NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 23.02.2020. 16:32 MLAD MESEC 4° RIBA


NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 23.02. u 16:32 *MLAD MESEC 04° RIBE

Kako će MLAD MESEC u zodijačkom znaku RIBA uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment zodijačkih znakova, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 27° Lava ili 4° Riba.

Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se u vašem natalnom horoskopu nalazi 4° RIBA je aktivirana Mladim Mesecom, ili 26° do 28° osa FIKSNIH znakova (Bik, LAV, Škorpion, Vodolija), vreme je da planirate “NOVI POČETAK”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

MLAD MESEC *KONJUNKCIJA MESECA i SUNCA aktivira PRVU dekadu zodijačkog znaka RIBA, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

PRIMARNO FEBRUARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 27° LAVA
* vladar Asc-a lunacije SUNCE na 4° RIBA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 04° RIBA
* Vladar Mladog Meseca NEPTUN 17° RIBA
* Mc karte Mladog Meseca na 18° BIKA i Vladar Mc-a Venera 18° OVNA
* Ic karte Mladog Meseca na 18° ŠKORPIONA i Vladar Ic-a Mars 4° JARCA konjunkcija JUŽNI ČVOR 6° JARCA

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (2° do 6° RIBA) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom večeri donosi prilike za NOVI POČETAK.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

MLAD MESEC na 4° RIBA sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

SABIJSKI SIMBOLI
* ASC Karte Mladog Meseca 27° LAVA Čovek se spušta pod zemlju. Dve ruke spojene u znak prijateljstva.
* Vladar Asc-a lunacije SUNCE na 4° RIBA Čovek obeshrabreno gleda u crni zastor. Ipak, skuplja hrabrost i pomera zastor koji otkriva uzan, mračni prolaz koji vodi na svetlost dana. Tri čoveka idu ruku pod ruku.
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 4° RIBA Čovek obeshrabreno gleda u crni zastor. Ipak, skuplja hrabrost i pomera zastor koji otkriva uzan, mračni prolaz koji vodi na svetlost dana. Tri čoveka idu ruku pod ruku.
* Vladar Mladog Meseca NEPTUN na 15° RIBA Dva mača, formiraju slovo X. Tigar štiti svog mladunca.
* Mc karte Mladog Meseca na 18° BIKA Velika zvezda na zapadnom nebu, polovine veličine Meseca, ali mnogo sjajnija. Žena, skromno obučena, leži u polju prekrivenom ljubičastim cvećem
* Vladar Mc-a VENERA na 18° OVNA Selo nadomak planine sa puno kućica i rovova. Sirota žena doji dete i plače jer je postala udovica. Čovek u staroj odeći, nervozno pritiska dve vreće sa zlatom, na svoje grudi.
* Ic karte Mladog Meseca na 18° ŠKORPIONA Napadač i branitelj. Zmija sa mnogo glava u krug, sa isturenim zubima.
* Vladar Ic-a MARS 4° JARCA Veoma mali protor na zidu velikog tornja. Mala kuća širom otvorenih vrata.

Kartom lunacije dominira primarno VII kuća u kojoj je pozicionirana konjunkcija MESEC/SUNCE na 4° RIBA.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 4° RIBA, koji je aktiviran MLADIM MESECOM tj. aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Konjunkcijom Mesec/Sunce na 4° RIBA, ili Asc-om lunacije 27° LAVA aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu?

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – poslovni zadaci, fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.


Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku DECEMBARSKI
novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 27° LAVA
* vladar Asc-a lunacije SUNCE na 4° RIBA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 04° RIBA
* Vladar Mladog Meseca NEPTUN 17° RIBA
* Mc karte Mladog Meseca na 18° BIKA i Vladar Mc-a Venera 18° OVNA
* Ic karte Mladog Meseca na 18° ŠKORPIONA i Vladar Ic-a Mars 4° JARCA konjunkcija JUŽNI ČVOR 6° JARCA

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Venera kvadrat Pluton *tranzit

Fri Feb 28 , 2020
U ovom periodu mogli bi da progovorite o nečemu što dugo nosite u sebi. Možda vi ili vaš partner osećate da vaša veza ne dozvoljava individualni razvoj, a moguće su i ljubomornih scena koje će poslužiti da budete još svesniji vaših osećanja. Postoji opasnost da zbog želje za harmonjom ulazite […]