Radionica Balansiranje V čakre Vishudha


V cakra R

NOVA RADIONICA – Balansiranje V čakre Vishudha
ČETVRTAK od 19:30!!!

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Četvrtak 20.11.2014. sa početkom od 19.30 na Radionici BALANSIRANJE V ČAKRE

TEME
Vodjena relaksaciona meditacija – nulti nivo

Čišćenje i balansiranje V čakre

LOKACIJA: Grlo
ELEMENT: Vazduh
BOJA: Nebesko plava
FUNKCIJA: Komunikacija, samo-izražavanje
UNUTRAŠNJE STANJE: Duhovni sluh, intelekt

Grlena čakra poznata kao “Visudda” u Sanskritu, vlada vratom, tireoidnom žlezdom, grlom, ustima, glasom, sluhom, i dušnikom. Ova čakra je nebesko plave boje i vlada komunikacijom, intelektom, i samo-izražavenjem. Njena planeta je Merkur, metal tečni Merkur ili živa, i element joj je vazduh. Ova čakra takođe vlada astralnim sluhom.
U uzrastu od 6. do 10. godine počinje se izražavati društveni identitet u našoj kreativnosti i dete u komunikaciji proverava svoje razumevanje spoljnog sveta. Podržite tu kreativnost bez osude i kritike.

OSNOVNI STRAHOVI dominiraju upravo u grlenoj čakri i to su strah od gubitka kontrole, izbora (nesposobnost odlučivanja), nejasne komunikacije, promene i prepuštanja, uspeha i neuspeha (nesposobnost uočavanja alternativnih izbora – posao, prijatelji…), grešaka, nekontroliranih izliva besa, očaja i apatije, nedostatak kreativnosti, strah od egzistiranja bez autoriteta i moći. Zbog svih nagomilanih strahova postepeno se gubi vera u sebe.

Preko nje možete osetiti sebe u društvu, poslu ili zanimanju i ambicijama, izražavate volju i ljubav prema svom radu ili svojim zadacima. Ova čakra je središte kroz koje prevodimo misli, ideje i koncepte drugih bića i iz drugih dimenzija i aspekata nas samih. Preko nje smo u dodiru sa višim nadahnućem. Ukazuje kakve pretpostavke imamo o životu i kako prihvatamo to što nam se događa. Kad je zadnji deo čakre otvoren daje nam snagu da negativne emocije transformišemo u pozitivne.
Kada je V čakra otvorena osećamo se uspešni, zadovoljni radom i rad je jedna od naših omiljenih zadataka. Profesionalno opredeljenje je tada ujedno i izazov i ispunjenje. Kad cveta, dajemo od sebe sve najbolje, profesionalno smo uspešni i imamo za ispunjenje svojih ciljeva podršku čitavog univerzuma.
Kada je zatvorena osećamo se teško i zagušeno.

U V grlenoj čakri nam se otvaraju novi nivoi svesti. U Akaši nema podele vremena: prošlost, sadašnjost i budućnost tu postoje istovremeno u obliku vibracije, u ovoj čakri se se astralno telo odvaja od fizičkog. Dok sanjamo, astralno telo kroz ovu čakru napušta fizičko telo, a pri buđenju se vraća u njega. Višudi čakra je ishodište udan prane. Zadatak ove prane je da za vreme disanja čisti telo od otrovnih elemenata, odatle potiče i naziv ove čakre: Viš – otrov; šuddh – čistiti. Ona pročišćava ne samo fizičko telo, već nam pomaže da pročistimo i svoj emotivni i mentalni sklop. Sve teškoće koje smo potisnuli, sva negativna iskustva koja smo tokom života “progutali” postoje dalje u našoj podsvesti, redovnim balansiranjem V čakre trajno ih razrešavamo i pročišćavamo.

Radionice vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole, preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Sve je tako jednostavno svi potrebni alati su u vama, samo ih je potrebno određenim tehnikama pokrenuti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce konjukcija Saturn *tranzit

Tue Nov 18 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 23° do 29° stepena FIKSNIH znakova Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi […]