Nedeljni horoskop 23.- 30.03.


nedeljni horoskop 1OVAN (21. 3.  20. 4)

Posao  Pun Mesec u Vagi donosi nove kontakte sa osobama koje mogu biti i te kako korisne za nastavak već započete saradnje, ili sa njima možete da ostvarite dobru komunikaciju u vezi sa novim poslovima. Jako vam je važno da ste na istoj talasnoj dužini sa poslovnim saradnicima. Tokom ovog perioda upoznaćete osobu koja je raspoložena da vam pruži finansijsku pomoć, a sportiste i umetnike očekuje poziv za inostranstva.

Ljubav  Moguća je nova romansa ili ćete biti spremni da se upustite u flert sa nekim koga ćete upoznati na javnom mestu, a iz čega može da se izrodi nešto mnogo ozbiljnije. Drugi Ovan, Bik ili Vaga mogu biti veoma privlačni na ljubavnom planu. Ukoliko želite da se pomirite sa nekadašnjim partnerom, šanse za to su odlične.

Zdravlje  Pazite se oštrih predmeta.

 

BIK (21. 4.  21. 5)

Posao  Vaša očekivanja prilično su nerealna, pogotovo kada su u pitanju Jarac, Škorpija ili Ovan. Ne mogu vam pomoći u onoj meri u kojoj je to vama potrebno, kao što ni vi njima ne možete pružiti odgovarajuću podršku, naročito ne uz pomoć Vodolije. Ne dopustite da vas bilo ko isprovocira u ovom periodu, jer je previše naglašeno astrološko polje tajnih neprijatelja. Ne ulažite novac u sumnjive projekte.

Ljubav  Imate veliku želju da doživite novo ljubavno uzbuđenje ili da upoznate osobu koja bi bila potencijalni partner, a koja bi vam u svemu odgovarala. Verujete da možete dobro da se snađete u tajnoj vezi, ali to verovatno neće biti tako lako izvodljivo. Verovatno će vam se javiti Devica koja živi u prekookeanskoj zemlji.

Zdravlje – Povremena glavobolja i visokpritisak.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao  Jedna veoma uzbudljiva sedmica tokom koje možete započeti uspešnu saradnju sa onima koje dobro poznajete i u koje imate poverenje. U ovom periodu možete dobiti sjajnu priliku u vezi sa radom u medijima ili u firmi u kojoj rade mladi. Nekome je veoma stalo da vas ima u svojoj ekipi i biće spreman da vas dobro plati. Očekujete poziv od Ovna ili Vodolije sa kojima ste imali dobru komunikaciju.

Ljubav  Vreme je za odmor i druženje sa onima koji su sličnog temperamenta ili imaju struku sličnu vašoj. Želite da se maksimalno posvetite uživanju u nekim malim životnim radostima koje ste sebi uskratili zbog posvećenosti poslu. Planirate zajedničko putovanje u inostranstvo. Slobodni Blizanci upoznaće nekog prema kome neće biti nimalo ravnodušni.

Zdravlje – Dobro se osećate.

RAK (22. 6.  22. 7)

Posao  Pun Mesec u astrološkoj kući doma i privatnog biznisa može doneti posao sa nekim koga ne poznajete lično, ali ste čuli da je reč o izuzetno dobroj osobi. Potrudite se da osvojite poverenje onih koji vam daju šansu da uz njihovu pomoć lako rešite probleme. Moguća je poslovna ponuda osoba koje rade za inostranu kompaniju ili žive u inostranstvu. Ne ulazite u raspravu sa Ovnom.

Ljubav  Partner je u potpunosti na vašoj strani i trudi se da vam pomogne da rešite dilemu u vezi sa nastavkom druženja sa Jarcem ili Ribama. Sa osobom koja vam je draga želite da otputujete na neko lepo mesto, ali zbog porodičnih obaveza to neće biti lako izvodljivo. Pokušajte da ne ulazite u konflikt sa Vagom, Bikom ili Vodolijom.

Zdravlje – Dobro.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Imate prilično opušten odnos prema poslu i mnogo toga vam ide na ruku jer vas ljudi vole ipodržavaju, čak i kada niste upravu. Ukoliko se upustite u raspravu s nekim od koga vam mnogotoga zavisi, sebi možete da napravite medveđu uslugu. U ovom periodu ne bi trebalo previše da seopterećujete onim što vam govore oni koji vas ne vole,ali prihvatite savete vama bliskih osoba,kadaje reč o vašoj karijeri.

Ljubav –Očekujete da vam se javi neko s kim ste nekada bili u vezi, a verovatno ste nekim svojimimpulsivnim gestom napravili priličan haos u svom životu. Nemojte da se dvoumite kada je u pitanjuneko ko vam je inače veoma drag i sa kim imate dobru komunikaciju. U ljubavi ste prilično svojeglavi, popustite bar malo.

Zdravlje –Moguća glavobolja.

 

 

DEVICA (23. 8.  22. 9)

Posao  Ovo bi mogao da bude jedan od boljih perioda kada su u pitanju posao i finansije. Trudite se da nađete način kako da se izolujete od osoba sa kojima ne uspevate da uspostavite dobru saradnju i orijentišete se samo na one od kojih imate korist. Ipak, mnogi zloupotrebljavaju vašu dobrotu i pokušavaju da vas na neki način iskoriste. U dogovoru sa Vagom i Rakom možete postići dobre poslovne rezultate.

Ljubav  Partner vam pomaže po mnogim pitanjima. Oni koji su duže u braku ili vezi mogu očekivati uspešno rešavanje nekih veoma važnih problema, dok će oni koji su na početku veze verovatno imati trzavice zbog ljubomore. Želite da znate na čemu ste, ali ukoliko ste u vezi sa Ovnom ili Lavom, teško ćete moći sebi da obezbedite psihički mir.

Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska.

 

VAGA (23. 9.  22. 10)

Posao  Želite da se maksimalno posvetite nečemu što smatrate profitabilnim. Ukoliko vam se dopada ideja o proširenju saradnje sa Rakom, Lavom ili nekom Vodolijom, dobro razmislite šta biste od tog posla mogli da dobijate, a šta da izgubite. Nekome je stalo da vas zadrži kao saradnika, ali vi niste sigurni da li ste na pravom putu, pogotovo ukoliko ste na početku karijere.

Ljubav  Kada je reč o ljubavi, ne bi trebalo previše da se nadate, ukoliko vam obećanja daje neko koga ste upoznali preko posla i s kim možete lako da uspostavite komunikaciju, pogotovo ukoliko se radi o slatkorečivoj osobi. Želite da se više posvetite svom privatnom životu, jer ste u poslednje vreme bili previše opterećeni karijerom. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.

Zdravlje – Dobro se osećate.

 

ŠKORPIJA (23. 10.  22. 11)

Posao  Ovo bi mogao da bude prilično naporan period, jer će pun Mesec u astrološkoj kući tajnih neprijatelja u velikoj meri uzdrmati vašu stabilnost, ali neki Bik, Vaga ili Jarac mogli bi da vam pomognu da izađete iz problema. Suočeni ste sa zavišću onih koji vas doživljavaju kao ozbiljnu konkurenciju i ako se radi o umetnosti ili sportu, moraćete da uložite veliki napor da biste zadržali svoju poziciju.

Ljubav  Ukoliko iz bilo kojih razloga vaša veza izaziva negativne komentare, pokušajte da budete diskretniji, jer vaš ljubavni život mnoge intrigira. Čak i ukoliko ste slobodni, pronaći će osobu koju će staviti uz vaše ime. Nezavisno od toga da li vam to imponuje ili ne, možete biti nepotrebno izloženi stresu. Mlade Škorpije očekuje romantičan susret sa Rakom.

Zdravlje  Nesanica.

 


STRELAC
 (23. 11.  21. 12)

Posao – Očekujete poziv od prijatelja koji će vam dati na znanje da ima za vas neku vrstu ekskluzivne poslovne ponude prema kojoj nećete ostati ravnodušni. Pitanje je koliko je zaista to realna ponuda i koliko je izvodljiv ceo projekat, ali vi ćete biti veoma zaintrigirani da se u to upustite. Nekome je veoma stalo da se sa vama upozna. Tokom ovog perioda moguć je kontakt sa strancima ili osobama koje rade ili žive na Dalekom istoku.

Ljubav – Mladi slobodni Strelčevi osećaju se jako dobro, naročito u društvu drugih vatrenih ili vazdušnih znakova. Možete očekivati pozive na razne skupove i verovatno će vam se dopasti neko ko se bavi sportom, radi u medijima ili se bavi muzikom. Vaš veliki dijapazon interesovanja nekome veoma imponuje.

Zdravlje – Dobro se osećate.

 


JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao  Očekujete pozitivan razvoj situacije na poslu i ukoliko vam se dopadne ideja o nekom novom projektu u okviru kojeg biste mogli maksimalno da realizujete svoje planove, bićete verovatno u prilici da to i učinite. Mnogima se dopada pomisao da bi mogli ponovo da sarađuju sa vama.

Ljubav  Niste preterano spremni da bilo kome poveravate svoje ljubavne brige. Tokom ovog perioda uložićete poseban napor i trudićete se da niko ne shvati do koje mere ste pod stresom i koliko vam je potrebno energije i nerava da biste uspeli u onome što želite. Ukoliko ste u drugoj ozbiljnoj vezi ili braku, bilo bi dobro da sačuvate svoje pozicije. Budite tolerantniji u ovom periodu i nemojte bespotrebno nervirati partnera.

Zdravlje – Glavobolja i problemi sa vidom.

 


VODOLIJA
 (21. 1.  19. 2)

Posao  Naglašen znak Vage sa punim Mesecom mogao bi oko 27. marta doneti novu poslovnu ponudu ili neku pozitivnu vest u vezi sa poslom. Ovo se odnosi samo na one koji su spremni da se maksimalno posvete novom poslu ili koji su zaslužili neku vrstu nagrade. Ukoliko se radi o poslu sa strancima, imaćete mnogo sreće. Bilo bi dobro da učite strane jezike, jer će vam vrlo brzo zatrebati.

Ljubav  Ukoliko ste u vezi od koje očekujte da preraste u brak ili ste već u braku, ne ulazite u konflikt sa roditeljima partnera, niti bi bilo mudro da se mešate u njegove poslovne odluke. Mnogo toga između vas dvoje nije baš raščišćeno, pa bi svaki ozbiljan razgovor mogao pogoršati odnos. Slobodne Vodolije mogu se zainteresovati za Ovna ili Lava.

Zdravlje – Pazite se pada.

 


RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao  Oko 27. marta, naglašen znak Vage u vreme punog Meseca mogao bi vam doneti probleme, ukoliko se već niste spremili za bilo koju vrstu konfrontacije sa onima koji vam nikada nisu bili naročito naklonjeni. Trudite se da sa Strelcem napravite neku vrstu dogovora, ali vas mnogo bolje razumeju Škorpija ili Jarac, moguće i neki Bik. Ne opterećujte se onim što čujete na svoj račun.

Ljubav  Tokom ovog perioda dobićete nekoliko poziva za izlazak, međutim, vas interesuje neko ko se prilično dugo vremena koleba kada je u pitanju bilo zajednički život, zajednički posao ili odbija da učestvuje u rešavanju vaših privatnih problema. Ukoliko dobijete ponudu za rad u inostranoj firmi, prvo se raspitajte o čemu se zapravo radi.

Zdravlje – Moguća povreda.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Neptun u kućama natalnog horoskopa

Tue Mar 26 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email I kuća natalnog horoskopa Postoji žeđ za skrivenim, osoba je sama sebi tajna. Kanal je za duhovnost. Neptun je slika, Uran je glas. Personifikacija, slika ličnostoi, duh, anđeli i demoni idu kroz položenog Neptuna u I polje. Ovo može biti i čovek […]