Nedeljni horoskop 7.-13.04.


nedeljni horoskopOVAN (21. 3. – 20. 4) 
Posao – Veoma interesantan period tokom kojeg ćete verovatno započeti mnoge poslove, pogotovo sa Rakom, Bikom, drugim Ovnom ili Vodolijom. Jednom godišnje mlad Mesec u vašem znaku, a to će biti 10. aprila, donosi mogućnost da vam se bar neki od snova ostvare. Iskoristite snagu Marsa, planete akcije u vašem znaku, koji vam daje kreativnost i sposobnost da druge ubedite u ono što želite. 
Ljubav – U ovom periodu pokušavaćete da fascinirate osobu koja vam je neka vrsta opsesije. Niko ne može da vas ubedi u ono što ne želite da prihvatite. Porodični odnosi postaće prioritetni 10. aprila, u vreme mladog Meseca. Ukoliko ste slobodni, imate velike šanse da osvojite nekog ko vas već dugo oduševljava šarmom i energičnošću. 
Zdravlje – Glavobolja i problemi sa očima.

 

BIK (21. 4. – 21. 5) 
Posao – Ovo bi mogao da bude naporan period, ali dobar za intuitivne i strpljive Bikove koji ne odustaju od svojih ciljeva. Ukoliko vam se jedna vrata zalupe, ne brinite – otvoriće se druga. Iskustvo vam je veliki saveznik, mnogo toga ste naučili tokom prethodne godine i to će vam biti od velike koristi. Potrudite se da što manje ljudi zna za posao koji započinjete ili tek nameravate da započnete. 
Ljubav – Kad je reč o ljubavi, kod vas je sve moguće. Poslovi u tajnosti donose i ljubav u tajnosti. Mnogo je onih koji sa nostalgijom misle na vas i žele da se sa vama sretnu. Nekome ste jako potrebni, moguće da se radi o prijateljsko-ljubavnom odnosu, sa mnogo uzajamnog poverenja i poštovanja. Tokom ovog perioda bićete dirnuti nečijim gestom ljubavi i pažnje. 
Zdravlje – Problemi sa vidom ili ušima.

 

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6) 
Posao – Većinu predstavnika vašeg znaka malo ko može da izbaci iz takta, osim vi samog sebe. Nervirate se kada niste savršeni ili kada vam situacije izmiče kontroli. Mlad Mesec u Ovnu donosi vam sjajne šanse na društvenom planu i u okviru posla koji zahteva dobro poznavanje stranih jezika, komunikacije i poslova marketinga. 
Ljubav – U ovom periodu bićete usredsređeni na pronalaženje načina kako da ubedite osobu koja vam je draga da vam pruži još jednu šansu. Ali može biti i obrnut slučaj, odnosno da vi budete predmet nečije opsesivne ljubavi, naročito ukoliko vam je podznak u Lavu, Ovnu ili Strelcu. Vi ste ona strana koja odlučuje o nastavku veze, a da toga niste uopšte svesni. Slobodni Blizanci mogu očekivati prijatan susret i novo poznanstvo. 
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

RAK (22. 6. – 22. 7) 
Posao – Na poslu bi mnogo toga moglo da se iskomplikuje i zato nemojte da se rigidno pridržavate samo jednog plana, već razmislite o promeni posla ili prihvatanju ponude od nekog ko radi za strance, živi u inostarnstvu ili želi s vama da nastavi saradnju pod nekim novim uslovima. Finansijska situacija biće prilično stresna, zbog čega ćete morati da napravite novu raspodelu sredstava ili da nađate novi izvor prihoda. 
Ljubav – Ljubavni život vam je u drugom planu i najverovatnije ne stižete previše da se bavite svojim, eventualnim ljubavnim problemima. Ukoliko ste u stalnoj vezi, uvereni ste da partner pravi nepotrebne probleme ili insistira na nečemu što trenutno nije moguće. Stariji Rakovi trebalo bi više da se posvete porodici. 
Zdravlje – Reumatski bolovi.

 

LAV (23. 7. – 22. 8) 
Posao – Znate dobro da možete da učinite više, a radite kao da nekog kažnjavate svojim ležernim stavom. Ukoliko vam je dobro krenulo, uvereni ste da će tako biti uvek. Tokom ovog perioda moraćete da se prilagodite novim uslovima rada koji mogu biti ono što je vama i potrebno i shvatićete da ste se nepotrebno unapred nervirali. Mlad Mesec u Ovnu 10. aprila donosi nove šanse za napredovanje. 
Ljubav – Period je dobar za one koji su u drugoj značajnoj vezi ili braku, ali i u tom slučaju moraju da pokažu više strpljenja i pažnje prema partneru, koji želi više zajedničkih trenutaka. Period je dobar za one koji žele da putuju ili koji su upoznali partnera na studijama. Slobodni Lavovi mogu ući u novu vezu, upravo u vreme mladog Meseca. 
Zdravlje – Više se šetajte ili se rekreirajte.

 

DEVICA (23. 8. – 22. 9) 
Posao – Pokušavate drugačije da organizujete svoj život kako biste stigli da uradite sve što ste planirali. Naglašen znak Ovna sa mladim Mesecom može doneti veliku pomoć prijatelja i mogućnost da uz nekog Raka i Lava steknete potrebno iskustvo u poslu. Ukoliko ste mladi ili na početku karijere, očekuje vas velika podrška jednog Jarca ili Škorpije. Sa Ribama morate biti mnogo taktičniji. 
Ljubav – Partner je veoma zahtevan, ali i jasan u svojim željama tako da tačno znate šta možete od njega da očekujete. Moguće da ćete imati manjih rasprava oko prioriteta u zajedničkom životu, naročito ako ste oboje ambiciozni. Ukoliko ste slobodni, trudićete se da nađete najbolji način kako da se dopadnete nekom ko je često na putu. 
Zdravlje – Oscilacije krvnog pritiska.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10) 
Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude odličan period, pogotovo ako tražite novi posao, želite da napravite značajniju promenu u dosadašnjem poslovanju ili ukoliko ste spremni da se angažujete oko posla u medijima. Ukoliko ste već afirmisani, planirajte početak novog posla ili bar dogovor u vezi sa nekim novim projektom u vreme mladog Meseca, naročito sa preduzimljivim ženama. 
Ljubav – Osećate se spremnim da uđete u novu vezu ili da se uključite u neki veći projekat koji bi vam omogućio da često viđati osobu koja vam se dopada. Moguća je romansa sa osobom koja je izvesno vreme živela u inostranstvu. Ako vam se dopada jedan Lav, neki Ovan ili Vodolija, imate veliki uticaj na tu osobu, a da toga uopšte niste svesni. 
Zdravlje – Manja prehlada.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11) 
Posao – Veoma burna sedmica, tokom koje ćete biti angažovani na mnogim poslovima, ali vi to i volite. Ponovo ste u centru pažnje i uspevate da se dopadnete onima koji na neki način odlučuju o vašem statusu. Ako se bavite umetnošću ili sportom, čuvajte se onih koji vam zavide, takvih je mnogo, a naglašen znak Ovna potencira njihovu agresivnost. 
Ljubav – Trudite se da ostavite dobar utisak na nekog koga viđate na poslu, a u stvari dobro znate da ste tu osobu do te mere fascinirali da ne može da vam odoli. Ako vam se dopadaju Rak, Lav ili Devica, moraćete da taktizirate, a ukoliko su vaša simpatija Ribe, Jarac ili druga Škorpija, razumete se i bez mnogo reči. Vaga i Bik pokušavaju da vas osvoje na originalan način. 
Zdravlje – Moguća glavobolja.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)
Posao – Želite da učinite nešto za dobrog kolegu ili prijatelja, ali jedino kako možete da im se zaista dopadnete jeste da im date više slobode, pogotovo ukoliko ste vi glavni u poslu. Nemojte previše insistirati na svojim stavovima, već pustite druge da sami izvedu zaključak šta je za njih najbolje. Uskoro će vam se i sami javiti. U vreme mladog Meseca 10. aprila očekuje vas nova poslovna pondua. Dobici u igrama na sreću. 
Ljubav – Prilično ste zainteresovani za nekog Bika, Vagu, Ovna ili drugog Strelca. Verovatno je to na nivou vaših fantazija i nećete uspeti da to sakrijete od drugih, naročito ukoliko ste i vi i ta osoba u braku ili dužoj vezi. U ovom periodu upoznaćete osobu koja će vas oduševiti, ali očekuje vas i susret sa nekim koga ne želite da vidite. 
Zdravlje – Dobro se osećate.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1) 
Posao – Jedan od veoma napornih perioda, pogotovo ako niste spremni da se maksimalno posvetite onome što radite, imate nekoliko paralelnih poslova ili nepouzdane saradnike, a želite što više vremena da posvetite porodici. Bez obzira na to da li ste mladi ili stariji, trudićete se da započnete neki samostalan posao ili ćete se vratiti na nešto što ste oduvek želeli da radite, a nikada za to niste imali vremena. 
Ljubav – Očekuje vas poziv od nekog koga verovatno ne želite da sretnete, pogotovo ukoliko je prošlo mnogo godina od rastanka. Ne želite da se prisećate nečega što niste uspeli da rešite u svoju korist, makar to bila i ljubavna veza. Mnogo toga će vas podsećati na dane kada ste bili jako zaljubljeni i manje spremni da na bilo kakav kompromis. 
Zdravlje – Lako se zamarate.

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2) 
Posao – Ne bi trebalo da propustite ovu sedmicu da prođe a da ništa ne uradite po pitanju novog posla ili obnavljanja saradnje sa onima koji su vam obećali zajednički posao. Potrudite se da organizujete susret onih sa kojima ste se uvek dobro slagali ili ste imali iste ciljeve, čak i ukoliko je povremeno dolazilo do nesporazuma. Neka slična situacija i sada se ponavlja. 
Ljubav – Verujete u uticaj koji imate na partnera i moguće je da će vam predložiti zajednički posao, zajedničko putovanje ili možda, ako ste manje od godinu dana u vezi, zajednički život. Oni koji su dugo u vezi ili braku verovatno neće imati dovoljno vremena za partnera i porodicu, jer su posvećeni karijeri. Slobodne mlade dame Vodolije mogu nesmotreno ući u vezu sa osobom koja nije slobodna. 
Zdravlje – Budite pažljiviji na ulici.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3) 
Posao – Za većinu prestavnika vašeg znaka ovo bi mogao da bude izuzetno povoljan period, naročito ukoliko planirate proširenje poslova ili saradnju sa strancima, pogotovo iz zemalja u okruženju ili sa nemačkog jezičkog područja. Malo ko može da vas sustigne i da vas posavetuje da bi trebalo da budete realniji kada su vaše ambicije u pitanju, jer nemate dobru ekipu saradnika. Vi ste glavni organizator, a to vas jako iscrpljuje. 
Ljubav – Verujete da možete da osvojite nekog ko vam se veoma dopada i ko vam je oduvek bio lojalan. Nađite vremena za tu osobu koja će biti spremna da se s vama sretne, čak i na nekoliko minuta. Moguća je duža razdvojenost od partnera, ukoliko planirate put u inostranstvo. Slobodne Ribe nisu naročito zainteresovane za ljubav. 
Zdravlje – Moguća povreda.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera konjunkcija Mars *tranzit

Sun Apr 7 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email PLANETARNI TRANZIT Venera konjunkcija Mars *05:57Željni ste ljubavi i žudite da realizujete harmoničan odnos koji će doneti radost svima. Pokažite razumevanje partnerovih emocija, maksimalno koristite sve kreativne potencijale kako biste spoznali kako da poboljšate odnose. Budite obazrivi sa rashodima jer ćete biti […]