Nedeljni horoskop 21.- 28.10.2013.


OVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Tranzit Meseca preko Blizanaca, početkom perioda predstavnicima vašeg znaka donosi nov impuls za poslove, posebno ako se bavite privatnim biznisom ili zbog posla često putujete.Tranzit Marsa ne odgovara većini predstavnika vašeg znaka donoseći probleme, posebno u sferi odnosa sa sardnicma. Imate utisak da su mnogi iz nekih razloga protiv vas iako se trudite da mnogima učinte uslugu. Mladi Ovnovi koji traže posao treba da se obrate Strelcu ili Biku.
Novac – Finansijska situacije je relativno povoljna, naročtio ako vaš posao ima veze sa strancima ili ako ste spremni da se upustite u nov posao koji podrazumeva poznavanje stranih jezika.
Ljubav – Spremni ste za neku novu ljubav, osim ako ste u vezi sa uspešnom osobom koja i pored obaveza nađe vremena za vas.Iskoristite povoljan tranzit Venereda se bolje upoznate sa nekim ko vam se dopada ili koga ćete upoznati tokom ovog perioda. Moguć je flert sa nekim ko nije slobodan, ne ulazite ni u kakve ljubavne aranžmane koji vam neće doneti duševni mir.
Porodica – I dalje vas štiti dobar tranzit Jupitera, naročito ako planirate kupovinu nekretnina ili ulaganje u porodični biznis.
Zdravlje – Moguća povreda.

 

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Bićete u prilici da se sretnete sa nekim koga cenite i razgovarate o mogućnsti započinjanja novog projejkta.Ovo je period u toku koga ćete intenzivno razmišljati o onome što vas čeka kada prođu praznici a mnogi od vas će verovatno i raditi tokom celog perioda. Naći ćete nači da ubedite jednog Ovna ili Škorpiju da vam pruže šansu da im pokažete koliko vredite i šta znate.
Novac – Igrajte igre na sreću i nadajte se boljih zaradi nego u prethodnom periodu.
Ljubav- Osećate veliku privlačnost prema nekom koga ne poznajete dovoljno ili ste nekada bili u vezi a sada biste želeli da je obnovite čak i ako mislite da to za vas nije najbolje rešenje.Imate potrebu da se srećete sa različitim svetom. Slobodni Bikovi bi mogli započeti vezu koja će se nastaviti, naročito ako se radi o nekom ko često putuje u inostranstvo.
Porodica – Mladi Bikovi očekuju da ih članovi porodice podrže u vezi sa nečim što im je veoma značajan za posao.
Zdravlje – Moguća povreda noge.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao -Dobra pozicijaVenere, vladaoca vašeg znaka koja prelazi preko Strelca znači, spremnosti da se maksimalno prepustite da vas vodi neko ko je mnogo iskusniji od vas. Ako ste mladi, od tuđeg iskustva, posebno od Vage ili Strelca možete imati dosta koristi. Nekome je stalo a vas ima za saradnika,najverovatnije osobi koja ima visoke kriterijume i dobro zna šta može od vas da očekuje.
Finansije – Period je pun opasnosti zbog vaše potrebe da ulažete novac u nove poslove.
Ljubav- Moguća je romansa sa nekom prilično konzveratvinom osobom koju dobro poznajete a niste prešli prag prijateljstva. Ako se radi o nekoj drugoj Devici, Jarcu ili Škorpiji, Ribama, nemojte ni jednog trenutka razmišljati šta bi trebalo da uradite.Pred ozbiljnom ste vezom a ako ste slobodni, izbegnite Ovna i Vodoliju, osim flerta, ničem drugom ne možete se nadati.
Porodica – Napeti odnosi zbog vaše potrebe da sve radite na svoj način, ne konsultujući nikog.
Zdravlje – Moguća povreda u sportu.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Tranzit Meseca donosi vam mnogobrojne susrete, mogućnost razmene ideja sa osobama iz inostranstva. Dobro se slažete sa onima koji su spremni da sa vama sarađuju i na nekom pomalo rizičnom projektu iako u stvari pokazujete veliku dozu racionalnosti kada je u pitanju odabir saradnika. Mogući su dobici u igrama na sreću. Očekuju vas takođe dobici iz inostranstva.
Novac – Niste naročiti optimista ako zavisite od drugih i ako ne želite ništa da rizikujete.
Ljubav- Postajete veći optimista i mnogo ste preduzimljiviji kada je u pitanju veza sa nekim ko živi u inostranstvu ili ko radi sa strancima. Imate razloga da se radujete susretu sa Lavom i to negde u nekom većem društvu. Prijatelji su vam odani i trude se da vam pomognu da organizjete život sa novim partnerom.
Porodica – Prilično ste svojeglavi što vašim bližnjim prilično smeta.
Zdravlje – Pazite da ne uganete zglob na nozi.

 

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Tranzit Meseca donosi raznorazne susrete, razgovore sa onima u koje imate veliko poverenje. Neko će vas pitati za vaše poslovne planove i nećete moći da izbegnete razovore o poslu. U stvari, bićete spremni da razgovarate o novom poslu sa Ovnom.
Ako budete tokom ovog perioda u inostranstvu, lepo ćete se provesti.
Novac – Nekome je veoma bitno da vam da na znanje da možete da na njega računate.Možete imati dobitke u igrama na sreću.
Ljubav – Imate potrebu za vezom u okviru koje biste vi bili samo prividno aktivnija strana, u stvari očekujete jakog partnera. Moguće, da ćete ako ste duže u vezi dobiti bračnu ponudu ili neku veoma romantičnu izjavu ljubavi.
Porodica – Uvereni ste da se od vas previše očekuje i da vas malo ko zaista razume i poštuje.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao – Ne odgovara vam tranzit Marsa preko vašeg znaka i čini vas nedovoljno spremnim da se bez stresa izborite sa svim obavezama.Ako vaš posao ima veze sa javnošču, inostransvom ili imate nove ideje u vezi sa poslom a ne znate kome da se obratite, pozovite Vagu ili Ovna. Svaki posao koji podrazumea rad u okviru velike grupe, spremnost da pokažete kooperativnost, doneće vam dobit. Mogući su vanredni dobici preko partnerskih odnosa.
Novac – Ne uspevate da bez sresa rešite finansije probleme osim ako ste svoj gazda.
Ljubav -Što se više trudite da sačuvate prisustvo duha ili da svoj život držite pod kontrolom, to vam više izmiče i niste u stanju da učinite ništa što bi za vas kao krajnje rešenje bilo mudro. Osećate veliku privlačnost prema nekom s kim niste tako bliski ili ne želite da se previše vežete dok ne budete sigurni da se radi o nekom ko vam u potpunosti odgovara.
Porodica – Dobićete povoljnu vest od dalje rođake iz inostranstva.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – U priličnom ste procepu da li da uradite ono što od vas očekuje vaš šef, članovi vaše porodice i onoga o čemu vi maštate. Prilično ste opušteni i uskoro će vas pozvati neko, čiji poziv čekate već duže vreme, ko bi mogao da vam predloži saradnju pod dobrim uslovima.Imate mogućnost da radie na poslu koji bi vam doneo svetsku reputaciju.
Novac – Ne odgovara vam trenutna situacija jer imate više izdataka nego što možete da podmirite. Brinu vas finasije ljubavnog partnera.
Ljubav- Ako vam se svidi jedan Ovan ili neka Vodolija, Lav a naknadno shvatite da nisu slobodni, moraćete da se propisno potrudite da biste uspeli da im se nametnete kao stalni partner. Imaćete neku vrstu moralne dileme kada je ljubavni odnos u pitanju jer ni sami nečete znati kako da se postavite. Dobro se slažete sa nekom drugom Vagom.
Porodica – Imate problem sa starijim članom porodice koji vas ne podržava po nekim bitnim pitanjima.
Zdravlje – Pazite se na putu.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Period može biti za vas prilično naporan, sve zavisi čime se bavite. Mnogi će biti izuzetno opterećeni poslom i obavezama. Krajem perioda možete dobiti neproverenu vest na koju nećete moći da ostanete ravnodušni. Ne nervirajte se, nego učinite ono što vi smatrate neophodnim, biće to pun pogodak. Mogući su vanredni dobici ali ćete vi trošiti preko svake mere.
Novac – Očekujete da dobijete novac od nekog ko je spreman da vam da pozajmicu ili da zajedno sa vama uloži novac u zajednički posao.
Ljubav – Slobodne Škorpije mogu se zaljubiti u jednog Bika ili Devicu. Osećate kada je ljubav u pitanu da definitno nastupa vaš period. Bićete na svom terenu, čak i ako neka Vodolija bude pokušala da vas provocira ili da vam se nametne iako vas ne interesuje mnogo . Ne odustajte od svojih namera kada je u pitanju jedan Rak čak i ako je odnos s njim prilično komplikovan.
Porodica – Ne bi trebalo da se previše sukobvljavate sa bliskim osobama oko nekih sitnica.
Zdravlje- Uglavnom dobro.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Naporan period u saradnji sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Napet aspekt između Marsa i Neptuna u astrološkoj kući partnerskih odnosa donosi prevelike zahteve vaših pretpostavljenih. Sa vama nije lako izaći nakraj. Znate dobro šta želite i kako da to ostarite.Moguć je veoma važan dogovor oko zajedničkog posla koji bi trebalo i vama i poslovnim partnerima da donese dobre prihode.
Novac – Mogući vanredni dobici preko saradnika koji rade sa zemljama nemačkog jezičkog područja ili na Bliskom istoku.
Ljubav- Ako ste skloni flertu, tajnim vezama i nepromišljenim avanturama, tokom praznika, naročito tokom novogodišnje večeri svašta je moguće čege kasnije verovatno nećete ni sećati. Ako ste u braku ili stalnoj vezi, dobro pazite s kim flertujete jer partner nije sklon tolerisanju vaši nestašluka. Moguć je poziv od Raka ili Lava na koje ne računate.
Porodica – Želite da uspostavite harmoničan odnos sa daljim rođakom sa kojim ste u lošim odnosima.
Zdravlje – Izbegnite uzimanje veće količine alkohola.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Ovaj period može biti za vas prilično zamoran, naročito ako treba da se angažujete oko nekog novog posla koji zahteva mnogo fizičke kondicije. Sledeći dani donose napetu atmosferu i planiranje obaveza zajedno sa Rakom, Devicom, Škorpijom ili. Neki Ovan ili Vodolija mogu biti spremni da vas provociraju oko nečega o čemu vi najradije ne biste pričali.
Novac – Želite da uvećate prihode a ne znate tačno kako i u saradnji sa kojim od saradnika koji vam nude neki nov projekta.
Ljubav – Verujete u mogućnost da vam se ostvare snovi. Slobodne Ribe mogu pokazti interesovanje za vas naročito ako se poznajte preko umetničkih krugova. Ako vas stalni partner bude zanemarivao ili ako im ne bude poklanjao onoliko pažnje koliko mislite da zaslužujete, bićete veoma ljuti.
Porodica – Trudite se da pokažete maksimum razumevanja prema bliskoj osobi koja često menja raspoloženje.
Zdravlje – Lako se zamarate.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao – Mars, planeta akcije, vladalac vašeg znaka u izazovnom aspektu sa Neptunom u astrološkoj kući posla i novca donosi ponude od saradnika iz inostranstva i to od onih sa kojima već imate sjajno iskustvo u radu. Moguće je da ćete biti spemni da prihvatite neki honorarni posao koji bi mogao da vam se brzo isplati a ako se radi o poslu sa Blizancima, Jarcem ili Devicom, verovatno ćete biti zadovljni saradnjom.
Novac – Mogući vanredni izdaci zbog nekih nepredviđenih oklonosti.
Ljubav – Venera, u u Strelcu, čini vas spremnim da prihvatite udvaranje od strane nekog ko vam se duže vreme dopada. Moguće da se radi o osobi koju ste upoznali a putu ili često zbog posla putuje. Inostranstvo je za vas veoma značajno kada je u pitanju ljubavni život. Pazite da ne dođete u iskušenje da uđete u paralelnu vezu.
Porodica – Možete biti prijatno iznenađeni gestom daljeg rođaka.
Zdravlje – – Dobro se osećate.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – Niste načisto kako da se postavite kada je vaša karijera u pitanju. Tranzit Jupitera donosi nove mogućnosti i želite da se odlučite za neki nov posao ali s druge strane, rado biste ostali i u sadašnjoj firmi. Tranzit Marsa ne ide vam u prilog pa se ne preporučuje nikakav radikalan stav ni prema kolegama, šefu a ni prema samom sebi.Ne secite granu na kojoj sedite.
Novac – Moguće uvećanje prihoda preko honorarnog posla sa strancima.
Ljubav – Niste sigurni da li imate razloga za ljubomoru ali ste u prličnoj meri dezorijentisani, naročito ako vam se od nedavno ponovo javlja neki Ovan, Škorpija ili neka Vodolija.Sačuvajte prisustvo duha čak i ako vam je mnogo toga nejasnog u vezi sa partnerom koji se ponaša pomalo čudno. Verovatno ima dosta poslovnih problema koje iz nekih razloga ne želi da podeli sa vama.
Porodica – Niste naročito bliski sa starijom osobom koja ima velika očekivanja od vas.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 21.10.2013.

Mon Oct 21 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Samopostojeća Luna Sove *Kali 4 Kin 251, Plavi Samopostojeći Majmun Dvadeseti začarani val Žute Zvezde Moć elegancije DNEVNA AFIRMACIJA KIN 251 Definišem u cilju igre Mereći iluziju Stavljam pečat na proces magije Samopostojećim tonom forme Vodi me moć realizacije Pitanje dana: Koji vid akcije me […]