Radionica Čišćenje III čakre


III cakra ROslobodite se destruktivnih energuja i viška kilograma!!!

Manipura čakra ili “grad dragulja“ (mani – biser, dragulj; pura – mesto, grad) u kom pronalazimo bisere jasnoće, mudrosti, samopouzdanja i blagostanja. Pozitivno zračenje koje dolazi iz ove čakre pročišćava Svadištana i Muladhara čakru i pomaže njihovo ispravno funkcionisanje. Požuda postaje čista, nesebična ljubav. Svetlost mudrosti menja predrasude i odbojnost u poštovanje i razumevanje, a zavist i nezasitu pohlepu u blagonaklonost i zdravu umerenost. Sticanjem samopouzdanja, ponos i ljubomora transformišu se u skromnost i velikoušnost, neznanje u jasnoću, alenjost u fokusiran, istrajan napor.
Samosvest i samopouzdanje drugi su biseri Manipura čakre. Dok ne otkrijemo te bisere u sebi i ne podignemo ih u svetlo, živimo u neprekidnom strahu – strahu da nećemo biti voljeni, da ćemo pogrešiti, strahu od bolesti, od smrti itd. Mnogi naši strahovi egzistiraju isključivo zbog blokade u Manipura čakri.

Neravnoteže ili blokada u Manipura čakri zaustavlja i uništava našu energiju i podstiče razne fizičke i psihičke tegobe. Ako ne možemo jasno misliti, izraziti svoje misli i osećanja, ili ako je um “zamagljen“, najčešće je reč o problemu u Manipura čakri. Brojne tegobe kao što su šećerna bolest, bolesti kardiovaskularnog sistema, gihta, artritisa, reumatskih bolesti, mnogih oblika migrena, alergija i mnogo toga drugog, može imati ishodište u nedostatku energije u Manipura čakri i u sistemu za varenje koji loše radi.
Jedan od simbola ove čakre je obrnuti trougao koji ukazuje na širenje energije, rast i razvoj. Simbol Manipura čakre je i lotosov cvet sa deset latica. Deset latica označavaju deset prana koje upravljaju svim funkcijama u telu. Buđenjem Manipure oslobađamo se negativnih energija, pročišćavamo i podižemo kvalitet životne energije.

Radionice vodi Mira Saičič. Njeno dugogodišnje usavršavanje od Ruske škole, preko Silva metode do Vlajićeve “Svetlosne formule” i energetske igre misli vodi vas do prirodnog stanja ravnoteže, do bića oslobođenog nepotrebnih strahova, negativnih i destruktivnih misli i loših energija. Sve je tako jednostavno svi potrebni alati su u vama, samo ih je potrebno određenim tehnikama pokrenuti.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 14.11.2014.

Fri Nov 14 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email   Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Petak 14. Novembar će biti solidan dan, a obeležiće ga 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Mesec se kreće od 14° do 26° Lava.   Sunce kvadrat Jupiter *tranzit 4:05 Danas možete biti nadmeni […]