NOVA RADIONICA *Balansiranje IV čakre


IV cakra RSrčana čakra je sedište svih emocija kao i sedište naših ambicija i pokretanja. Osoba može da mrzi čitavim srcem takođe. Odavde dolazi pokretajuća sila u crnoj magiji koja će učiniti ili narušiti magijsko delo. Ako osobi nedostaju osećanja i želje, neće uspeti u svojim ciljevima. Ovo je razlog zbog kojeg je srčana čakra toliko važna. “New age” učenja su iskvarena i nepotpuna. Čega se neprijatelj boji najviše jeste da čovečanstvo ima znanje da se odbrani kao celina i  samo-poštovanje da ODBIJU da budu robovi. Samo-poštovanje takođe dolazi od srčane čakre. Srčana čakra se koristi za ljubavne čini i pri lečenju.

Četvrta, tj. srčana čakra se nalazi u je samo središte ljudskog bića, nalazi se izmedju tri donje koje su povezane sa instiktima i tri gornje čakre povezane sa našim višim bićem, balansira ih i uravnotežuje. Stabilna srčana čakra se ogleda u smirenju i dobrom postupanju sa drugima, istrajnosti i svesnosti ispravnosti pravaca koje sebi zadajemo.
Osetljivost na dodir je pokazatelj osetljivosti srčane čakre. Kada neko grli, svestan je šta druga osoba oseća u sebi.

Fizički simptomi lošeg protoka ili blokirane energije u srčanoj čakri su: srčane tegobe, bolovi u grudima, visok pritisak, nizak pritisak, plućne bolesti, otežano disanje, prehlade, bolovi u leđima u području torakalnog dela krsta, bolovi u ramenima.

Duhovni i emotivni simptomi lošeg protoka energije u srčanoj čakri su: samoljublje, umišljenost, hladnoća, bezosećajnost, ogorčenost, samoća, izdvajanje, problem u kontaktiranju sa ljudima, neprijateljsko ponašanje.

Sa neharmonizovanom srčanom čakrom se gubi veza sa svetom oko nas bivamo posesivni, opsednuti, nesigurni i osećamo se bezvredno, što pojačava netoleranciju, predrasude.
Opijenost moću je karakteristična sa izrazito lošu situaciju u srčanoj čakri. Nasuprot toga i osećaj odgovornosti za tuđi životni put, nepotrebno žrtvovanje i krivica su karakteristični za blokiranu energiju u srčanoj čakri ili loš protok energije u njoj.

1. vodjena relaksaciona meditacija
2. otvaranje IV čakre

 


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 17.12.2014.

Wed Dec 17 , 2014
Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 17. Decembar će biti dinamičan dan a obeležiće ga Merkurova promena znaka, poludnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 21° Vage do 4° Škorpiona.   Sekstil Meseca […]