Nedeljni horoskop 17.-24.07.2017.


Nedeljni horoskop 2Prvih dana radne nedelje Sunce tranzitira finalnim stepenima zodijačkog znaka Rak, kreirajući toplu domaću atmosferu, okrenutost porodici i emotivna promenljivost dominiraju do Subote, kada Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Lava. Prvih dana radne nedelje Sunce tranzitira finalnim stepenima zodijačkog znaka Rak, kreirajući toplu domaću atmosferu, okrenutost porodici i emotivna promenljivost dominiraju do Subote, kada Sunce počinje tranzit kroz zodijački znak Lava.
Ljubav je zbunjujuća i darežljiva u ponedeljak dok su Venera i Neptun u kvadratu ali nije sve tako loše kako izgleda jer Venera u utorak kreira benefični trigon sa Jupiterom, te su pred vama dani podške i srećnih okolnosti koje će omogućiti da podršci dobrih odnosa mnoge teme konačno razrešite na povoljan način. Sreda će biti pod malefičnom energijom Marsa koji tranzititra poslednjim stepenom u znaku svog egzila (Raka) kako bi u četvrtak aktivirao novu energiju Lava. U četvrtak Sunce će kreirati trigon sa Uranom pa izbegavajte rizične teme koje mogu doneti neraspoloženja, iako nemate sasvim jasne uvide o trenutnim okolnostima neka vas to ne sprečava da tragate za boljim rešenjima. Otpustite nervozu, oprostite tim zlicama koje su povredile vaša osećanja, i hrabro zakoračite u LJUBAV!
Ostatak radne nedelje je spokojan, iščekujemo Mlad Mesec 23.07. (11:45) na 00° Lava. Sezona ljubavi počinje – volite svim srcem!

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ~ ZAKAŽITE ODMAH * SVI ODGOVORI su na samo klik od Vas… 063/222-539


PONEDELJAK

Venera je u kvadratu sa Neptunom, Mars u kvadratu sa Uranom, oprez u odnosima i izbegavajte rasprave, odložite razrešavanje nesporazuma jer je moguća eskalacija do opasnih konflikata. Ne izgovarajte ono što možda nećete moći da povučete. Bikove očekuje nesporazum – razjasnite situaciju sa prijateljima, Ribe oprez sa ulaganjima i pozajmicama, Vage ne verujte previše izrečenim obećanjima. Ovnovi i Škorpioni su spremni za drska razjašnjenja i na ivici su da izazovu ozbiljne materijalne gubitke, Vodolije sa nestrpljenjem iščekuju potpisivanje važnih ugovora (oprez).

UTORAK
Venera aplicira trigon sa Jupiterom u Vagi pa se Vagama i Bikovima može činiti da se najzad osmehuje sreća. Ipak budite oprezni sa troškovima i suzdržite se od impulsivne kupovina. Umesto prepuštanja troškovima uživajte u bliskosti sa voljenima i komunikaciji, iskoristite ovaj dan za pomirenja ukoliko smatrate da su nesporazumi uzeli previše maha. Nemojte biti tvrdoglavi, priznajte svoje greške i budite otvoreni za kompromisna rešenja.

SREDA
Merkurov trigon sa Saturnom daje Blizancima i Devicama perfektnu podlogu za važne pregovore – analitični ste i tačni, smireni. Jarčevi smireno tragate za načinima da poboljšate komunikacije i poslovanje. Danas nipošto ne odlažite značajne pregovore i odluke – sjajne okolnosti kreiraju atmosrefu za uspešan dan. Budite odvažni.

ČETVRTAK
Sunčev kvadrat sa Uranom donosi nove poslovne prilike, izdašne ideje i pomalo rizične načine za razrešavanje postojećih teškoća. Vage očekujte napad nestrpljivog partnera, i budite otvoreni za promenu rutine, za eksperimentalni pristup i primenu novih idejnih rešenja, avanture i iznenadne odluke. Neka partnerovo preuzimanje inicijative bude prilika da preuzme i odgovornost za realizaciju.
Opustite se i oplemenite svoj život sa optimizmom osmatrajući nove prilike.

PETAK
Mesec tranzitira kroz zodijački znak Raka i u nepovoljnom aspektu sa Uranom može izneti na površinu sve teme kojima niste zadovoljni. Fokusirajte se na komunikaciju sa članovima porodice, ne verujte baš svemu izrečenom jer danas teške reči mogu prouzrokovati dugoročne konflikte.
Lavovi su spremni da okrenu novi list i upuste se u nove poslovne poduhvate, Ovnovi teško podnose nervozu u porodičnim odnosima.

SUBOTA
Sunce u popodnevnim satima počinje tranzit kroz zodijački znak Lava, željni ste uživanja i rado se odazivate na pozive za zabave i druženja. Odličan dan za aktiviranje novog projekta i razvoj uzbudljivih ideja. Nova poznanstva mogu vas najzad inspirisati da preduzimljivije postupate sa postojećim zadacima koje ste dugo odlagali. Vodolije su zauzete osmatranjem terena – nemojte žuriti previše, ovo je vaše vreme za odmor i proučavajte okruženje.

NEDELJA
Mlad Mesec na početnom stepenu znaka Lava odličan je za porodična i društvena okupljanja. Dosadni zadaci će vas demotivisati, budite kreativni i spremni za akciju. Bikovi se spremaju za planiranje putovanja ili potpisivanje novog ugovora koji će im omogućiti stambenu promenu.

SHARE Don’t Copy!!! AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 18.07.2017.

Tue Jul 18 , 2017
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. UTORAK 18.07. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 2 planetarna i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 9° do 25° BIKA. MARS KVADRAT URAN *tranzit 03:37 Imate […]
Astrološki dogadjaji