Njen Merkur konjunkcija njegov Neptun


Njen Merkur konjunkcija njegov NeptunASPEKTI u UPOREDNOM HOROSKOPU *Njen Merkur konjunkcija njegov Neptun

Ovaj aspekt će kreirati sintezu njenog intelekta i vaše imaginacije. Dok uživa u kreiranju svog ušuškanog gnezda unutar vašeg sveta ona teži da pomogne da spoznate sve svoje intuitivne potencijale i razvijate ih. Sa druge strane, u odredjenim situacijama će delovati otrežnjujuće u fazama vaše prepuštenosti sanjarenju, pomoći će da jasnije sagledate situaciju i poboljšati funkcionalnost vaše svakodnevne rutine.

UPOREDNI ASPEKT donosi analitičnost, mogućnost planiranja i jasnoću (za teme kojima vlada Neptun u natalnom horoskopu), i mogućnost odvajanja od ustanljene rutine, beg u nepoznato ili ostvarenje dugo željenog sna (za teme kojima vlada Merkur u natalnom horoskopu).
Trajnost i konačni ishod odnosa, će zavisiti najviše od toga u kojoj meri su Neptun i Merkur lični, u kakvim su aspektima i kakvi aspekte imaju u dispoziciji.

SHARE Don’t Copy!!!AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Vi ćete je inspirisati na emocionalnim nivoima, a ona pomagati u strukturiranju i razvijanju osećaja za praktično i realno. Uporedni aspekt često omogućava izuzetno visok stepen mentalne povezanosti medju partnerima, iako partner čiji je Neptun aspektovan Merkurom može da bude periodično ugrožen i isuviše emocionalno senzibilan u odnosu na njene suvoparne argumentovane konstatacije.

POVOLJNO je kada VEZA ima utemljenje na diskretnim poslovima, jer su ljubavi obavijene velom tajne, zabranjene ili u situacijama kada ljubavnici žive udaljeni.

Eros možda u početku ima sekundarnu ulogu, ali vremenom može nadvladati ukoliko su Merkur i Neptun vladari Asc-a, Desc, V ili VIII kuće, lični ili snažno povezani sa ličnim planetama.

Intuicija jednog partnera će podržavati intelekt drugog pod povoljnim pozicijama. Postojaće obostrana interesovanja u Neptunovim temama – odlično je za kreativnost, inspiraciju, imaginaciju. Pod aflikcijom će postojati rizik od izneverenih očekivanja, razočarenja, iluzije, prevare i drugih nevolja Neptunove prirode.

Na karmičkom nivou ovo je sećanje na proživljeni gubitak deteta, brata ili sestre, neispričane priče koje treba osvestiti.

PROVERITE DRUGE UPOREDNE ASPEKTE.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji 28.07.2016.

Thu Jul 28 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. ČETVRTAK 28.07. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga 3 lunarna aspekta, kratka faza praznog hoda i lunarna promena znaka. Mesec se kreće od 17° Bika do 2° Blizanaca. […]
Astrološki dogadjaji