Nedeljni horoskop 22. – 28.4.


nedeljni horoskopOVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Prvog dana perioda poslednja Mesečeva četvt može doneti neku novu ideju u vezi sa poslom sa nekim s kim ste se oduvek dobro slagali. Ovo je period u tok kojeg Mesec prolazi kroz mračnu fazu i vi možete biti prilično naivni kada je u pitanju posao koji vam nudi jedan Rak. Kako se sedmica bude bližila kraju tako ćete i vi imati sve više ideja kako da rešite važne finansije dileme, posebno ako nameravate da uđete u dil sa jednim Jarcem.
Ljubav – Mesec u poslednjoj fazi može doneti dosta nejasnoće u ljubavi, posebno onima koji su nesigurni u sebe i pokušavaju da se nametnu nekom ko je mnogo ambiciozniji i društveniji. Prilično ste povučeni u sebe i krivite druge za vaš status koji vas ne zadovoljava, naročito ako ste slobodni. Ljubomoran partner, naročito ako se radi o osobi koja je mlađa od vas, u priličnoj meri vas iritira.
Zdravlje – Nesanica.

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Karijera bi mogla krenuti uzlaznom linijom ako biste bili dovoljno spretni da se snađete u situaciji koja nije baš sjajana ali nije ni nemoguća po pitanju rešavanja nekih praktičnih problema. Očekuje mnogo više nego što je to trenutno moguće u radu sa Ovnom ili Škorpijom. Želite da privučete pažnju neke osobe koju smatrate sposobnom da u finansijskom pogledu podrži vaš projekat.
Ljubav – Neko vam je veoma privržen ali vi toga niste svesni. Maštate o nekom Lavu koji je verovanto zauzet ili posvećen porodici,čak i ako nije u sjajnim odnosima sa bračnim partnerom. Situacij u kojoj se nalazite zbunjuje vas je ste ubeđeni da se toj osobi dopadate. Ako ste u braku ili vezi, nemojte predimenzionirati probleme.
Zdravlje – Glavobolja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Osećate se pomalo iscrpljenim zbog pretereani aktovnosti kojima se sebe izlagali a čak i ako niste radili tokom praznika, verovatno se bili pomalo zbrinuti zbog onog što vas čeka tokom ove sedmice. Imate jasno zacrtan cilj i dobro znate šta je za vas najbolje u saradnji sa strancima. Tranzit Urana preko Ovna i dalje deluje na vas veoma povoljno i vi ćete biti u prilici da se dogovorite sa Ovnom ili Vodolijom oko nekih bitnih pitanja.
Ljubav – Nekom se dopadate ali ta osoba ne pokazuje dovoljno razumevanja za vas niti je kooperativna niti toleratntna. Radi se o nekom ko je mnogo strastveniji nego što to želi da pokaže, strepi od vas i utisak koji ostavljate u javnosti. Neko želi da vas pozove a ne sme da to učini.
Zdravlje – Nervoza.

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi razgovore sa onima sa kojima možete dobro da se razumete, naročito ako ste već planirali susret sa drugim Rakom, Vodolijom, Bikom ili Škorpijiom. Imate o čemu da razgovarate tokom ove sedmice sa saradnicima i da razrađujete planove.
Ljubav – Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas početkom perioda partner bude pomalo nervirao ili ako bude pokazivao ljubomoru. Neko će želeti da vam se približi, moguće da će uz pomoć prijatelja pokušati da sa vama uspostavi kontak ili će želeti da sazna šta se sa vama dešava. Imaćete mogućnost da popravite utisak u očima jednog Bika, naročito ako se radi o dugogodišnjem kolegi ili osobi koju ste upoznali na poslu.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u Biku donosi razgovore sa onima sa kojima možete dobro da se razumete, naročito ako ste već planirali susret sa drugim Rakom, Vodolijom, Bikom ili Škorpijiom. Imate o čemu da razgovarate tokom ove sedmice sa saradnicima i da razrađujete planove.
Ljubav – Ne bi trebaloda se previše nervirate ako vas početkom perioda partner bude pomalo nervirao ili ako bude pokazivao ljubomoru. Neko će želeti da vam se približi, moguće da će uz pomoć prijatelja pokušati da sa vama uspostavi kontak ili će želeti da sazna šta se sa vama dešava. Imaćete mogoućnost da popravite utisak u očima jednog Bika, naročito ako se radi o dugogodišnjem kolegi ili osobi koju ste upoznali na poslu.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao – Tranzit Sunca preko znaka Bika donosi vam mogućnost obnavljanja poslovnih veza sa onima na koje do skora niste mogli da računate. Ako budete dovoljno inventivni, moći ćete da se na fini način nametnete nekom s kim nemate mnogo dodirnih tačaka u pogledu načina rada ali ste za tu osobu ipak autoritet. Ne ulazite u rasprave sa Rakom. Moguć je poveći priliv novca od nekog na koga niste računali.
Ljubav – Partner je prilično nestrpljiv, naročito ako niste skloni održavanju obećanja. Imate mnogo novih mogćnosti na ljubavnom planu, naročito kada je u pitanju osoba sa kojom ste se nekada povremeno viđali. Dopadate se jednom Raku ili Ribama dok je sa Jarcem moguća rasprava. Ako ste dugo u vezi ili braku, niste u stanju da kontrolišete emocije i često ljutnju, naročito kada vam se kaže istina u lice.
Zdravlje – Nervoza.

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Verujete u mogućnost pomirenja sa Ovnom ili ćete pokušati da na lep način nametnete svoj stav u vezi sa partnerskim odnosom koji bi po vama mnogo bolje funkcionisao kada bi Bik il Devica bili kooperativniji. Nemojte ulaziti u nepotrebne rasprave sa Lavom koji vam je u stvari naklonjen.Nekome je stalo da obnovi saradnju sa vama, moguće drugoj Vagi ali nemojte se utrkivati ko će koga da nadmudri.
Ljubav – Bilo bi dobro da se na početk perioda pomirite sa jednom Vodolijom ili Ovnom. Rak vas može kritikovati zbog nečega što ste svojevremeno rekli ili uradili. Dobro se osećate u društvu Lava ili jednog Strelca koji vam se često udvaraju. Nekadašnja simpatija može pokazati dobru volju za pomirenjem ili ćete je slučajno sresti na nekom većem skupu.
Zdravlje – Moguća vrtoglavica.

ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Naporan period za one koji nisu kooperativni i ne umeju da se dogovoraju, naročito ako se radi o poslu u koji treba a uložite dosta svog novca. Ne bi trebalo da nesmotreno uzimate kredite ili da se previše zadužujete, da se prepuštate nerealnim maštanjima. Završite prvo neophodne poslove koji su vam postali veliko opterećenje. Ribe i Bik će se potruditi da vam daju na znanje da su spremne na svaki dogovor sa vama.
Ljubav – Dobro se slažete sa jednim Jarcem ili Rakom koji su spremni da vam izađu u susret i da vam učine mnogo toga na šta niste računali. Poslovni odnosi donose mogućnost za ostvarenje i ljubavne veze. Trudite se da što češće budete u društvu Riba koje vas neodoljivo privlače. Želite da pokažete jednom Biku ili Ribama do koje mere vam znače. Jedna Devica će se potruditi da privuče vašu pažnju.
Zdravlje – Nesanica.

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Početkom sedmice možete očekivati povoljne vesti od nekog na koga ste računali u poslu koji je veoma zahtevan. Imate mogućnost da popravite svoj status na poslu. Želite da dobijete priliku da pokažete koliko vam je stalo da šansu koja vam se ukazala iskoristite na najbolji način. Ne bi trebalo da ignorišete nečije dobre namere, posebno ako se bavite muzikom ili sportom.
Ljubav – Ne dopuštate nikom da vas ignoriše, posebno ne osobi kojoj ste mnogo toga pružili ili prema kojoj ste oduvek bili fer. Ako se radi o stalnom partneru možete lako izgubiti nerve ako se bude vodio razgovor o nečemu što vas uvek izbaci iz takta. Nemojte biti previše sujetni u društvu jedne Device ili Bika, naročito ako znate da očekuju vašu pažnju.
Zdravlje – Mogući bolovi u grlu.

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u Vodoliji može doneti nov posao ili završetak jednog projekta na kome ste dugo radili. Imate priliku da se pokažete u dobrom izdanju u društvu nekog ko ima u vas poverenja. Ako vam se dopada ideja o obnavalju odnosa sa Lavom, pokažite više inicijtive. Od vašeg stava mnogo toga zavisi, naročito ako ste u radu orijentisani na Škorpju, drugog Jarca ili Ribe.
Ljubav – Nekome je potrebna vaša podrška a vi niste u stanju da je pružite. Imate potrebu, posebno ako ste rođeni u decembru da isterate neku vrstu „pravde” kada je ljubav u pitanju i želite da znate na čemu ste.Verujete u mogućnost pomirenja sa nekim ko vam je posebno veoma drag. Pokušajte da se pomirite sa Devicom.
Zdravlje – Moguća nervna napetost.

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao – Početak sedmice donosi nove poslovne mogućnosti. Imaćete priliku da se sretnete sa nekim ko ima mnogo novih ideja na koje vi nećete ostati ravnodušni, naprotiv, bićete spremni da se prihvatite nekog novog posla koji bi mogao da vam vrlo brzo postane isplativ. Nemojte se nervirati kada je u pitanju saradnja sa jednim vodenim znakom. Mogući su vanredni dobici u igrama na sreću ili ćete dobiti vredan poklon.
Ljubav – Moguće su nesuglasice jer imate veliku potrebu za privatnošću i ne želite da se za vašu vezu sazna, naročtio ako ste mladi i na početku veze. Ako ste u braku ili duže od dve godne zajedno, bićete u prilici da se sa partnerom dogovorite oko mnogih bitnih pitanja, naročito se to odnosi na one koji su rođeni sredinom 70tih.
Zdravlje – Višak težine.

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – Verujete u mogućnost postizanja dogovora sa nekim ko vam se oduvek veoma dopadao kao ličnost i prema kome imate veliko poštovanje. Neko će vam ponuditi neki vid saradnje, moguće sa strancima i vi ćete to prihvatiti nezavisno od okolnosti pod kojima biste morali obavljati posao. Imate priliku da se pomirite sa Devicom. U finansijskom pogledu nemate o čemu da brinete. Neko će vam pomoći da nađete potrebno rešenje za eventualne dugove.
Ljubav – Ne želite da budete u neprijatnoj situaciji a to se može dogoditi početkom sedmice ako vam se udvarao neko prema kome niste bili fer ili koga ste ignorisali a sada biste želeli da popravite utisak. Emotivne veze sa osobama iz drugih gradova donose vam mnogo prijatnih iznenađenja. Jedna Škorpja vam daje na znanje da nije ravnodušna.
Zdravlje – Dobro se osećate.

©Jasminka Holclajtner, Astrozenit.com


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

PAŽNJA Autorski materijal

Mon Apr 28 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Tekstovi objavljeni na našim stranama su nastali kao rezultat rada nekolicine renomiranih astrologa koji su svoje znanje ustupili posetiocima našeg web magazina. Internet je medij na kom se olako shvataju autorska prava zato vas molimo da pročitate sledeće. VAŽNO KOMPLETAN AUTORSKI SADRŽAJ […]