Radionica Balansiranje V čakre Vishudha


V cakra R

NOVA RADIONICA – Balansiranje V čakre Vishudha
ČETVRTAK od 19:30!!!

Pozivamo Vas da nam se pridružite u Četvrtak 20.11.2014. sa početkom od 19.30 na Radionici BALANSIRANJE V ČAKRE

TEME
Vodjena relaksaciona meditacija – nulti nivo

Čišćenje i balansiranje V čakre

LOKACIJA: Grlo
ELEMENT: Vazduh
BOJA: Nebesko plava
FUNKCIJA: Komunikacija, samo-izražavanje
UNUTRAŠNJE STANJE: Duhovni sluh, intelekt

Grlena čakra poznata kao “Visudda” u Sanskritu, vlada vratom, tireoidnom žlezdom, grlom, ustima, glasom, sluhom, i dušnikom. Ova čakra je nebesko plave boje i vlada komunikacijom, intelektom, i samo-izražavenjem. Njena planeta je Merkur, metal tečni Merkur ili živa, i element joj je vazduh. Ova čakra takođe vlada astralnim sluhom.
U uzrastu od 6. do 10. godine počinje se izražavati društveni identitet u našoj kreativnosti i dete u komunikaciji proverava svoje razumevanje spoljnog sveta. Podržite tu kreativnost bez osude i kritike.

OSNOVNI STRAHOVI dominiraju upravo u grlenoj čakri i to su strah od gubitka kontrole, izbora (nesposobnost odlučivanja), nejasne komunikacije, promene i prepuštanja, uspeha i neuspeha (nesposobnost uočavanja alternativnih izbora – posao, prijatelji…), grešaka, nekontroliranih izliva besa, očaja i apatije, nedostatak kreativnosti, strah od egzistiranja bez autoriteta i moći. Zbog svih nagomilanih strahova postepeno se gubi vera u sebe.

Preko nje možete osetiti sebe u društvu, poslu ili zanimanju i ambicijama, izražavate volju i ljubav prema svom radu ili svojim zadacima. Ova čakra je središte kroz koje prevodimo misli, ideje i koncepte drugih bića i iz drugih dimenzija i aspekata nas samih. Preko nje smo u dodiru sa višim nadahnućem. Ukazuje kakve pretpostavke imamo o životu i kako prihvatamo to što nam se događa. Kad je zadnji deo čakre otvoren daje nam snagu da negativne emocije transformišemo u pozitivne.
Kada je V čakra otvorena osećamo se uspešni, zadovoljni radom i rad je jedna od naših omiljenih zadataka. Profesionalno opredeljenje je tada ujedno i izazov i ispunjenje. Kad cveta, dajemo od sebe sve najbolje, profesionalno smo uspešni i imamo za ispunjenje svojih ciljeva podršku čitavog univerzuma.
Kada je zatvorena osećamo se teško i zagušeno.

U V grlenoj čakri nam se otvaraju novi nivoi svesti. U Akaši nema podele vremena: prošlost, sadašnjost i budućnost tu postoje istovremeno u obliku vibracije, u ovoj čakri se se astralno telo odvaja od fizičkog. Dok sanjamo, astralno telo kroz ovu čakru napušta fizičko telo, a pri buđenju se vraća u njega. Višudi čakra je ishodište udan prane. Zadatak ove prane je da za vreme disanja čisti telo od otrovnih elemenata, odatle potiče i naziv ove čakre: Viš – otrov; šuddh – čistiti. Ona pročišćava ne samo fizičko telo, već nam pomaže da pročistimo i svoj emotivni i mentalni sklop. Sve teškoće koje smo potisnuli, sva negativna iskustva koja smo tokom života “progutali” postoje dalje u našoj podsvesti, redovnim balansiranjem V čakre trajno ih razrešavamo i pročišćavamo.

Radionice vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole, preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Sve je tako jednostavno svi potrebni alati su u vama, samo ih je potrebno određenim tehnikama pokrenuti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Sunce konjukcija Saturn *tranzit

Tue Nov 18 , 2014
Zgrabite svoj natalni horoskop – ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u sektorima od 23° do 29° stepena FIKSNIH znakova Bika, Lava, Škorpiona ili Vodolije, a posebno ukoliko su Lav ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas lično. Izuzetno povoljan tranzit ukoliko imate […]