Nedeljni horoskop 28.07.- 03.08.


nedeljni horoskop

OVAN (21. 3. – 20. 4.)
Posao – Početak perioda donosi nove poslovne mogućnosti, posebno kad su finansije u pitanju. Saradnja sa Rakom, Strelcem, Bikom ili Devicom može biti uspešna, pogotovo ukoliko se 1. i 2. avgusta budete maksimalno angažovali na poslovima u kojima ste već stekli dobru reputaciju i veliko iskustvo. Period je povoljan za rešavanje pitanja koja se odnose na nekretnine.

Ljubav – Prilično ste pasivni ili nedovoljno sigurni u sebe kada je reč o ljubavi. Rođeni sredinom sedamdesetih mogu biti pomalo svojeglavi i uporni u želji da svojim pasivnim stavom partneru nešto daju na znanje. Ali, kako je Venera, planeta ljubavi, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, slaba u Devici, partner neće na pravi način protumačiti vaše “signale”.

Zdravlje – Smanjite obroke.

BIK (21. 4. – 21. 5.)
Posao – Poslednja Mesečeva četvrt u vašem znaku 29. jula nagoveštava potrebu za poverljivim razgovorima, pravljenjem planova sa nekim Lavom, Rakom ili Strelcem. Trebalo bi da se prilagodite na nove uslove rada, čak i ukoliko vam ne odgovaraju, uskoro kreće za vas povoljan period. Uz malo više strpljenja i dobrom taktikom možete uspostaviti komunikaciju sa Jarcem ili Škorpijom.
Ljubav – U okviru poslovnih sastanaka često srećete osobu koja bi mogla da bude vaš potencijalni partner, ali vi toga kao da niste svesni ili niste sigurni da li bi vam ta osoba odgovarala. Imate visoke kriterijume i pre ćete odabrati samoću nego društvo nekog ko vam se čini prilično zahtevnim i napornim.
Zdravlje – Stomačni problemi.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)
Posao – Naporan period ukoliko morate da odustanete od nekih planova ili da se prilagodite novom tempu rada koji vam ne odgovara. Trudite se da nađete najbolji način kako da se dogovorite sa Lavom, a u tome će vam veliku pomoć dati neki Bik. Sa Rakom i Strelcem možete imati dobre odnose, ali samo ukoliko budete spremni na naporne pregovore o novcu. Očekuju vas poveći izdaci na koje niste računali.
Ljubav – Verujete u mogućnost nastavka veze sa nekim koga dugo već poznajete i verovatno ste nekada bili kolege. Moguće je poznanstvo ili zajedničko putovanje sa Bikom, Devicom ili Vagom. Trudite se da date maksimum u okviru porodičnih odnosa i veliki ste oslonac i mlađim i starijim članovima porodice. Slobodni Blizanci mogu ući u tajnu vezu sa Devicom.
Zdravlje – Nesanica.

RAK (22. 6. – 22. 7.)
Posao – Merkur, planeta komunikacije i biznisa, Jupiter, simbol velikog novca i inostranstva i Mars, planeta akcije u vašem znaku daju vam veliku mogućnost da uradite sve ono što niste mogli već nekoliko meseci. Spremni ste da promenite taktiku, ali i saradnike. Moguća su poveća ulaganja u privatan posao i poslovni aranžman sa strancima. Mnogi se dive vašem entuzijazmu.
Ljubav – Potreban vam je pouzdan partner na koga možete u svakom pogledu da se oslonite. Ukoliko ste slobodni, na poslu ćete upoznati nekog ko će biti spreman da vam bude desna ruka u svemu. Dame Rakovi neće odoleti šarmu Bika, Device ili Jarca, a muškarci Rakovi mogu biti zainteresovani za Ribe, Ovnova ili Škorpiju.
Zdravlje – Više se odmarajte.

LAV (23. 7. – 22. 8.)
Posao – Deo vaših planova mogao bi da se ostvari, ukoliko budete spremni da prihvatite savete onih koji su u svakom pogledu iskusniji od vas. Mnogo toga o čemu razmišljate nije lako izvodljivo. Dobićete koristan savet ili ponudu za posao u građevinskoj ili trgovinskoj firmi. Nemojte biti previše sujetni i ne vraćajte se u prošlost, zaboravite na greške i propuste. O svojim planovima pričajte sa Bikom ili Devicom.
Ljubav – Dobro postavljen Uran u Vodoliji donosi mogućnost veze sa nekim ko nije mnogo pouzdan, ali je zabavan. Skloni ste da se emotivno vežete za neku stabilniju osobu koja je spremna da vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Muškarci Lavovi traže oslonac u damama sposobnim za biznis.
Zdravlje – Moguć višak kilograma.

DEVICA (23. 8. – 22. 9.)
Posao – Poslovni partner postaje nestrpljiv, što vas čini prilično nespokojnim, a vaša tajna želja je da nađete posao koji bi vam omogućio da ni od koga ne zavisite. Postajete netrpeljivi prema onima koji vam postavaljaju nekakve zahteve ili, ukoliko morate da poštujete disciplinu ili da ispoštujete rok koji vam je dat. Trudite se da pozitivno utičete na Raka ili Bika sa kojima ste uvereni da je moguća dobra saradnja. U ovom periodu očekuju vas iznenadni novčani dobici.
Ljubav – Tranzit Venere donosi mnogo prijatnih trenutaka i mogućnost da početkom perioda upoznate nekog na putovanju ili na nekom zvaničnom skupu. Ako vam se dopadaju Rak ili Bik, moguća je romansa ili planiranje zajedničkog odlaska u inostranstvo. Jarac i Ribe će vam otvoreno pokazati da im se dopadate.
Zdravlje – Problemi sa kičmom.

VAGA (23. 9. – 22. 10.)
Posao – Već duže vreme razrađujete taktiku kako da realizujete poslovne planove koje držite u tajnosti. Devica vas svojim realističnim stavom sprečava da napravite pogrešne poslovne poteze. Nemojte se raspravaljati sa Jarčevima, Škorpijama ili nekim drugim Vagama, jer ćete sukob teško uspeti da izgladite. Mnogi planovi u vezi sa novcem mogu se lako ostvariti uz podršku Vodolije.
Ljubav – Ukoliko ste potajno zaljubljeni u nekog Bika ili Ribe, vaša ljubav ima šanse da se realizuje, pogotovo ukoliko još izvesno vreme ostane u tajnosti. Emotivna veza sa Vodolijom donosi najviše satisfakcije. Verujete da od vas zavisi kako će se odvijati ljubavna veza i da imate mnogo veći uticaj na partnera nego što je to slučaj, naročito ukoliko se radi o Strelcu.
Zdravlje – Više se odmarajte.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11.)
Posao – Zahvaljujući poslovnim vezama uspostavićete dobru saradnju sa osobama uz čiju podršku možete da računate i na duži rok da ostvarite dobar profit. Mlade i ambicozne Škorpije trebalo bi da budu posebno realne u pogledu mogućnosti da dobiju status koji im pripada. Verujete da će vam neko pomoći u vezi sa rešavanjem bitnih pitanja koja se odnose na realizaciju vaših ambicija.
Ljubav – Ukoliko ste zaljubljeni u nekoga koga ste upoznali na poslu, vaša veza ima sve šanse da uspe, pogotovo ukoliko se radi o nekome koga ste jedno vreme viđali intenzivnije, možda ste i izlazili zajedno, a onda je iz nekih razloga prestala ta saradnja. Trudite se da nađete način kako da date na znanje jednoj drugoj Škorpiji koliko vam je stalo do nje, a da ipak ne budete nametljivi.
Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.

STRELAC (23. 11. – 21. 12.)
Posao – Trebalo bi da se dogovorite sa jednim Rakom ili Lavom u vezi sa započinjanjem posla u državnoj instituciji ili da regulišete neke obaveze koje imate prema sadašnjoj firmi. Sa autoritetima imate komplikovan odnos, a ukoliko ste saznali nešto veoma bitno, bilo bi dobro da to podelite sa nekim drugim Strelcem ili Rakom. Vaša tajna želja je da steknete dobru reputaciju i da dobijete priznanje kolega.
Ljubav – Ukoliko želite da idete u inostranstvo, moguće je da ćete negde otputovati i biće vam lepo, naročito ako idete sa partnerom koji je spreman da brine o svim detaljima puta ili imate na koga da se oslonite. Emotivna veza sa Lavom postaje zabavna, naročito ako ste vi dama Strelac.
Zdravlje – Manje stomačne tegobe.

JARAC (22. 12. – 20. 1.)
Posao – Ne odustajete od svojih ambicija i nemojte dopustiti da vas bilo ko nagovori na nešto sa čime se intimno ne slažete, ali nemojte u afektu donositi odluke koje mogu biti kontraproduktivne. Možete okupiti tim dobrih saradnika, uglavnom starijih, koji će vam biti veoma korisni u ostvarenju projekta na kojem radite. Dobici u igrama na sreću 29. jula.
Ljubav – Bik, Rak i Vaga trude se da vas uvere u svoju naklonost na veoma romantičan način. Mnogi smatraju da ste previše uzdržani i ne žele da vam se nameću. Ako ste muškarac Jarac, ponašate se džentlmenski, a ukoliko ste dama Jarac, Vaga iz Device veoma ste romantični i prefinjeni u kontaktima sa suprotnim polom.
Zdravlje – Dobro se osećate.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)
Posao – Svaka vrsta privatnog posla donosi mogućnost napretka i uvećanja prihoda, bez obzira na to kojim poslom se bavite. Starije dame Vodolije posebno mogu biti uspešne u umetnosti ili u nekoj vrsti zanata, moguće u radu sa dragim kamenjem ili rukotvorinama. Slikari, pisci i muzičari mogu očekivati da će njihov rad naići na dobar prijem kod publike. Muškarci Vodolije imaju sreće u radu sa nekretninama.
Ljubav – Očekujte poziv osobe koja vam je već dugo veoma naklonjena, ali to nije pokazivala na način na koji ste vi to želeli. Verujete da možete da se dogovorite sa jednim Lavom ili Strelcem o nastavku veze pod vašim uslovima. Prilično ste zahtevni i pomalo svojeglavi u odnosima sa osobom do koje vam je stalo.
Zdravlje – Bolovi u grlu.

RIBE (20. 2. – 20. 3.)
Posao – Verujete da ste na pravom putu da izaberete pravo zanimanje u kojem će vaša kreativnost biti maksimalno izražena. Očekujete da vam se javi jedan Rak ili neki Bik, i verovatno ćete sa njima početkom sedmice biti u stanju da napravite dogovor. Jarac i Škorpija su vam izuzetno odani, a Strelac želi da vas uveri da je po mnogim pitanjima u pravu.
Ljubav – Emotivne veze sa svojeglavim znacima na vas deluju iscrpljujuće. Ipak, imate sreće u ljubavi jer kod mnogih izazivate divljenje, osim možda kod stalnog partnera koji vam verovatno mnogo toga zamera, naročito ukoliko se radi o velikoj razlici u godinama. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Devicom ili Bikom i to nećete propustiti.
Zdravlje – Dobro se osećate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Avgust *Jarac

Sun Jul 28 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Aktivno pratite sva nova dešavanja i imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali poslovna dinamika nameće i nove probleme u odnosu sa saradnicima. Strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu […]