Nedeljni horoskop 25.- 31.08.


nedeljni horoskopOVAN (21. 3. – 20. 4)
Posao – Mesec prelazi preko astroloških kuća posla, komunikacija i novca, što bi moglo značiti novu šansu na poslu i mogućnost ostvarenja planova koja se odnose posebno na rad sa strancima. U vreme poslednje mesečeve četvrti 28. avgusta, istovremeni ulazak Marsa u Lava za vaš znak donosi otvaranje novih mogućnosti, posebno u sportu, medijima ili u trgovini.
Ljubav – Kada je u pitanju veza sa nekim drugim Ovnom, Lavom ili Blizancima, vaša očekivanja su realna, pogotovo ukoliko se radi o nastavljanju veze ili ako je u pitanju početak veze sa nekim ko često putuje u inostranstvo. Ukoliko planirate zajednički odmor saa partnerom, možete se nadati prijatnim trenucima u većem društvu.
Zdravlje – Manje stomačne tegobe.

 

BIK (21. 4. – 21. 5)
Posao – Interesantan period tokom kojeg možete dosta toga da uradite za svoju karijeru. Neko vas podržava i daje vam šansu za napredovanje. Ukoliko smatrate da ste na pravom putu da uradite nešto veliko ili nešto o čemu dugo već maštate, nemojte širiti krug saradnika, radite sa onima sa kojima već imate dobro iskustvo. U ovom periodu dobićete povoljnu vest o novcu, verovatno ćete se odlučiti da investirate u novi posao, a očekuju vas i dobici u igrama na sreću.
Ljubav – Očekivanja od veze sa jednim Rakom ili Škorpijom nisu nerealna, ali trebalo bi da promenite taktiku, naročito ukoliko se radi o nekom ko vam je veoma drag i s kim imate sjajnu komunikaciju. Još samo malo je potrebno da se veza pretvori u nešto ozbiljnije i dugotrajnije, bar po pitanju ljubavnog odnosa.
Zdravlje – Pazite se povrede.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)
Posao – Ukoliko budete umeli da iskorisite naklonost jednog Strelca, Lava, Raka ili Blizanaca, i to oko 28. avgusta, na pravom ste putu da uspete u onome što biste želeli da postignete. Sa Vagom i Rakom možete uspostaviti dobru komunikaciju, ukoliko budete spremni da razgovarate o onome što njih interesuje. Nemojte se preterano opterećivati problemima jedne Device koja će insistirati da se pozabavite njenim planovima koje ćete verovatno smatrati nerealnim.
Ljubav – Tranzit Merkura na vas dobro deluje, jer podstiče vaš optimizam i osećaj da držite situaciju pod kontrolom. Trudite se da se izborite za svoj status na poslu, ali i u emotivnoj vezi. Ukoliko dobijete ponudu osobe koja se bavi privatnim biznisom, moguće da će to biti baš ono što ste očekivali.
Zdravlje – Bavite se više sportom.

 

RAK (22. 6. – 22. 7)
Posao – Tranzit Plutona i Marsa, jakih planeta, donosi nove poslovne ponude osoba koje rade sa strancima ili žive u inostranstvu. Verovatno se radi o osobama koje su spremne da rade s vama na velikom projektu. Merkur, planeta intelekta, čini vas spremnim da se uključite u nove poslove, pogotovo ukoliko ste rođeni u prvoj dekadi znaka, jer ste veoma zainteresovani za nove poslove.
Ljubav – Imate veliku potrebu da uspostavite dobar odnos sa nekim ko vam je posebno drag i s kim se često viđate na poslu. Ukoliko vam se dopada ambiciozna osoba koja nije sigurna u kom pravcu da usmeri karijeru, vi ste joj velika podrška u svemu, a i vaši saveti joj mnogo pomažu. U ovom periodu moguće je poznanstvo sa Lavom ili Devicom.
Zdravlje – Nesanica.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)
Posao – Poslednja mesečeva četvrt može značiti novu šansu kada je u pitanju posao, posebno kada su u pitanju finansije, mediji ili posao za koji je potrebno veliko iskustvo, a ima veze sa strancima ili osobama koje imaju iskustva u medijima ili marketingu. Oslonite se na Ovna ili Vodoliju, čak i ukoliko vas kritikuju, jer u njima imate pouzdane saradnike. Kada je o finansijama reč, možete da budete veoma uspešni, ali samo ukoliko se budete bavili poslom koji ima veze sa javnošću.
Ljubav – Verujete da ste na pravom putu kada je u pitanju stabilizacija veze sa nekim ko vam je veoma drag i na koga se po mnogim pitanjima oslanjate. Mnogo planeta u Devici, Vagi i Škorpiji čini vas spremnim da se emotivno vežete za one koje srećete na poslu, najverovatnije za nekog ambicioznog ili za osobu koja radi u banci.
Zdravlje – Moguća povreda na radu.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9)
Posao – Tokom celog perioda naglašena je velika potreba za finansijskom ekspanzijom i za svakom vrstom napredovanja na poslu. Trudite se da budete u dobroj fizičkoj formi da biste uspeli u onome što želite, a za to vam je potrebna i dobra organizacija posla. Kako ste vi najjači u ekipi, mnogi se oslanjaju na vas, uključujući i šefa.
Ljubav – Veoma ste romantični i pomalo tajanstveni. Imate potrebu da sačuvate svoju privatnost i ne dozvoljavate bilo kome da vam se meša u poslove. Ukoliko ste u prilici da se upoznate sa osobom koja često dolazi na vaše radno mesto i pokazuje za vas veliko interesovanje a niste slobodni, dobro pazite da joj ne pružite lažnu nadu da bi vaša eventualna veza mogla imati perspektivu.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)
Posao – Veoma ste kreativni i imate potrebu da držite konce u svojim rukama na poslu, a to činite na fini način tako da malo ko u stvari shvata da se iza vaše ljubaznosti krije odlučan stav. Dugogodišnje veze i prijateljstva mogu opstati ukoliko budete spremni na ustupke ili na bilo koju vrstu zajedničke saradnje sa osobama iz medija. Ukoliko vam neko bude kontrirao, verovatno se neće sjajno provesti, pogotovo ako se radi o ženskoj osobi.
Ljubav – Mnogi misle da imate tajnu vezu, nekoliko udvarača i najverovatnije nekog ko vas u svemu podržava, uključujući tu i posao. Ukoliko želite da se dopadnete nekom Lavu ili Biku, razmislite da li su to idealni znaci za vas, pogotovo ukoliko se radi o osobama koje su sklone da nameću svoju volju i ne mare mnogo za vaše želje.
Zdravlje – U dobroj ste kondiciji.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)
Posao – Počinje uzbudljiv perioda za one koji planiraju velike poslove i koji će želeti da se na neki način dokažu u okviru posla kojim se bave. Verujete u mogućnost ostvarenja dobre saradnje sa Bikom, ali vam smeta njegov svojeglav stav. Ukoliko želite da nastavite saradnju pod sadašnjim uslovima sa jednom Vagom ili Ribama, nađite način kako da im nametnete svoje stavove. Moguć priliv novca.
Ljubav – Očekujete poziv osobe koja vam je obećala da će se sresti s vama, negde na nekom interesantnom mestu, moguće na moru, u inostranstvu. Ukoliko ste mladi i neopredeljeni, niste načisto s kim biste želeli da budete, pogotovo kada je u pitanju neko s kim nemate naročito sjajnu komunikaciju. Zapitajte se koliki je vaš udeo u tome.
Zdravlje – Više se odmarajte.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao – Tokom ovog perioda doći će do raznih susreta, dogovora, pokušaja da se finansijski stabilizujete ili da nađete način kako da sebe na najbolji način kreativno izrazite, bez obzira na to kojim poslom se bavite. Suset sa Blizancima ili Rakom 28. avgusta mogao bi značiti prekretnicu u vašim zajedničkim odnosima. Imate mogućnost nalaženja kompromisnog rešenja. Očekujte dobru poslovnu ponudu u vezi sa umetničkim projektom.
Ljubav – Ukoliko vam se dopadaju Blizanci, Lav ili Strelac, biće vam potrebno mnogo taktičnosti i verovatno nećete biti u stanju da se postavite kako biste želeli, naročito kada je u pitanju veza na duži rok. Pokušavate da izvučete za sebe neku vrstu koristi, samo da biste izbegli rasprave. Partner dobro zna kada ste neiskreni.
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)
Posao – Jedan od uzbudljivijih perioda tokom kojeg možete biti spremni da se prihvatite i nekih poslova o kojima niste bili spremni da razmišljate, ali ćete verovatno biti rukovođeni praktičnim razmišljanjima ili mogućnošću lepe zarade. Dobro se osećate u društvu osoba koje su uvek otvorene za nove ideje. Mlađi saradnici pokušaće da vam se ponovo nametnu, nudeći vam projekte koje ne bi trebalo olako odbaciti.
Ljubav – Želite da nađete način kako da se nametnete osobi koju dugo niste videli, a verovatno će pri susretu doći do ponovnog “buđenja” nekadašnjih osećanja. Ukoliko vam se dopada neko ko često putuje u inostranstvo ili s kim se viđate negde van mesta u kojem živite, moraćete da se naviknete na takav tempo života ako želite da ostanete zajedno.
Zdravlje – Povremena melanholija.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)
Posao – Naglašen znak Blizanaca sa poslednjom mesečevom četvrti, kao i naglašen znak Škorpije, koji kod vas podstiče ambiciju, znači da ste rastrzani između dve podjednako povoljne opcije od kojih je jedna mnogo zahtevnija, pogotovo ukoliko se radi o poslu u banci ili u okviru neke državne firme. Potrebno je samo da budete malo aktivniji i preduzimljiviji. Na vama je da napravite prvi korak ka saradnji sa nekim ko vam se skoro javljao sa idejom o novom poslu.
Ljubav – Kada je u pitanju porodični život, ne umete da se postavite na pravi način. Previše ste zahtevni i ne dozvoljavate bilo kome da vam govori šta bi trebalo da radite, a savet bi vam dobrodošao. Astrološko polje ljubavi naglašeno je pozicijom poslednje mesečeve četvrti 28. avgusta, što vam donosi novu ljubav.
Zdravlje – Nervoza.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)
Posao – Poslednja mesečeva četvrt u Blizancima može doneti mnogo problema onima koji nisu spremni na kompromise. Tražite način kako da se dogovorite u okviru neke zvanične institucije u vezi sa nekom vrstom pomoći ili sponzorstva. Tokom perioda mogući su neočekivani dobici sa nekoliko strana. Imate velikog uticaja na mlade, bez obzira na to kojim poslom se bavite. Očekujte dobru poslovnu vest od Blizanaca.
Ljubav – Porodični život je u prvom planu, naročito onima koji su dugo u vezi ili braku. Mlade Ribe koje su odnedavno u vezi mogu se odlučiti da uđu u paralelnu vezu koja najverovatnije neće imati sjajnu perspektivu, pogotovo ukoliko je partner u nekom vazdušnom znaku. Potrebne su vam maksimalna stabilnost i sigurnost u okviru emotivnog odnosa.
Zdravlje – Mogućnost povrede oštrim predmetom.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 25.08.2013.

Sun Aug 25 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lunarna luna Škorpiona *Dan Gamma 3 Kin 194 Beli Kristalni Čarobnjak   DNEVNA AFIRMACIJA KIN 194 Posvećujem se u cilju začaravanja Čineći receptivnost univerzalnom Stavljam pečat na učinak bezvremenosti Kristalnim tonom saradnje Vodi me moć smrti TON 12 Kristalni Lahak Univerzalizuje Pitanje: Kako mogu […]