NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 24.01. u 22:42 *MLAD MESEC 04° VODOLIJE


NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“ 24.01. u 22:42 *MLAD MESEC 04° VODOLIJE

Kako će MLAD MESEC u zodijačkom znaku VODOLIJE uticati na vas?

PROVERITE da li je u VAŠEM natalnom horoskopu aktivan zodijački segment zodijačkih znakova, pozicija ličnih planeta ili dispozicija na 14° Vage ili 4° Vodolije

Takodje u okviru simbolike kuće natalnog horoskopa u kojoj se nalazi 4° VODOLIJE je aktivirana Mladim Mesecom, ili 12° do 16° osa KARDINALNIH znakova (Ovan, Rak, VAGA, Jarac), vreme je da planirate “NOVI POČETAK”, i sagledate u kom segmentu i na koji način ŽIVOT MOŽE BITI BOLJI?

MLAD MESEC *KONJUNKCIJA MESECA i SUNCA aktivira DRUGU dekadu zodijačkog znaka VODOLIJE, PRIPREMITE se za nove smernice koje će doneti promene u vaš život.

NOVI LUNARNI CIKLUS 1. lunarni dan “Svetiljka“  24.01. u 22:42 *MLAD MESEC 04° VODOLIJE

PRIMARNO JANUARSKI novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 14° VAGE
* vladar Asc-a lunacije VENERA na 13° RIBA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 04° VODOLIJE
* Vladar Mladog Meseca URAN 2° BIKA
* Mc karte Mladog Meseca na 18° RAKA i Vladar Mc-a MESEC 4° VODOLIJE
* Ic karte Mladog Meseca na 18° JARCA i Vladar Ic-a SATURN 24° JARCA

Ukoliko se u Vašem natalnom horoskopu u ovom delu zodijačkog pojasa (2° do 6° VODOLIJE) nalaze lične planete ili uglovi horoskopa (Asc, Mc, Ic, Desc), 28-dnevni lunarni ciklus koji počinje tokom večeri donosi prilike za NOVI POČETAK.

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

MLAD MESEC na 4° VODOLIJE sa Fortunom na Asc lunacije donosi prilike za NOVE POČETKE.

SABIJSKI SIMBOLI
* ASC Karte Mladog Meseca 14° VAGE Debelo prase leži. Dve žene šetaju sa muškarcem i drže ga za ruke.
* Vladar Asc-a lunacije VENERA na 13° RIBA Polje zrelog kukuruza na sunčanom danu. Čovek nag do pojasa, cepa drva.
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 4° VODOLIJE Trešnjino drvo u procvatu. Naga žena gleda svoj odraz na površini jezera.
* Vladar Mladog Meseca URAN na 2° BIKA Dupli krst : dve linije paralelne jedna drugoj, kako vertikalno tako i horizontalno.  Žena bere grožđe, kojim je napunila mnoge korpe.
* Mc karte Mladog Meseca na 18° RAKA Dve žene šetaju sa muškarcem i drže ga za ruke. Debelo prase leži.
* Vladar Mc-a Mesec na 4° VODOLIJE Trešnjino drvo u procvatu. Naga žena gleda svoj odraz na površini jezera.
* Ic karte Mladog Meseca na 18° JARCA Razrušeni rudnik uglja. Stena na sred uzburkanog mora.
* Vladar Ic-a SATURN 24° JARCAKosači na kukuruznom polju. Mnoštvo mehurića u vazduhu.

Kartom lunacije dominira primarno IV kuća u kojoj je pozicionirana konjunkcija MESEC/SUNCE na 4° VODOLIJE.

U kojoj kući VAŠEG natalnog horoskopa se nalazi 4° VODOLIJE, koji je aktiviran MLADIM MESECOM tj. aktuelna konjunkcija Meseca i Sunca? Da li su Asc-om lunacije 14° VAGE, vladarom Asc-a lunacije VENEROM na 13° RIBA aktivirane lične tačke ili položaji planeta u vašem ličnom horoskopu?

Mlad Mesec će aktivirati metaforička i praktična značenja kuće u kojoj se nalazi, kao i pozicije vladara lunacije u Vašem natalnom horoskopu.
I kuća – fizički izgled, lične osobine, odnos prema životu
II kuća – novac i lični resursi
III kuća – komunikacija, učenje, pisanje
IV kuća – dom, porodica, preci, emotivna podloga
V kuća – kreativnost, ekspanzija, potomstvo, ljubav
VI kuća – poslovni zadaci, fiziološko zdravlje, dnevna rutina, kućni ljubimci, zaposlenje, kolektiv
VII kuća – emotivni i partnerski odnosi, ugovori, nivo okolnosti
VIII kuća – seksualnost, smrt, resursi drugih ljudi
IX kuća – putovanja, lična filozofija, uverenja
X kuća – karijera, životna misija, profesija javni odnosi
XI kuća – prijatelji, udruženja, dugoročni ciljevi
XII kuća – snovi, nesvesno, meditativna stanja, gubici

∞ PROFESIONALNE ASTROLOŠKE ANALIZE ∞ REIKI SESIJE ∞ AKAŠA HRONIKE ∞ 063/222-539 ∞

Početak novog lunarnog ciklusa vezan je za nove poduhvate. Simbolički početak novog je svetlost i izvor svetlosti je svetiljka. To su čisti, svetli i po svojoj energiji veoma povoljni lunarni dani. Prvog lunarnog dana počinje lunarni mesec.


Kako će MLAD MESEC U zodijačkom znaku DECEMBARSKI
novi LUNARNI CIKLUS će aktivirati stepene:
* ASC Karte Mladog Meseca 14° VAGE
* vladar Asc-a karte eklipse VENERA na 13° RIBA
* MESEC/SUNCE konjunkcija na 04° VODOLIJE
* Vladar lunacije URAN na 2° BIKA
* Mc karte Mladog Meseca na 18° RAKA i Vladar Mc-a MESEC na 4° VODOLIJE
* Ic karte Mladog Meseca na 18° JARCA i vladar Ic-a SATURN 24° JARCA

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

PRVOG dana LUNARNOG ciklusa mentalno pokrenite NOVE AKTIVNOSTI i radite vizualizaciju ličnih planova. Ukoliko ste čitali o Afirmacijama i Zakonu Privlačenja praktikujte meditaciju u vreme Mladog Meseca, kanališući sve svoje želje i težnje u atmosferi rasta, kako biste otkrili nove prilike za realizaciju i obezbedili neophodnu moć za dalji razvoj. Harmonizacijom sa ciklusima prirode omogućavate isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou.

Tog lunarnog dana veoma je važan rad sa stvaralačkom energijom svesti. Sve što tog dana zamislite ima osnove da se i ostvari. Radi toga pre nego što zaželite tok budućih događaja, treba ih isplanirati do detalja. Na primer, ukoliko želite da u nastupajućem lunarnom mesecu ozdravite, postanete mlađi, tada zamislite sebe mladim, zdravim, punim snage. Treba predstaviti sve do detalja, skoro do osećaja mirisa, teksture vaše kože, osećaja, po kojima bi izgledali mladi i zdravi. Što je jasnija vaša misaona “slika”, to je bolje. Važan trenutak u tome je predstavljanje budućnosti, ne kao moguće, već kao da je nastupila. U vašoj svesti treba da bude osećaj, ne da će se to desiti, nego da se već desilo.

Taj metod omogućava da se na “finom” planu stvori energetski “otisak” budućeg događaja. Da se stvori energetska matrica koja će vremenom postati željeni događaj. Ta matrica će tokom celog lunarnog meseca struktuirati prostor i vreme u smeru, koji ste izabrali. Naravno, realizacija se može donekle razlikovati od zamišljenog i predstavljenog, ali pri pravilnom postavljanju slike i njenim zasićivanjem potrebnom senzibilnom informacijom, događaj će se obavezno desiti. Ukoliko ne bude odgovarao zamišljenom obliku, suština će biti izražena potpuno. Zbog toga je najvažnije kod tog lunarnog dana stvoriti misaoni “kostur” budućeg meseca sa svim za vas važnim događajima. Stvaranje sličnih energetskih matrica prvog lunarno dana važno je zbog toga, što će u to slučaju energija Meseca podsticati prirodan tok događaja. Vi se uklapate u ciklus i ritam lunarnih vibracija, koje će podsticati realizaciju vaših planova.

Prvi lunarni dan pruža čoveku mogućnost da sam izabere svoj put, svoju sudbinu, a ne da zavisi od situacije i slučajnosti. Danas ne stupajte u konflikte, jer će oni trajati ceo mesec. Pustite neka se događaji tog dana odvijaju po redu i prirodnim putem. Budite maksimalno uviđajni prema tuđem mišljenju, trudite se da ništa ne primate k srcu. Zapamtite, da bi bilo koji vaš postupak postaje kao zapis koji se projektuje za ceo lunarni mesec. Svojevrsna izjava- šta vi upravo želite.

Prvi lunarni dan idealno odgovara za podnošenje molbi. Smatra se da ponošenje molbe tog dana obavezno donosi uspeh i pozitivan ishod posla. Dobro je opraštati uvrede, to se lakše radi nego u druge dane. Taj lunarni dan je idealan za oslobađanje od štetnih navika, kompleksa, loših karakternih crta. Napomena, nove poslove tog dana ne treba započinjati- ograničite se na planove i maštu. Čovek je tog dana sličan novorođenčetu. Preporuka je da se ekonomiše životnom energijom- šetati u prirodi. U čovečijem organizmu u to vreme energetski je aktivna glava. Da bi ne bi izazvali prepobuđivanje mozga, tog dana izbegavajte upotrebu alkohola, vruće i ljute hrane. Suvišno zamaranje danas može izazvati jaku glavobolju, koja će se povremeno javljati do kraja lunarnog meseca.

Organi dana – oči, prednji deo glave, mozak. Taj lunarni dan odgovara za čišćenje čeonih i maksilarnih sinusa. Minerali dana: brilijant, gorski Kristal, kvarc rauhtopaz. Ukoliko se tog dana usni nešto dobro- vodi prema radosti, a ukoliko loše- ne obraćajte pažnju, i to će samo nestati. Ljudi rođeni prvog lunarnog dana ceo život ostaju pomalo detinjasti. Oni nešto čekaju, sanjaju. Počinju da deluju veoma energično i jasno. Oni ne treba da se bave umnim radom 15. Lunarnog dana.

Odlomak iz knjige “LUNARNI KALENDAR 2011-2019”
Genadij Petrovič Malahov


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Ahat *Kristal praštanja

Thu Feb 13 , 2020
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ahat, kao kristal koji leči sve, dovodi do ravnoteže tela, uma i duha. Dobar je za kožu, stomak, debelo crevo, jetru, slezinu i bubrege. Štiti telo od nepovoljnih uticaja x – zraka i radijacije. Povoljno utiče na biljni svet. Ahat poboljšava pamćenje i […]