NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.04. u 10:50 *MLAD MESEC 15° OVNA


Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku OVNA uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (MESEC konjukcija SUNCE), uglova dispozitora istih na 15° OVNA.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 15° OVNA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni 12° do 17° KARDINALNIH osa (OVAN, Rak, Vaga, Jarac), vreme je da planirate “okretanje novog lista”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ova lunacija aktivira II dekadu zodijačkih znakova OVNA koji su već proteklih 7 dana aktivno opterećeni raščišćavanjem na individualnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO APRILSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 10° RAKA
* vladar Asc-a lunacije MESEC 15° OVNA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 15° OVNA
* Vladar konjunkcije Mesec/Sunce MARS 3° BLIZANACA
* Ic/Mc lunacije 15° Devica/Ribe
* vladari Ic/Mc Merkur 18° RIBE i NEPTUN 17° RIBE

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (12° do 18° OVNA) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom jutra donosi prilike za NOVI POČETAK.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Nova Lunacija na 15° OVNA sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

SABIJSKI SIMBOLI
ASC Mladog Meseca 10° RAKA Devojčica svira na liri. Nasukani čamac na plaži.
Mesec/Sunce konjunkcija 15° OVNA
Čovek sa klipom kukuruza ispod jedne i srpom ispod druge ruke. Mladić luta sa knjigom u ruci. Sunčevi zraci se probijaju kroz krošnje drveća i padaju na njega.
Vladar Mladog Meseca MARS 3° BLIZANACA Profil sa jednim okom. Čovek obučen kao državni ministar.

Kartom lunacije dominira primarno X kuća, u kojoj je pozicionirana konjunkcija Meseca i Sunca na 15° OVNA, i sekundarno XII kuća karte lunacije, gde je pozicioniram MARS na 3° BLIZANACA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 15° OVNA, na kom se odvija danas aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 10° RAKA, vladarom Asc-a lunacije MESECOM 15° OVNA, pozicijom MARSA na 3° BLIZANACA ili ose 10 do 15° KARDINALNIH znakova, aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu.

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.04. u 10:50 *MLAD MESEC 15° OVNA

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku OVNA uticati na vas?
PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija MESEC konjunkcija SUNCE), uglova dispozitora istih na 15° OVNA.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 15° OVNA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni 12° do 17° KARDINALNIH osa (OVAN, RAK, Vaga, Jarac), vreme je da planirate “okretanje novog lista”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ova lunacija aktivira II dekadu zodijačkih znakova OVNA i RAKA koji su već proteklih 7 dana aktivno opterećeni raščišćavanjem na individualnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO APRILSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 10° RAKA
* vladar Asc-a lunacije MESEC 15° OVNA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 15° OVNA
* Vladar konjunkcije Mesec/Sunce MARS 3° BLIZANACA
* Ic/Mc lunacije 15° Devica/Ribe
* vladari Ic/Mc Merkur 18° RIBE i NEPTUN 17° RIBE

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Retrogradni Jupiter u Strelcu *2019.

Fri Apr 26 , 2019
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jupiter će u ovoj fazi retrogradnog kretanja provesti 120 dana. U astrološkoj simbolici Jupiter simbolizuje mudrost, sreću i napredovanje, i kuća kojom vlada i u kojoj se nalazi u natalnom horoskopu determiniše status ovih životnih oblasti. Kada je u natalnom horoskopu Jupiter […]
Retrogradni Jupiter u Vagi 2017.