NOVA RADIONICA *Balansiranje IV čakre


IV cakra RSrčana čakra je sedište svih emocija kao i sedište naših ambicija i pokretanja. Osoba može da mrzi čitavim srcem takođe. Odavde dolazi pokretajuća sila u crnoj magiji koja će učiniti ili narušiti magijsko delo. Ako osobi nedostaju osećanja i želje, neće uspeti u svojim ciljevima. Ovo je razlog zbog kojeg je srčana čakra toliko važna. “New age” učenja su iskvarena i nepotpuna. Čega se neprijatelj boji najviše jeste da čovečanstvo ima znanje da se odbrani kao celina i  samo-poštovanje da ODBIJU da budu robovi. Samo-poštovanje takođe dolazi od srčane čakre. Srčana čakra se koristi za ljubavne čini i pri lečenju.

Četvrta, tj. srčana čakra se nalazi u je samo središte ljudskog bića, nalazi se izmedju tri donje koje su povezane sa instiktima i tri gornje čakre povezane sa našim višim bićem, balansira ih i uravnotežuje. Stabilna srčana čakra se ogleda u smirenju i dobrom postupanju sa drugima, istrajnosti i svesnosti ispravnosti pravaca koje sebi zadajemo.
Osetljivost na dodir je pokazatelj osetljivosti srčane čakre. Kada neko grli, svestan je šta druga osoba oseća u sebi.

Fizički simptomi lošeg protoka ili blokirane energije u srčanoj čakri su: srčane tegobe, bolovi u grudima, visok pritisak, nizak pritisak, plućne bolesti, otežano disanje, prehlade, bolovi u leđima u području torakalnog dela krsta, bolovi u ramenima.

Duhovni i emotivni simptomi lošeg protoka energije u srčanoj čakri su: samoljublje, umišljenost, hladnoća, bezosećajnost, ogorčenost, samoća, izdvajanje, problem u kontaktiranju sa ljudima, neprijateljsko ponašanje.

Sa neharmonizovanom srčanom čakrom se gubi veza sa svetom oko nas bivamo posesivni, opsednuti, nesigurni i osećamo se bezvredno, što pojačava netoleranciju, predrasude.
Opijenost moću je karakteristična sa izrazito lošu situaciju u srčanoj čakri. Nasuprot toga i osećaj odgovornosti za tuđi životni put, nepotrebno žrtvovanje i krivica su karakteristični za blokiranu energiju u srčanoj čakri ili loš protok energije u njoj.

1. vodjena relaksaciona meditacija
2. otvaranje IV čakre

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 17.12.2014.

Wed Dec 17 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Sreda 17. Decembar će biti dinamičan dan a obeležiće ga Merkurova promena znaka, poludnevna faza praznog hoda, lunarna promena znaka i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od […]