Radionica Čišćenje III čakre


III cakra ROslobodite se destruktivnih energuja i viška kilograma!!!

Manipura čakra ili “grad dragulja“ (mani – biser, dragulj; pura – mesto, grad) u kom pronalazimo bisere jasnoće, mudrosti, samopouzdanja i blagostanja. Pozitivno zračenje koje dolazi iz ove čakre pročišćava Svadištana i Muladhara čakru i pomaže njihovo ispravno funkcionisanje. Požuda postaje čista, nesebična ljubav. Svetlost mudrosti menja predrasude i odbojnost u poštovanje i razumevanje, a zavist i nezasitu pohlepu u blagonaklonost i zdravu umerenost. Sticanjem samopouzdanja, ponos i ljubomora transformišu se u skromnost i velikoušnost, neznanje u jasnoću, alenjost u fokusiran, istrajan napor.
Samosvest i samopouzdanje drugi su biseri Manipura čakre. Dok ne otkrijemo te bisere u sebi i ne podignemo ih u svetlo, živimo u neprekidnom strahu – strahu da nećemo biti voljeni, da ćemo pogrešiti, strahu od bolesti, od smrti itd. Mnogi naši strahovi egzistiraju isključivo zbog blokade u Manipura čakri.

Neravnoteže ili blokada u Manipura čakri zaustavlja i uništava našu energiju i podstiče razne fizičke i psihičke tegobe. Ako ne možemo jasno misliti, izraziti svoje misli i osećanja, ili ako je um “zamagljen“, najčešće je reč o problemu u Manipura čakri. Brojne tegobe kao što su šećerna bolest, bolesti kardiovaskularnog sistema, gihta, artritisa, reumatskih bolesti, mnogih oblika migrena, alergija i mnogo toga drugog, može imati ishodište u nedostatku energije u Manipura čakri i u sistemu za varenje koji loše radi.
Jedan od simbola ove čakre je obrnuti trougao koji ukazuje na širenje energije, rast i razvoj. Simbol Manipura čakre je i lotosov cvet sa deset latica. Deset latica označavaju deset prana koje upravljaju svim funkcijama u telu. Buđenjem Manipure oslobađamo se negativnih energija, pročišćavamo i podižemo kvalitet životne energije.

Radionice vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole, preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Sve je tako jednostavno svi potrebni alati su u vama, samo ih je potrebno određenim tehnikama pokrenuti.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 14.11.2014.

Fri Nov 14 , 2014
  Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Petak 14. Novembar će biti solidan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 26° Lava.   Sunce kvadrat Jupiter *tranzit 4:05 Danas možete biti nadmeni i egoistični, a skloni ste da verujete kako možete […]