NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.05. u 00:45 *MLAD MESEC 14° BIKA


Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku BIKA uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment uglova dispozitora istih na 14° BIKA.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 14° BIKA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni 12° do 16° FIKSNIH osa (BIK, Lav, Škorpion, Vodolija), vreme je da planirate “okretanje novog lista”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

Ova lunacija aktivira II dekadu zodijačkog znaka BIKA, koji su već proteklih 7 dana intenzivno uključeni u raščišćavanje na individualnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO MAJSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 18° JARCA
* vladar Asc-a lunacije Rx SATURN 20° JARCA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 14° BIKA
* Vladar konjunkcije Mesec/Sunce VENERA 17° OVNA
* Ic/Mc lunacije 16° BIK/ŠKORPION
* vladari Ic/Mc VENERA 17° OVNA i MARS 22° BLIZANACA

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (12° do 16° BIKA) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom jutra donosi prilike za NOVI POČETAK.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Nova Lunacija na 14° BIKA sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

SABIJSKI SIMBOLI
ASC Mladog Meseca 18° JARCA Razrušeni rudnik uglja. Stena na sred uzburkanog mora.
Vladar Asc-a karte Mladog Meseca Rx SATURN 20° JARCA Feribot skuplja ljude koji plivaju po dubokoj, širokoj reci. Antički hijeroglifski manuskript sa retortom na sebi.
Mesec/Sunce konjunkcija 14° BIKA Prirodni izvor okružen mahovinom, žbunjem i trnjem. Voda je kristalno čista i hladna kao led. Okruženje je suvo i pusto. Prečasni čovek sedi u polumraku. Ispred njega je nekoliko knjiga i razni naučni instrumenti.
Vladar Mladog Meseca VENERA 17° OVNA Ratno polje na kome se dve sukobljene strane bore na smrt. Čovek i žena stoje jedno do drugog. Držeći se za ruke, osećaju privrženost.

Kartom lunacije dominira primarno III kuća gde je pozicionirana VENERA na 17° OVNA, Merkur na 27 Ovna, Uran na stepenu egzaltacije MESECA 3° Bika, i sekundarno IV kuća karte lunacije u kojoj je pozicionirana konjunkcija Meseca i Sunca na 14° BIKA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 14° BIKA, na kom se odvija danas aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 18° JARCA, vladarom Asc-a lunacije Rx Saturnom 20° JARCA, Rx URANA na 3° BIKA ili ose 10 do 14° FIKSNIH znakova, aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu.

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 05.05. u 00:45 *MLAD MESEC 14° BIKA

Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku BIKA uticati na vas?
PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija MESEC konjunkcija SUNCE), uglova dispozitora istih na 14° BIKA.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 14° BIKA koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni 12° do 16° FIKSNIH osa (BIK, Lav, Škorpion, Vodolija), vreme je da planirate “okretanje novog lista”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ova lunacija intenzivno aktivira II dekadu zodijačkih znakova JARCA, OVNA, koji su već proteklih 7 dana aktivno opterećeni raščišćavanjem na individualnom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO MLAD MESEC na 14° BIKA će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 18° JARCA
* vladar Asc-a lunacije Rx Saturn 20° JARCA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 14° BIKA
* Vladar konjunkcije Mesec/Sunce VENERA 17° OVNA
* Ic/Mc 16° Bik/Škorpion
* vladari Ic/Mc Venera 17° Ovna i Mars 22° Blizanaca

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Astrološki dogadjaji za 05.05.2019.

Sat May 4 , 2019
Na Aktivnoj karti dana pratite iz časa u čas kretanje planeta i svetala. NEDELJA 05.05.2019. će biti dinamičan dan, a obeležiće ga POČETAK NOVOG LUNARNOG CIKLUSA, 3 lunarna i 1 planetarni aspekt. Mesec se kreće od 14° do 28° BIKA. MLAD MESEC na 14° BIKA *tranzit 0:45 PROVERITE da li […]
Spicum Astrologija Horoskop