NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 07.11. u 17:01 *MLAD MESEC 15° ŠKORPIONA


Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (12° do 18° ŠKORPIONA) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom jutra donosi prilike za NOVI POČETAK.

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Nova Lunacija na 15° ŠKORPIONA sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

SABIJSKI SIMBOLI
Sunce/Mesec konjunkcija 15° ŠKORPIONA Crveni plamen usmeren u velike visine. Posuda iz koje svetli slabo svetlo.
Vladar Mladog Meseca MARS 25° Vodolija Četvrta dimenzija. Misterija. Slepi čovek ide ka otvoru duboke jame.
ASC lunacije 1° Blizanaca Uzan prolaz formira četvrtastu cev u čijoj je unutrašnjosti vrlo svetlo. Čovek se penje uz zid merdevinama od konopca.U ustima drži nož,a u ruci baklju.
Vladar ASC-a lunacije MERKUR 8° Strelca Čovek stoji na bini i gleda u publiku ispred sebe. Kuća u plamenu.
Pluton 19° Jarca kvadrat Mlad Mesec 15° Škorpiona Osoba se penje spiralnim stepeništem na čijem se vrhu vidi sunčeva svetlost. Majmun sedi pred ogledalom.

Kartom lunacije dominira primarno VI kuća, u kojoj je pozicionirana konjunkcija Meseca i Sunca na 15° ŠKORPIONA, i sekundarno VII kuća, gde je u poziciji izgona Vladar Asc karte Mladog Meseca, na samom vrhu Merkur na 8° STRELCA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 15° ŠKORPIONA, na kom se odvija danas aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 1° Blizanaca, vladarom Asc-a lunacije Merkurom na 8° Strelca, pozicijom Marsa na 25° Vodolije aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu…

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje
VII kuća – odnosi i ugovori
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE REIKI SESIJE AKAŠA HRONIKE 063/222-539

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 07.11. u 17:01 *MLAD MESEC 15° ŠKORPIONA

Kako će MLAD MESEC U Škorpionu uticati na vas?
PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment (pozicija svetala Sunce konjunkcija Mesec), uglova dispozitora istih na 15° ŠKORPIONA.
Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 15° Škorpiona koja je aktivirana Mladim Mesecom (ali i srednji stepeni 12° do 17° FIKSNIH osa (Bik, Lav, Škorpion, Vodolija) i VODENIH znakova (Rak, Škorpion, Ribe) vreme je da isplanirate “okretanje novog lista”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?
Ovu lunaciju će najviše osetiti rodjeni u II dekadi zpodijačkom znaka Škorpiona koji su već proteklih 7 dana aktivno opterećeni raščišćavanjem na finansijskom planu, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO NOVEMBARSKA lunacija će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca na 1° Blizanci
* vladar Asc-a lunacije Merkur na 8° Strelca
* SUNCE/MESEC konjunkcija na 15° Škorpiona
* Ic/Mc lunacije na 5° Lav/Vodolija
* vladari Ic/Mc Sunce 15° Škorpiona i Rx Uran 29° Ovna
* Vladar konjunkcije Mesec/Sunce je Mars na 25° Vodolije

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

ŠTA VAM DONOSI TRANZIT URANA KROZ ZODIJAČKI ZNAK BIKA 2019-2026?

Thu Nov 15 , 2018
Efekti Uranovog tranzita su brzi, nagli i neočekivani, ali posledice su često trajne. ∞ Vašu ANALIZU HOROSKOPA zakažite pozivom na broj 063222539 ∞ Promišljeni, blagovremeno osvešćeni i harmonizovani tranziti Urana će omogućiti da blagovremeno sagledate predstojeća iznenađenja, i motivisati vas da na inovativan i fleksibilan način pod novim uslovima sagledate […]