma zna─Źajan na poslovnom planu. Vreme punog Meseca u Ribama, oko 18. septembra, trebalo bi da iskoristite za dogovore sa strancima, ali i osobama iz drugih zemalja ili gradova. Pluton, planeta mo─çi i bogatstva, 20. septembra kre─çe direktnim hodom preko va┼íeg znaka donose─çi vam pobolj┼íanje finansijske situacije i mogu─çnost saradnje sa nekim s kim ste proteklih godina imali dobru saradnju.
Ljubav – Prelazak Venere, planete ljubavi, preko ┼ákorpije, znaka u kojem se ve─ç nalazi va┼í vladalac Saturn, planeta pro┼ílosti, nagove┼íatava mogu─çnost obnavljanja veze sa starom simpatijom ili osobom koju ste donedavno smatrali prijateljem, a koja ─çe pokazati ve─çe interesovanje za vas.
Zdravlje – Uzimajte vi┼íe vitamina.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao – Pozicija va┼íih vladalaca Urana i Saturna u retrogradnom hodu, planeta opre─Źnih dejstava, tokom celog perioda ote┼żava situaciju na poslu. U prvoj polovini perioda izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje va┼żnih ugovora. Ipak, u vreme punog Meseca u Ribama, 18. septembra, uspeh o─Źekuje one predstavnike va┼íeg znaka koji se bave umetno┼í─çu, naukom ili farmacijom.
Ljubav – Izazovan aspekt izme─Ĺu ljubavnih planeta, Venere u ┼ákorpiji i Marsa u va┼íem astrolo┼íkom polju partnerskih odnosa, nepovoljno uti─Źe na situaciju u ljubavi, a naro─Źito u va┼íem domu i porodici. Ukoliko ste u vezi s nekim ko nije slobodan, a vi─Ĺate se preko posla, budite oprezniji kako ne biste sebe doveli u neku neprijatnu situaciju.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao – Pozicija vladalaca va┼íeg znaka, Neptuna i Jupitera, planeta koje simbolizuju prosperitet i kreativnost, donosi vam mogu─çnost da obnovite saradnju sa nekada┼ínjim poslovnim partnerima i saradnicima. Izazovni aspekti izme─Ĺu Venere i Marsa, planeta ljubavi i novca, i retrogradnog Saturna, simbola odugovla─Źenja, upozorava da bi trebalo da budete strpljiviji kada je u pitanju naplata nekih starih potra┼żivanja.
Ljubav – U vreme punog Meseca u va┼íem znaku, oko 18. septembra, u dobrom aspektu sa va┼íim vladaocem Neptunom i planetom ljubavi u ┼ákorpiji, o─Źekuju vas prijatni zajedni─Źki trenuci sa partnerom. A, ukoliko ste mladi, verovatno ─çete sa partnerom planirati zajedni─Źki ┼żivot.
Zdravlje – Podlo┼żni ste povredama.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNE┼ŻEVI─ć svakodnevni rad sa klijentima kroz astrolo┼íke i numerolo┼íke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predava─Ź sa vi┼íegodi┼ínjim iskustvom. Svoju edukaciju je zapo─Źela 1998. u okviru astrolo┼íke ┼íkole ÔÇťAstroLabÔÇŁ Aleksandra Im┼íiragi─ça. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andriji─ç) zapo─Źinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada ve─ç desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdava─Źkim ku─çama Novosti, Mo─ç Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mese─Źnih prognoza), uklju─Źuju─çi i samostalan autorski projekat Novogodi┼ínji astrolo┼íki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veli─Źanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrolo┼íkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijaju─çi iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posve─çena je isklju─Źivo individualnim astrolo┼íkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodi┼ínju ┼ákolu astrologije i Numerologije, tromese─Źne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrolo┼íki i numerolo┼íki alati u modernom Menad┼żmentu. Pro┼íiruju─çi svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Isto─Źne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tuma─Źenja snova kreira izuzetno bogat spektar ve┼ítina i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holisti─Źki pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (le─Źenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andriji─ç. Od 2015. edukuje pristup AKA┼áA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokiraju─çih karmi─Źkih matrica. Jasmina Kne┼żevi─ç je sertifikovani prakti─Źar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III prakti─Źar, prakti─Źar Reiki Hronike Aka┼ía, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tarot *Carica III

Sun Sep 15 , 2013
Ova karta je atribut slova Dalet, ┼íto zna─Źi “vrata” i odnosi se na planetu┬áVeneru. Ova karta je, povr┼íno posmatrano, dopuna Caru; no, njene atribucije┬ásu daleko svestranije. Na Drvetu ┼Żivota, Dalet je putanja koja vodi od Hokmaha ( Chokmah ) do┬áBinaha, spajaju─çi Oca i Majku. Dalet je jedna od triju putanja […]