Nedeljni horoskop 27.04. – 04.05.


 

 
Nedeljni horoskop

OVAN
Početkom nedelje Mesec u tranzitu kroz znak Lava intenzivira vašu želju da budete sponani, stoga obratite dodatnu pažnjuna moguće previde i potencijalne greške. Naglašeni instinkti obično vas drćži u okviru stabilnih aktivnosti ali želja da se dokažete može vas odvesti na stranputicu. Kritika kolege ili bliskog prijatelja odnosiće se da kratkoročne odluke, ne upuštajte se odmah u polemiku već pažljivo saslušajte savete. Budite konstruktivni i obazrivi u situacijama suočavanja jer vam se pruža prilika da dobijete važne informacije.
Radujete se ljubavnim preokretima ove nedelje – u sredu ćete sa partnerom postići dogovor koji vašu vezu podiže na viši nivo, a ukoliko ste slobodni očekuje vas obećavajuće poznanstvo preko rodjaka.

 

BIK
Pokazujete urodjenu nefleksibilnost i time dodatno komplikujete dogadjaje koji su pred vama, ali ćete biti u prvom planu zahvaljujući sposobnosti da sve držite pod kontrolom. Nesvesno ćete kreirati neprijatnosti u radnom okruženju tvrdoglavo zastupajući lični stav i opravdavajući ga po svaku cenu. Budite aktivni pre nego pro mali problemi prerastu u velike prepreke. Ukoliko početkom sedmice sve aktivnosti obavljate sa izuzetnom lakoćom moguće je da ste zanemarili važne sitnice.
Ovo je vaše vreme da blistate punim sjajem te dobijate pažnju od strane prijatelja i sa zadovoljstvom sklapate nova poznanstva. Pred vama je prilika u kojoj SE možete pokazati u svom najboljem izdanju i bez dana odlaganja zgrabite ovu izazovnu šansu. 

 

BLIZANCI
Početkom sedmice postećujete pažnju jednom nerešenom problemu koji vas muči već duže vreme, sada ćete vi biti zainteresovani za razrešavanje situacije i okončavanje. Ipak dijalog od samog početka neće biti konstruktivan – na klizavom ste terenu i sa dosta nesigurnosti pravite prve korake u pregovorima ali budite istrajni i uskoro ćete razumeti situaciju koja i nije tako komplksna kako izgleda na prvi pogled. Tokom druge polovine sedmice sledi veliko olakšanje kada budete imali pogled na sve otvorene karte . Budite istrajni.
Venera tranzitira vašim znakom te donosi uživanje u društvenim i emotivnim kontaktima. U sredu su vaše reči muzika za dušu jedne osobe koja je za vas izuzetno značajna, bilo da je reč samo o slatkim ljubavnim obećanjima ili nešto ozbiljnijem razgovoru. U subotu ste u centru pažnje i ukoliko ste slobodni čeka vas vrlo uzbudljivo poznanstvo.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

RAK
Iako vam se čini da je početak sedmice odličan za pokretanje novih emotivnih tema situacija se neće razvijati lako kako ste očekivali. Vašu situaciju dodatno komplikuje vaša preterana senzibilnost i saosećanje – briga o njihovim reakcijama čini situaciju još težom te zaista ne uspevate da prenesete realnu sliku. Ipak mnogo je važnije da za početak postavite jasne granice i pažljivo procenite svaku reč pre nego što je izgovorite. Ne projektujte svoje strahove na druge.
Očekujte pomoć od vašeg partnera sredinom sedmice, kada će pokazati dodatno interesovanje za vaš profesionalni razvoj i podržati jedan od novih projekata i dati vam par ključnih sugestija. U nedelju dobijate nove smernice koje će podići vaše ciljeve na viši nivo.

 

LAV
Uz intenzivan takmičarski naboj biće teško suzdržati se od emotivnih izliva u radnom okruženju početkom nedelj. Grabite glavnu ulogu i bez uzdržavanja preuzimate lidersku palicu, ali vaše kolege nisu oduševljene kritičarskim stavom i negativnim ocenama i njigovo neslaganje može vas razbesneti još više. Iako će vas nedostatak podrške uzbuditi aktuelna situacija nije toliko loša koliko izgleda. Budite blagi i ne dozvolite da kažete ili učinite nešto zbog čega biste uskoro mogli zažaliti.
Nako sedmice u kojoj je Venera imala dva benefična aspekta imaćete prilike da sa izvesne distance procenite proživljene dogadjaje i zauzmete poziciju koja će vam omogućiti da uživate u emotivnoj vezi sa osobom koju ste nedavno upoznali.

 

DEVICA
Nije lako ostati dosledan skromnim planovima koji donose prosečne rezultate. Vaši subjektivni utisci su snažni i možete biti izmanipulisani da iznesete sasvim iracionalno mišljenje zbog nedostatka vremena i trenutne nepromišljenosti. Zaključićete da vas neko na suptilan način uvlači u žustru polemiku, ali vaša dobronamernost može ovaj konflikt pretvoriti u gubitničku situaciju za oboje. Težite suptilnijim rešenjima koja se zasnivaju na saradnji umesto da pojačavaju konkurentne strane u konfliktu. Pratite ritam srca ali ne zaboravljajte razum u senci.
Zahvaljujuć novim emotivnim dogadjajima poželećete da napustite svoju komfornu zonu i uživate u drugačijim emotivnim ritmovima za koje ste verovali da vam nikada ne mogu biti interesantni.

 

VAGA
Odlučni ste sa željom da otvoreno govorite o svojim ciljevima i ustanovljenim priritetima, i nadate se podršci u budućnosti. Ipak vaše želje nisu u skladu sa očekivanjima drugih i i nećete uspeti prvenstveno jer vas sputava strah da ćete duboko razočarati jednu blisku osobu. Nažalost preterano suzdržavanje svakako vodi u razočarenje, stoga pronadjite snagu da kažete ono što skrivate u srcu. Otvoreno izražavanje emocija ima i terapeutso dejstvo – povoljno deluje na samopouzdanje jer su emocije i svesno delovanje u dobrom balansu.
Sredina nedelje donosi novu priliku za radost i druženje. Oslikavate život koristeći čitavu paletu emocija ovih dana, i teško vam je da se oduprete optimističnim vizijama života kakav biste kreirali čim vas okolnosti podrže.

 

ŠKORPION
Iako više uživate u realnim poslovnim izazovima u ovom periodu vas sve više privlače emotivne teme. Ne odupirite se jer će  ovo iskustvo znatno obogatiti vaš život, opustite se i uživajte u ovom interesantnom intervalu.  Potrebno je dosta napora kako biste ostali jednako fokusirani i na aktuelne poslovne zadatke. Održavajte solidan radni ritam, koliko god vas aktuelni zadaci opterećuju uskoro ćete u njima videti pravi blagoslov.
U utorak ćete biti na sedmom nebu, stoga planirajte da rano okončate sve poslovne obaveze kako biste veći deo dana proveli uživajući na ljubavnom sastanku, ili uzmite slobodan dan. U nedelju Pun Mesec u vašem polju partnerstva će naglasiti pozitivne emocije – podelite radost sa partnerom.

 

STRELAC
Iznenadni nalet optimizma može vas insipirati na previše rizične postupke, posebno ukoliko već uočavate kako ste prekasno startovali sa realizacijom poslovnih zadataka. U prilici ste da uspešno iznesete svoje mišljenje bez zadrške, ali pažljivo pratite rekacije kolega jer ćete ostaviti utisak samoživog grubijana. Nemojte biti toliko preokupirani svojim planovima i uvereni da je baš sve što radite prihvatljivo. Napravite par koraka unazad kako biste dali malo prostora za razumevanje saradnicima. Imaćete bolje šanse da dobijete trajnu podršku ukoliko ne nastupate brzopleto.
Druga polovina nedelje donosi dosta poboljšanje komunikacije sa partnerom zahvaljujući Merkurovom tranzitu u znak Blizanaca uživaćete u dugim razgovorima i razmeni emocija. Pred partnerom je potpisivanje važne dokumentacije. Budite spremni za kompromis.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

JARAC
Stastveno pristupate novom projektu sa izraženom motivacijom i vredno radite mudro planirajući strategiju, ali vaša intenzivna ambicija može delovati preterano u očima drugih. U normalnim okolnostima lako kontrolišete uzbudjenje kako biste dobili podršku okruženja. Ipak emocije mogu biti prepreka ukoliko ne obuzdate temperamentne reakcije razumnim odlukama. Srećom trigon Merkura u praktičnom znaku Bika omogućiće da racionalnije rasporedite obaveze i odaberete najpraktičniji pravac.
Emotivni plan vas stavlja u mučnu situaciju  – teško je ostati veran kada su pred vama slatki izazovi. Ne postoji rok za razrešavanje ljubavnih dilema i ništa se ne mora promeniti preko noći. Uživajte.

 

VODOLIJA
Očekivanja okruženja su toliko visoka da je nemoguće da ih ispunite. Iako ćete uspeti da u znatnoj meri realizujete veliki deo planiranih aktivnosti ipak ćete strahovati da ne razočarate kolege. Zapravo čini vam se da ste u nezahvalnoj poziciji, da neko pokušava da pred vas postavi maksimalne poslovne ciljeve i vaš spontani odgvor na to je jednostavno povlačenje. Otvoreno konfrontiranje može samo omesti vaš napredak i ugroziti dobru reputaciju. Sačuvajte poziciju najboljeg timsog igrača i uskoro ćete slaviti i bonus.
Pred vama je odlična prilika da najzad progovorite o svojim skrivenim emocijama, jer ćete sa osobom u koju ste zaljubljeni pronaći mnogo zajedničkih tema. Intelektualna stimulacija je definitivno najbolji afrodizijak.

 

RIBE
Nehotice ćete kreirati komplikacije ukoliko jednostrano donosite odluke ne osluškujući potrebe drugih. Iako imate solidan logičan pristup vaša radna dinamika će voditi usmeravanju na minorne segmente umesto razmatranja globalnog cilja. Blagovremena promena strategije nije jednostavna ali uključivanje ideja kolega može doneti mnogo bolje rezultate od čvrstog sprovodjenja vašeg plana. Udruživanje sa kolegama će doneti znatno kvalitetnije rezultate.
Uživate u ljubavi. Sa lakoćom izražavate svoje emocije i planove o  zajedničkoj budućnosti, a partner je veoma prijemčiv i sa lakoćom se nadovezuje na vaše vizije. Inspirisani ste za ljubav.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 27.04.2015.

Mon Apr 27 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planet a i svetala. PONEDELJAK 27. APRIL biće spokojan dan a obeležiće ga 3 rana jutarnja i 1 dnevni lunarni aspekt. Mesec se kreće od 16°do 28° Lava.     Svežu energiju će […]