Nedeljni horoskop 15. – 22.09.


nedeljni horoskopOVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao – Jedan od vaših vladalaca, Pluton, simbol novca i moći, 20. septembra kreće direktnim hodom preko znaka Jarca u koji “pada” vaše astrološko polje karijere, što može povoljno da utiče na vašu finansijsku situaciju. Dobra pozicija Venere, planete novca, nagoveštava dobitke, naročito ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, obrazovanjem. U vreme punog Meseca u Ribama, oko 18. septembra, izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora.
Ljubav – Pred vama je period ispunjen raznim uzbuđenjima i promenama na emotivnom planu koje, pre svega, mogu osetiti predstavnici prve dekade vašeg znaka. Pozicije ljubavnih planeta i Sunca mogu vam doneti probleme u komunikaciji sa partnerom, ukoliko zbog posla češće budete razdvojeni od njega.
Zdravlje – Manje se nervirajte.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao – Prelazak Jupitera, planete prosperiteta, preko znaka Raka, u prvoj polovini perioda može značiti proširenje saradnje sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. U vreme punog Meseca, oko 18. septembra, očekuje vas iznenađenje, odnosno veći novčani dobitak. Jedna Škorpija ponudiće vam saradnju pod uslovima koji će vam gotovo u potpunosti odgovarati. Osoba koja ceni vaše kvalitete i poznaje način na koji radite to će vam na neki način i pokazati.
Ljubav – Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi, možete doći u sukob sa partnerom koji neće imati dovoljno razumevanja za neke vaše predloge u vezi sa načinom zajedničkog života. Slobodni Bikovi će tokom celog perioda biti veoma popularni, omiljeni u društvu i na meti interesovanja suprotnog pola.
Zdravlje – Glavobolja.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Pozicija Merkura, vladaoca vaših astroloških polja posla, inostranstva i karijere nagoveštava mogućnost obnavljanja saradnje sa jednim Ovnom ili Lavom. Izazovni aspekti Venere, planete novca i kreativnosti, mogu vam doneti probleme sa konkurencijom. U drugoj polovini perioda očekuje vas putovanje u inostranstvo koje vam se u svakom pogledu može isplatiti.
Ljubav – Vaš vladalac, Merkur, planeta komunikacije u izazovnom aspektu sa vladaocem polja partnerskih odnosa, može izazvati sumnju vašeg partnera, zato što sve više vremena provodite na poslu. Mlađa osoba koju poznajete preko posla pokušaće da privuče vašu pažnju. Na nekom koncertu, predstavi ili sportskoj tribini, predstoji vam susret sa jednom Vagom ili Vodolijom.
Zdravlje – Oprez u saobraćaju.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Jupiter, planeta prosperiteta u vašem znaku obrazuje dobar aspekt sa Neptunom, simbolom kreativnosti, pa vas u drugoj polovini perioda očekuje priznanje za vaš rad, pogotovo ukoliko ste član nekog većeg poslovnog tima. Pozicija Merkura, planete koja simbolizuje intelekt i logiku, donosi mogućnost sklapanja novih poslova sa strancima.
Ljubav – U vreme punog Meseca, vladaoca vašeg znaka u Ribama, oko 18. septembra, postoji mogućnost obnavljanja veze ili susreta sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga, moguće sa jednom Škorpijom, Rakom ili Jarcem. Ukoliko ste u stalnoj vezi, u drugoj polovini perioda možete doći u situaciju da posumnjate u partnerovu vernost, naročito ukoliko se radi o jednoj Ribi ili Strelcu.
Zdravlje – Podložnost povredama.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Vaš vladalac, Sunce, svojom pozicijom u vašem astrološkom polju posla i novca, u prvoj polovini perioda nagoveštava mogućnost uspostavljanja ili obnavljanja saradnje sa strancima, pogotovo ukoliko vaš posao podrazumeva da često putujete. Posle 20. septembra, kada Pluton, planeta koja simbolizuje moć i bogatstvo, krene direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja posla, očekuje vas bolja finansijska situacija.
Ljubav – Mars, planeta koja simbolizuje seksualnost, u izazovnom aspektu sa Saturnom, planetom ograničenja, otežava situaciju u ljubavi. Ukoliko ste u stalnoj vezi, oko 15. septembra mogući su sukobi i rasprave sa stalnim partnerom, naročito ukoliko se radi o jednoj Vodoliji.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao – Sunce u vašem znaku u dobrim aspektima sa Plutonom u vašem astrološkom polju kreativnosti i “jakim” Jupiterom u Raku, do kraja perioda donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima, naročito iz prekookeanskih zemalja. Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, svojom pozicijom u polju posla i novca, ukazuje na mogućnost sklapanja dogovora o nekom novom poslovnom aranžmanu.
Ljubav – Izazovan aspekt između planeta ljubavi, “slabe” Venere u Škorpiji i Marsa u Lavu može vam doneti susret u tajnosti sa nekim vodenim ili vatrenim znakom. U vreme punog Meseca, simbola emocija u vašem polju partnerskih odnosa, oko 18. septembra, na nekom romantičnom mestu predstoji vam poznanstvo sa jednom Ribom, koje bi moglo da preraste u nešto više.
Zdravlje – Nervoza.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao – Preko vašeg astrološkog polja karijere brzim hodom prelazi Jupiter, planeta prosperiteta, pa na nekom poslovnom putu možete upoznati stranca ili osobu koja radi za strance. Taj susret mogao bi da utiče na mnoge vaše životne planove. Krajem perioda posebno obratite pažnju na odnos sa saradnicima, ukoliko želite da ostvarite ono što želite. Podrška stiže od Bika, Vage ili Riba.
Ljubav – Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi u dobrom aspektu sa Mesecom u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, oko 19. septembra, na nekom javnom skupu nagoveštava susret sa nekim vatrenim znakom. Vaš ljubavni život postaje intenzivniji, posle 20. septembra kada Pluton, vladalac vaših astrološkog polja ljubavi, krene direktnim hodom.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao – Prelazak Sunca preko vašeg astrološkog polja promena donosi nove poslovne šanse, ali ipak sve zavisi od vaše spremnosti da se upustite u neke nove poslove. Vaš vladalac Pluton, planeta novca, 20. septembra kreće direktnim hodom preko znaka Jarca, što može povoljno uticati na vašu finansijsku situaciju.
Ljubav – Vaš vladalac Mars svojom pozicijom u strastvenom Lavu već početkom perioda nagoveštava mnogo novih, interesantnih susreta. Osoba koja je starija od vas, moguće jedna Riba ili Rak, verovatno će imati veliki uticaj na vaš emotivni život, pogotovo ukoliko je poznajete preko posla. Ukoliko ste mladi, vašu pažnju pokušaće da privuče jedna vrlo ambiciozna osoba.
Zdravlje – Nazeb.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao – Dobri aspekti Jupitera, Neptuna i Saturna, planeta koje upravljaju vašim astrološkim poljima ličnosti i novca, donose vam mogućnost napredovanja, posebno ako sarađujete sa strancima. Ukoliko ste mladi, možete dobiti stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Izbegavajte konflikte sa pretpostavljenima, pogotovo ukoliko se radi o osobi rođenoj u znaku Riba.
Ljubav – Iako se već neko vreme ne možete pohvaliti zadovoljavajućim ljubavnim životom, to je svakako bolje od ulaska u vezu s nekim ko vam ne odgovara, naročito ukoliko je u pitanju jedan Ovan ili Blizanac koji pokušava da privuče vašu pažnju. Vama je potrebna sloboda izbora i donošenja odluka, a ne neko ko će imati želju da vas kontroliše.
Zdravlje – Reuma.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao – Ulazite u period koji bi za vas mogao da bude veoma značajan na poslovnom planu. Vreme punog Meseca u Ribama, oko 18. septembra, trebalo bi da iskoristite za dogovore sa strancima, ali i osobama iz drugih zemalja ili gradova. Pluton, planeta moći i bogatstva, 20. septembra kreće direktnim hodom preko vašeg znaka donoseći vam poboljšanje finansijske situacije i mogućnost saradnje sa nekim s kim ste proteklih godina imali dobru saradnju.
Ljubav – Prelazak Venere, planete ljubavi, preko Škorpije, znaka u kojem se već nalazi vaš vladalac Saturn, planeta prošlosti, nagovešatava mogućnost obnavljanja veze sa starom simpatijom ili osobom koju ste donedavno smatrali prijateljem, a koja će pokazati veće interesovanje za vas.
Zdravlje – Uzimajte više vitamina.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao – Pozicija vaših vladalaca Urana i Saturna u retrogradnom hodu, planeta oprečnih dejstava, tokom celog perioda otežava situaciju na poslu. U prvoj polovini perioda izbegavajte sklapanje dogovora i potpisivanje važnih ugovora. Ipak, u vreme punog Meseca u Ribama, 18. septembra, uspeh očekuje one predstavnike vašeg znaka koji se bave umetnošću, naukom ili farmacijom.
Ljubav – Izazovan aspekt između ljubavnih planeta, Venere u Škorpiji i Marsa u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na situaciju u ljubavi, a naročito u vašem domu i porodici. Ukoliko ste u vezi s nekim ko nije slobodan, a viđate se preko posla, budite oprezniji kako ne biste sebe doveli u neku neprijatnu situaciju.
Zdravlje – Problemi sa sinusima.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao – Pozicija vladalaca vašeg znaka, Neptuna i Jupitera, planeta koje simbolizuju prosperitet i kreativnost, donosi vam mogućnost da obnovite saradnju sa nekadašnjim poslovnim partnerima i saradnicima. Izazovni aspekti između Venere i Marsa, planeta ljubavi i novca, i retrogradnog Saturna, simbola odugovlačenja, upozorava da bi trebalo da budete strpljiviji kada je u pitanju naplata nekih starih potraživanja.
Ljubav – U vreme punog Meseca u vašem znaku, oko 18. septembra, u dobrom aspektu sa vašim vladaocem Neptunom i planetom ljubavi u Škorpiji, očekuju vas prijatni zajednički trenuci sa partnerom. A, ukoliko ste mladi, verovatno ćete sa partnerom planirati zajednički život.
Zdravlje – Podložni ste povredama.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Tarot *Carica III

Sun Sep 15 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ova karta je atribut slova Dalet, što znači “vrata” i odnosi se na planetu Veneru. Ova karta je, površno posmatrano, dopuna Caru; no, njene atribucije su daleko svestranije. Na Drvetu Života, Dalet je putanja koja vodi od Hokmaha ( Chokmah ) do Binaha, spajajući Oca […]