Nedeljni horoskop 23.- 29.06.


nedeljni horoskop

OVAN (21.3. – 20. 4.)
Posao – Pred vama je značajan period tokom kojeg možete doći do lepe zarade, pogotovo ukoliko budete spremni da se uključite u posao koji od vas zahteva dobru sposobnost komunikacije, bilo sa saradnicima iz inostranstva ili sa osobama koje rade za strance. Pun Mesec u astrološkoj kući karijere prvog dana perioda donosi mogućnost uvećanja prihoda preko rada u velikim firmama.
Ljubav – Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda za one koji žele da stabilizuju svoj ljubavni život, da uđu u brak ili planiraju zajednički život. Ako smatrate da je vaša veza došla u fazu kada je potrebno doneti neke značajnije odluke kako između vas i partnera tako i u okviru porodice, pokušajte da postignete saglasnost sa onima koji se takođe nešto pitaju.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

BIK (21.4. – 21. 5.)
Posao – Pun Mesec u Jarcu početkom perioda omogući će vam da budete uspešni u poslu, pogotovo ukoliko radite u privatnoj firmi koja posluje sa strancima, ili se bavite poslom koji podrazumeva da često putujete. Moguć je uspeh u medijima. Tranzit Meseca početkom perioda donosi nedoumicu da li da nastavite saradnju sa jednom Škorpijom ili ne.
Ljubav – Mars u Blizancima i ulazak Jupitera u znak Raka predstavlja simbol strasti koju izražavate na verbalan način, moguće i pozivom na zajedničko putovanje. Takođe, moguća je veza sa sportistom ili osobom koja će biti veoma posesivna i svojim ponašanjem izazvati ljubomoru.
Zdravlje – Budite pažljiviji sa oštrim predmetima.

 

BLIZANCI (22.5. – 21. 6.)
Posao – Mars u Blizancima tera vas da brzopleto donosite odluke pod uticajem onih koji o vama imaju visoko mišljenje. Ulazak Jupitera, plenete koja simbolizuje strance i veliki novac, u vaše drugo astrološko polje posla i zarade donosi mogućnost proširenja poslova. Moguć je posao u medijima ili nekoj velikoj firmi. Ako se bavite umetnošću, postaćete jako popularni.
Ljubav – Preko posla su moguća poznanstva i susreti sa osobama koje će pokazati veliko divljenje i poštovanje prema vama, što će vam veoma imponovati, moguće da se radi o strancima. Trudite se da odolite iskušenjima, naročito ako ste u stalnoj vezi sa partnerom do koga vam je veoma stalo, ali mnogi će biti uporni da osvoje vašu pažnju.
Zdravlje – Manja glavobolja.

 

RAK (22.6. – 22. 7.)
Posao – Pun Mesec u vašoj astrološkoj kući javnosti i partnerskih odnosa može značiti nekoliko novih poslovnih mogućnosti, pretežno u radu sa ambicioznim koleginicama. Bez obzira na to kog ste pola, žene su vam desna ruka u poslu i u svakom slučaju su vam veoma naklonjene. Mlade Rakove tokom ovog perioda očekuju dobici preko članova porodice koji žive u inostranstvu ili od roditelja.
Ljubav – Tranzit Meseca donosi vezu sa nekim ko je izrazito popularan u društvu, dok tranzit Marsa znači burne ljubavi, snažne emocije i ishitrene reakcije. Nemojte u afektu ulaziti u vezu ili je raskidati. Ukoliko smatrate da vam se u brak previše upliću partnerova porodica i familija, shvatite to kao pomoć i iskoristite na najbolji način po vas.
Zdravlje – Nesanica.

 

LAV (23.7. – 22. 8.)
Posao – Manje ste aktivni nego prethodnih meseci, a tranzit Jupitera preko znaka Raka u koji je ušao posle dvanaest godina donosi mogućnost intelektualnog rada ili bavljenje nekim poslom koji bi mogao da vas učini popularnim i van granica zemlje. Period je dobar za svaku vrstu stručnog usavršavanja. Možete imati problema u radu sa nekim drugim Lavom koji vam osporava vrednosti.
Ljubav – Ukoliko ste u fazi osvajanja nekoga ko često putuje, potrebno vam je strpljenje. Partner pokazuje veliko interesovanje za vašu karijeru, ali mu vi ne pričate o svemu što vas opterećuje niti o svojim planovima. Ne budite nakraj srca za sve što čujete o partneru ili osobi koja vam je draga, sledite svoja osećanja.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

DEVICA (23.8. – 22. 9.)
Posao – Uspevate u mnogo čemu što je za druge nezamislivo. Konstruktivni deo vaše prirode biće u prvom planu i uspećete da se istaknete. U ovom periodu uspećete da vratite poverenje osoba koje nisu bile spremne da vam pomognu kada vam je bilo najteže ili kada ste imali najviše problema. Iskoristićete sve raspoložive prilike da uvećate zaradu.
Ljubav – Kako na poslu tako i u ljubavi veoma ste aktivni. Retko koji predstavnik vašeg znaka je slobodan, naprotiv, pružaju vam se razne mogućnosti i mnogi vas zovu i pokušavaju da vam se nametnu. Mnogo ste romantičniji nego što bi se to na prvi pogled moglo zaključiti, a predmet vašeg sanjarenja je atraktivna, najverovatnije tamnokosa osoba.
Zdravlje – Dobro.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Tokom ove sedmice Jupiter ulazi u znak Raka posle dvanaest godina i donosi mogućnost proširenja saradnje sa strancima. Mnogi vam se dive, a vama je cilj kako da na najbolji način plasirate svoje znanje i ideje. Veoma ste ambiciozni po pitanju zarade i nećete nikome prepustiti ono što vam pripada. Pokušavate da sklopite posao koji će vam doneti veliku zaradu.
Ljubav – Ne bi trebalo da previše pričate bliskim prijateljima ili rođacima o planovima koji se odnose na vaš ljubavni život, bez obzira na to da li ste slobodni ili ne. Ukoliko vam se dopadaju jedan Ovan ili neki Strelac moraćete da se potrudite da osvojite njihovu pažnju, naročito ako su često putuju u inostranstvo.
Zdravlje – U dobroj ste formi.

 

ŠKORPIJA (23.10. – 22.11.)
Posao – Ulazite u povoljan period kada će koncentracija biti mnogo bolja, a vi manje-više nervozni iako je mnogo toga na vašoj strani. Neko će vas lako pokolebati u vezi sa onim što radite, a možda vam je i dosta sadašnjeg radnog mesta. Ali uskoro nastupaju pozitivne promene. Zbog nekakvih papira ili dokumentacije moraćete da izdvojite poveću sumu novca. Pozabavite se neplaćenim računima.
Ljubav – Potpuno ste se prepustili događajima koji vas nose i čine prilično pasivnim. Bez obzira na to da li ste slobodni ili ne, neko ko živi u inostranstvu predstavlja za vas srodnu dušu. Očekujete da partner reši probleme umesto vas, čak i one koji se tiču vašeg statusa u društvu. Slobodne Škorpije mogu očekivati poziv od jednog Jarca.
Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.

 

STRELAC (23.11. – 21.12.)
Posao – Ovo je za vas period velikih ambicija i imate veliku pomoć mlađih osoba, ali i onih mnogo starijih od vas. Od mlađih ide konkretna podrška i ponuda za saradnju u vezi sa inostranstvom. Ukoliko tražite posao, naći ćete ga uz pomoć starije osobe. I dalje ste prilično haotični u trošenju novca, ma koliko da zarađujete. Ako tražite posao, čitajte i oglase koji se odnose na posao u inostranstvu.
Ljubav – Veza sa Vodolijom postaje zamorna jer vam govori ono što ne želite da čujete, a istina je. Isti je slučaj sa Bikom ili Rakom, pa zato razmislite o tome da to nije greška do vas. Jedino vam Strelac ili Ribe podilaze. Očekujete poziv od nekog kome ste izuzetno dragi, moguće da živi u inostranstvu.
Zdravlje – Smanjite obroke.

 

JARAC (22.12. – 20.1.)
Posao – Ovo je uvek vaše vreme, a ove godine tranzit Marasa preko Blizanaca čini vas izuzetno ambicioznim i spremnim da mnogo toga raščistite i rešite u svoju korist. Preko rođaka ili prijatelja iz inostranstva stići će vam novac ili ideja u vezi sa nekim zajedničkim unosnim poslom, koja će vas jako obradovati. U potpunosti se možete osloniti na saradnju sa Rakom, Škorpijom ili Ribama.
Ljubav – Pun Mesec u vašem znaku početkom perioda donosi mnogo novih i lepih događaja. Verujete da možete da ubedite nekog koga poznajete dovoljno dugo, a doživljavate ga kao prijatelja, da prihvati vaše pozive za izlazak. Ukoliko ste mladi, imate potrebu za stabilnom vezom sa nekim ko će vam u svemu biti u potunosti odan.
Zdravlje – Budite pažljiviji za volanom.

 

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)
Posao – U ovom periodu bićete prilično angažovani, vrlo preduzimljivi i spremni na ustupke u radu sa novim saradnicima, samo da bi se posao obavio kako treba. Pokušaćete nekome da nametnete svoje ideje i zajedničke projekte. Privlačiće vas igre na sreću koje u ovom peridu neće biti siguran izvor prihoda. Preko ljubavnog partnera predstoji prijatno iznenađenje, moguće ponuda na koju niste računali.
Ljubav – U ljubavi ćete biti aktivniji i preduzimljiviji, naročito prema Jarčevima, Vodoliji ili Ribama. Tokom ovog perioda očekuje vas prijatno iznenađenje. Ukoliko ste slobodni, predstoji vam romantično poznanstvo, verovatno sa Ovnom ili Blizancima. Od jednog Strelca očekujte poziv da se sretnete na nekom putovanju.
Zdravlje – Više se odmarajte.

 

RIBE (20.2. – 20.3.)
Posao – Jupiter, planeta koja utiče na vaš znak, prelazi u Raka, što se odražava na vaše polje karijere i potrebom da što pre sve dovedete na svoje mesto. Ne obazirite se na priče, sledite svoj cilj. Imate podršku Device, Jarc i Riba. Novac od Blizanaca ili Device verovatno će malo kasniti, ali vam ipak predstoji lepa ponuda.
Ljubav – Na partnera imate veći uticaj nego što mislite, ali je verovatno malo ljut na vas jer ste previše nametljivi. Ukoliko vam se dopada ambiciozni Jarac, Bik ili Škorpija, budite spremni na kompromis. Može se dogoditi neočekivani susret s nekim ko i dalje nije ravnodušan prema vama. Ovo bi mogao da bude izuzetno povoljan period, jer ćete upoznati nekoliko atraktivnih osoba.
Zdravlje – Dobro se osećate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Uživajte u Super Mesecu

Sun Jun 23 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Po zalasku Sunca nebo će večeras obasjati pun Mesec, ali će izgledati mnogo veći nego što je uobičajeno. To će biti prilika, doduše retka, da se na nebu vidi takozvani Super Mesec.U punom sjaju Super Mesec će biti u noći između nedelj […]