Neptun u direktnom hoduDrage moje Ribice (PISCES) od 18. Novembra nastupa dugo očekivani interval lepih promena. Sve nevolje i sumnje ostavite za sobom, sve tegobe i strahove oslikajte žutom i ružičastom. VAŠ će život ponovo dobiti sve boje DUGE.

Zgrabite VAŠ natalni horoskop ili uradite vašu natalnu kartu

Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima 05° – 15° Bika, Raka, Device, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je RIBE vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično.

Pre svega već noćas neki minut nakon ponoći (20 Nov 2016 0:03) aktivan je sekstil VENERE i NEPTUNA.
Prisutna je dodatna senzibilnost svima, a posebno Veneri koja dok tranzitira znakom Strelca posvećeno i u tišini obavlja sve svoje dužnosti, i lako prepoznaje duboko u sebi zadovoljstvo zbog obavljenog. Tačnije, upravo je Venera na ovom putovanju svesnija da joj je potrebno da izgradi sigurne i pouzdane temelje i materijalne strukture, koji će biti osnov za budućnost kakvu priželjkuje. Stoga ćete uočiti kako danas prednost dajete potrebama i osećanjima dragih ljudi, kreirajući time temelj za zdravije odnose.
Ukoliko ste trenutno u emotivnoj vezi ovaj aspekt pruža priliku da izrazite svoje emocije prema partneru i provedete neko vreme uživajući u njegovom društvu. Ukoliko ste sami ovo je savršen trenutak za kreiranje namere i definisanje tipa odnosa kakav priželjkujete da privučete.

Potom 21.11. NEPTUN kreće DIREKTNIM hodom, i u narednim danima napušta i intenzivnu konjunkciju sa JUŽNIM čvorom koja vas je morila prethodnih meseci.
NEPTUN najzad kreće direktnim hodom ka 10 stepenu Riba, a Rx Južni čvor nastavlja svoj prirodni retrogradni hod, i već krajem Decembra orbis će iznositi više od 5°.

DOBA VELIKE TIŠINE se OKONČAVA. Neke brižljivo čuvane tajne će najzad biti otkrivene, neke će ljubavi izaći iz senke iako će vam se činiti da nije vreme (Neptun kvadrat Saturn) uz podršku moćnih ljudi iz senke (Neptun sekstil Pluton) imaćete utisak da ste sve to odavno trebali obaviti, i
KRENUTI NAPRED.

Ukoliko ste SUNČEV ili ASC-ni znak STRELAC najzad se ostvaruju vaši snovi. Maštali ste o porodici, o kupovini nekretnine, o uspostavljanju novog mira i uspostavljanju porodične harmonije – pred vama je interval tokom kog se najzad nižu prave prilike, dovoljno je samo da period strahova ostavite za sobom. Povoljan aspekt za početak privatnog posla, kupoprodaju nekretnine.

Ukoliko ste SUNČEV ili ASC-ni znak DEVICA pred vama su srećni dani za ljubav, partnerstvo, ideju o proširivanju porodice ili izlazak u javnost. Partner će doboiti povoljne poslovne prilike i najzad će se OTVORITI brojni putevi koji su bili pod nejasnim okolnostima predugo bili blokirani.

Ukoliko ste SUNČEV ili ASC-ni znak BLIZANAC sva neslaganja sa nadredjenima ostavite za sobom, prepreke će nestati kao pod čarobnim štapićem, prigrlite sve nove vizije i pripremite se za period poboljšanja poslovnih prilika. POPULARNOST i podrška viših instanci.


Leave a Reply

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE