Nedeljni horoskop 28.10. do 02.11.


nedeljni horoskopOVAN (21.3.- 20.4.)
Posao – Za prestavnike vašeg znaka, ovo je prilično stresan period. To se odnosi posebn na one koji su priutni u javnosti ili rade sa onima koji su na neki način na meti paparaza, fotoreportera, novinara. I vama se može dogoditi da postanete predmet manjeg ili većeg trača zbog nečga što se ne odnosi na vas lično već pre na vaše poslovnog partnera.
Novac – Iskoristite priliku koja vam se ukazuje kada je u pitanju zarada preko rada sa strancima.
Ljubav -Već izveno vreme vi ste neko ko stalno ima utisak da mora da popušta pred zahtevima drugih, uključujući tu i stalnog partnera ali situacija se okreće u vašu korist. Tranzit Meseca može doneti romansu, flert ili tajnu avanturu ali opet, kao i kada je posao u pitanju, pazite se da držite pod kontrolom događaje jer verovatno nećete moći da vodite dvostruki život ili da imate tajnu vezu.
Porodica -Imate veliki oslonac u članovima porodice, posebno kada je u pitanju vaša karijera. Mladi Ovnovi rešavaju neka važna pitanja uz podršku njima bliskih osoba.

 

BIK (21.4.- 21.5)
Posao – Tranzit Jupitera preko vama srodnog znaka Raka, doneće mogućnost proširenja saradnje sa strancima, sa osobama koje se bave krupnim biznisom i mogućnost uvećanja prihoda. Mediji su i dalje za vas koji volite miran posao najveći izazov. Ako imate dosta planeta u vašem znaku, Raku ili Ribama ne oklevajte, dolazi vaših pet minuta da se istaknete.
Novac – Sposobni ste da zaradite i to jasno dajete na znanje. Ne dopuštate nikom da previše ima uvid u vaše finansije čak ni vama bliske osobe.
Ljubav- Vaša potreba za jakom ličnošču, partnerom koji bi vas u svemu podržavao i moralno i finansijski, može se ostvariti vezom sa jednim Jarcem, Škorpijom ali i Ribama i Bikom. Zajednički poslovi pružaju i dalje odličnu mogućnost za romansu ali predstavnici vašeg znaka su ipak previše zahtevni tako da je pitanje da li će sresti baš onog, tj. onu pravu.
Porodica – Ne dozvoljavate nikom da vam deli savete ali ste spremni da prihvatite njihovu pomoć, naročito pod vašim uslovima.
Zdravlje – Moguć manji nazeb.

 

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
Posao – Razmišljate da obnovite saradnju sa jednim Jarcem, Rakom ili Strelcem koji su vam uvek bili odani i na koje ste mogli da računate, naročito ako se radio o veoma obrazovanoj osobi. Verujete da ste na pravom putu da sredite odnose i sa jednim Strelcem.Veoma ste zainteresovani za neki nov posao koji je za vas veoma interesantan i za vas i za saradnike.
Novac -Dobar period za zaradu preko medija, trgovine ili sporta. Pokušavate da na najlakši način rešite finansijske probleme.
Ljubav-Polje ljubomore je ugroženo prisustvom harizmatičnog Plutona koji je aspektovan od strane Sunca zbog čega vam se može učiniti da niste dorasli vezi sa nekim ko vas neodoljivo privalači i ko možda nema toliko vremena za vas koliko biste vi želeli ali u stvari, to je ono što je vama potrebno, moćan i uticajan partner.
Porodica – Mars, i dalje donosi veoma neprijatne razgovore sa vama bliskim osoama, zbog čega bi trebalo da sa njima razgovarate sa više takta.
Zdravlje – Moguća povreda u domu.

 

RAK (22.6. – 22.7.)
Posao – Merkur, vladalac vaše astrološke kuće prijatelja u retrogradnom hodu preko Škorpije ne pogoduje baš sportistima i umtnicima, moguća su neprijatna iznenađenja.Saradnicim mogu izgledati nepouzdani ali 27. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla donosi tajni dogovor sa Lavom.
Novac – Uspećete da se početkom perioda nagodite sa nekim oko nekih povećih iznosa ili ćete morati da se više angažujete oko dodatne zarade.
Ljubav – Venera vam iz Strelca pravi dosta problema jer vas neko stalno podseća da mu dugujete nešto ili da prema njemu tj. njoj niste ispali fer. Niste naročito raspoloženi za izlaske sa osobom koja dosta vremena provodi u inostranstvu. Moguće neko novo poznanstvo koje će vam mnogo značiti.
Porodica – Pokušavate da se ponašate kao da je sve u redu i kao da niste na nekoj vrsti prekretnice a najradijte biste se osamostalili ili odvojili od članova porodice, ma koje da ste godište.
Zdravlje – Nesanica.

 

LAV (23.7.- 22.8.)
Posao – Želite da ostavite utisak osobe koja vlada sobom i situacijom a u stvari sve ste da ste već izvesno vreme pred nekim većim preokretnom koji bi mogao značiti za vas potpunu transformaciju kako na poslovnom tako i na ličnom, porodičom planu. Ako prihvatite posao koji će vam se nuditi, ako budete istrajni u realizaciji svojih planova, postoji mogućnost da napravite lepu karijeru.
Novac – Prva tri dana perioda mogući vanredni dobici ili dogovor o nekom novom poslu koji bi bio dobro plaćen.
Ljubav – Nezavisno od godina, čak i ako ste veoma mladi ili ako vas drugi doživljavaju kao da ste ozbiljna i stabilna osoba vi ste veoma zaljubljivi i nedovoljno realni kada je u pitanju osoba koja vam je neka vrsta opsesije.Dopada vam se neko ko već u prošlosti nije bio fer prema vama a Vodolija vam je takođe nepouzdana kao partner.
Porodica – Naporan period jer će mlađi član porodice imati potrebu da vas kritikuje i daće vam na znanje da niste ispunili dato obećanje.
Zdravlje – Moguć pad imuniteta.
DEVICA (23.8. – 22.9.)
Posao – Pomalo vas brine da li će se jedna Škorpija ili Blizanci pridružiti projektu na kome radite ali tu su Ribe iJarac koji znaju koliko vredite i o čemu se zapravo radi. Saradnja sa jednim Strelcem može biti veoma stresna, naročito ako se radi o nekom ko često putuje i posao ostaje vama a odgovornost je zajednička.
Novac – Dobijate vest o mogućnosti da vam plate ono što vam duguju ali vi ne verujete dok ne vidite novac na računu
Ljubav – Ako ste slobodni u sferi emocija ste prilično zbunjeni, nesigurni i jedno što znate je da nećete odustati od osobe koja vam je draga ma šta se dešavalo, pričalo i ma šta to od vas zahtevalo.Vaša sposobnost dobre komunikacije u poslednje vreme ne dolazi do izražaja, posebno ne sa stalnim partnerom i to vas u velikoj meri zbunjuje.
Porodica – Dobro se snalazite u porodičnim odnosima, naročito ako imate posrednika koji u vaše ime uspeva da se izbori na neka vaša „prava”.
Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

 

VAGA (23.9. – 22.10.)
Posao – Mnogo toga će doći na svoje, samo od sebe i bez vašeg insistiranja na nečemu što realno nije moguće. Ako ste lady Vaga, o svojim sumnjama ne pričajte, čak i za njih imate ne samo povoda nego i dokaza, poslovni partner će se vrlo brzo opredeliti za vas umesto za neku drugu osobu prema čijim dobrim namerama ste prilično sumnjičavi..
Novac – Niste sigurni u kom pravcu se kreću vaše finansije, naročito ako imate kredite a firma u kojoj radite nije na stabilnim nogama.
Ljubav – Ukoliko ste gospodin Vaga, veoma ste nepouzdani, skloni paralelnim vezama, čak na očigled stalne partnerke.Poslednja Mesečeva četvrt 27.28. i 29. donose konfuziju u sferi ljubavnog života i mogućnost susreta i obnove odnosa sa Lavom ili Rakom .
Porodica – Imate utisak da ste ona strana koja mora da sve kontroliše da bi porodia funkcionisala kako treba.
Zdravlje – Mogući bolovi u kostima ili poveda zglobova.
ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)
Posao – Ni predstavnicima vašeg znaka ne odgovara poslednja Mesečeva četvrt u Lavu 27. i 28. a osećaće se i 29. oktobra i kao i uvek ste na oprezu kad vam neko ponudi nešto na šta niste računali i uverava vas u svoje dobre namere. Treba da budete oprezni u radu sa Vodolijama, Lavovima i Rakovima.
Novac – Svaki posao koji podrazumeva rad sa Strelcem, Jarcem, nekom drugom Škorpijom ili Ribama može doneti dobit.
Ljubav – Kontakti sa strancima ili sa novim saradnicima vam idu od ruke i sve što ima veze sa inostranstvom vam donosi dosta toga interesantnog, uključujući i mogućnost flerta ili susreta sa nekim o kome ste slušali sve najbolje. Nećete odoleti šarmu jedne Device.
Porodica – Uglavnom držite konce u svojim rukama ali ste skloni raspravama.
Zdravlje – Povremeno neraspoloženje.

 

STRELAC (23.11.- 21.12.)
Posao – Moguća su nova korisna poznanstva poznanstva i to ako ste novembarski Strelac pre imate mogućnost da započnete dobar posao nego ako ste rođeni krajem znaka. Postojaće izvesno takmičenje između vas i vaše konkurencije ali vi kao da ste spremni na to ili čak jedva čekate takvu priliku.
Novac – Venera u vašem znaku donosi mogućnost dobre zarade ili započinjanja posla koji će se kad tad isplatiti.
Ljubav – Kada Jupiter, planeta koja donosi sreću i osećanje ispunjenosti u svakom pogledu, egzaltirana osećanja, tranzitira preko Raka, vi ste na sedmom nebu, kao da su se otvorila za vas mnoga vrata.Ukoliko ste slobodni, imate priliku da da upravo na poslovnom sastanku ili na putu u inostranstvo sretnete osobu koja će vam u mnogo čemu odgovarati, ali vi ćete ipak taktizirati.
Porodica – Možete imati problema zbog ponašanja nekog, vama bliskog člana porodice zbog njegovih poroka.
Zdravlje – Mogućnost bolova u malim kostima nogu.

 

JARAC (22.1.- 20.1.)
Posao – Budite sigurni u sebe i nemojte dopustiti da na vaš entuzijazam utiču Ovan, Škorpija ili Blizanci jer su ovi znaci opterećeni prisustvom „teških”planeta koje ih čine opreznim. Dobijate priliku da sa nekim razgovarate o mogućnosti proširenja saradnje sa strancima ali vi ćete se verovatno dvoumiti.
Novac – Igrajte igre na sreću ali oprezno. Mnogo bolji izvor prihoda je neiskorišen talenat koji ste čak i ako ste mladi gurnuli u drugi plan
Ljubav – Jupiter, vladalac astrološkog polja tajnih ljubavi sa Venerom deluje na vas razarajuće jer su ove dve planete tako postavljene prema vašem znaku da nećete moći da odolite šarmu nekog ko često putuje i ko pokušava da vas zavede na sve moguće načine.
Porodica – Imate na koga da se oslonite. Trudite se da da sagledate svoju poziciju realno ali u stvari ste veliki kritičar i to vaše bližnje nervira.
Zdravlje – Melanholija.

 

VODOLIJA (21.1.- 19.2.)
Posao – Pokušajate da uspostavite dobru saradnju, posebno početkom perioda sa Vagom, Bikom ili Ribama a moguće i nekim Strelcem ako mislite da započnete posao koji bi po svemu sudeći trebalo da vam se isplati. Predstavnici vašeg znaka su uglavnom mnogima simpatični tako da i lični šarm može odigrati veliku ulogu u traženju novog posla ili uspostavljanju novih kontakata.
Novac – Budite oprezni sa novcem da ne biste napravili poveće troškove koje nećete moći lako da nadoknadite.
Ljubav – Imate potrebu da na romantičan način pokažete šta osećate, moguće prema jednoj Vagi nekom Strelcu ili Ribama ali osoba koja vam se dopada kao da ne pokazuje mnogo interesovanja za vas.Važite za veoma društven i omiljen znak koji nikada nije sam ali na vaš ego razarajuće deluje pozicija Marsa.
Porodica – Ne slušate nikog i ničije savete pa ni vaših bližnjih osim oko nekih trivijalnih pitanja.
Zdravlje – Nervoza.

 

RIBE (20.2.- 20.3.)
Posao – Ne možete pristati na ono što vam ne odgovara i verovatno nećete želeti da sa partnerom razgovarate. Trudite se da pokažete kolegama onaj bolji deo svoje prirode jer ste uvereni da oni to od vas očekuju ali da još uvek nisu prepoznali vaše potencijale. Venera, vladalac vašeg znaka u vatrenom Strelcu pomaže vam da vaše zavodničke sposobnosti dođu do punog izražaja.
Novac – Mogući su vanredni dobici u radu sa Jarcem, Škorpijom ili Rakom.
Ljubav – Slobodne Ribe,posebno one koje često koriste Internet mogu upoznati upravo na taj način nekoga ko živi u drugoj državi, moguće i prekookeanskoj a njihova veza bi jedno vreme, bar tokom vladavine znaka Škorpije mogla biti čisto platonska. Ukoliko vam se dopada kolega s posla koji nije slobodan verovatno nećete krenuti u neku konkretniju akciju već ćete čekati da dobijete sigurne dokaze njegove naklonosti.
Porodica – Očekujete da da vas podrži starija osoba iz doma u vezi sa veoma bitnim pitanjem.
Zdravlje – Manji pad imuniteta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 29.10.2013.

Tue Oct 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Samopostojeća Luna Sove *Alpha 12 Kin 259, Plava Kristalna Oluja Dvadeseti začarani val Žute Zvezde Moć elegancije DNEVNA AFIRMACIJA KIN 259 Posvećujemse u cilju katalizovanja Čineći energiju univerzalnom Stavljam pečat na matricu samostvaranja Kristalnim tonom saradnje Vodi me moć magije Pitanje dana: Kako mogu da […]